שאלה?

HughB

New member
שאלה?

צעצועים מתוצרת גמדא ישראל מישהו יודע פרטים על החברה או על הצעצועים מישהו מוכר כאלו

קצת:

גמדא היתה חברה לייצור צעצועים שמפעלה היה בקיבוץ כפר הנשיא. נמרוד שלנו דיווח כאן שבחצר המפעל, בבטון, שקועים עד היום חלקי צעצועים. השנים שבהן פעלה? למיטב ידיעתי עד תחילת שנות השבעים, אבל ייתכן ואני טועה. מידי פעם צצים צעצועי גמדא במכירות, או בחנות פלשתינה בשוק הפשפשים ביפו. אצלי יש טרקטור חמוד שלהם, שבו שיחקתי בילדותי, ונשמר במצב מאוד טוב (פולני, נו מה). ולא, הוא לא יוצא מכאן (פולני כבר אמרתי?). גם אני אשמח לשמוע פרטים נוספים.

נימבו

New member
שלום, אני סוגר ממש ברגעים אלו

את המשרד שלי שנמצא על "חורבות" גמדא... (יש משוגעים שצריכים להתפרנס) אם תשלח מסר אני אקשר אותך עם אנשים בקיבוץ שיש להם יותר ממה שיש לאבא של נועם ומוכנים להיפרד תמורת מה שאבא של נועם לא מוכן לקבל... אם אתה מוכן לסלול לנו כביש חדש תוכל להוציא מהישן הרבה חלקי חילוף הכבושים בו. אני משמש כצינור בלבד, בכל מקרה לא רוצה שום קשר למו"מים שמתנהלים בהקשר הזה, מקבל את השם שלך ומעביר אותו הלאה. אשמח לעזור נמרוד

נימבו

New member
עלה לי רעיון, אני אתן את השמות רק

אם "המוכרים הפוטנציאלים" יסכימו להעלות את סיפור המפעל בפורום הזה. לילה-בוקר טוב.

נימבו

New member
אני התענינתי היום ושמעתי שמישהו

מתכוון להעלות אתר אינטרנטי של גמדא, ואגב הסיבה שהמפעל נסגר היא אי עמידה בביקושים ובהזמנות של סוחר אמריקאי...

evilihi

New member
איפה בדיוק נמצאת חנות פלשתינה?

אודה על הכוונה.. בתודה מראש וגמר חתימה טובה!

למעלה