שאלה

G 1 L A T

New member
תשובה

אם במקום העבודה שלך שובתים אז רוב הסיכויים שגם את, כי לא יהיה שם אף אחד, אז מן הסתם שהמקום יהיה סגור. לי מחר יש שביתה, איזה כ-י-ף!!!

MaYa 181

New member
ולא

היית צריכה לעשות עבודה משרדית?כל מיני ניירת ועניינים ?... איך יצא שלא עשית כלום ? ואם לא עשית כלום-למה לא אמרו לךללכת הביתה?

M o n a L i s a

New member
ככה אמרו לי...תבואי ואל תעשי כלום!

לבוא אני חייבת כי אני צריכה את השעות, ואני לא שייכת לוועד עובדים. אבל אסור לעשות עבודה כי אז אנחנו משבשים את השביתה שלהם ונותנים שירות. ישבתי, ראיתי טלויזיה, אכלתי...השתעממתי והלכתי הביתה. היו כמה מקרים שכן נגעתי בטפסים, אבל רק כי הרופאים ממש ביקשו ואני לא קטנונית.

כיף לך :/

אני קבלתי מחזור, יום ראשון. כולי לבנה כמו סיד , בקושי יכולה לזוז. גלי קור חום מה שאת לא רוצה... והייתי צריכה לעבוד !!! כ"כ כאבה לי הבטן :/ והיה לי כ"כ רע והחראות אפילו לא שמו לב שאני גוססת מול העיניים שלהם !!!!! כל מי שהסתכל עלי, חוץ מהם כמובן, ראה שאני על סף התעלפות! חראות :( תודה לאל שהגיעה ההפסקה ויכולתי ללכת לבקש כדור, שגם זה לא עזר יותר מידי. ואז הדפוקה ההיא עוד מתעצבנת על זה שאני עצבנית ומתחילה להתנשא.. סתומה. לא רוצה לחזור לשם :(

MaYa 181

New member
היי,מוזר..

כי לי כן הייתה שביתה. אני עושה בקופ"ח,סיעוד,והיות שהייתה שביתה והאחיות לא הגיעו בכלל,אז המנהלת אמרה לי ללכת כי אין לי עבודה... מעניין מה יהיה מחר...

TwelveEyes

New member
גם אני בסיעוד.

היום לא באתי כי היה לי חופש מתוכנן.. אבל הערב האחות הראשית התקשרה ואמרה שמחר אני צריכה לבוא, לדחות תורים, לעשות הזמנות.. ואחרי זה היא אמרה שאלך למנהלת הסיעוד ואדבר איתה אם אני יכולה ללכת הביתה. במילים אחרות, נראה לי שמחר אולי אבוא לבקר אצל לובה

MaYa 181

New member
וואלה?

איפה את עושה סיעוד?את עושה עם המבוגרים או טיפת חלב?...ממש מעניין אותי לדעת איך את מסתדרת..כי את יודעת,זאת הפעם הראשונה שמנסים סיעוד עם בנות שירות..! ד"א,מחר בטוח יש שביתה?זה כבר סגור?

TwelveEyes

New member
קופ"ח "לין" בחיפה, מחלקה פנימית

עם מבוגרים, שישה חודשים שם, שבעה חודשים בסה"כ... הפז"ם דופק
אני יודעת שזו פעם ראשונה. רוב הבנות בבניין נמצאות על תקן עוזרות למזכירות. רק במחלקת עיניים עד כה היה שילוב. ממש חלוצות אנחנו
איך אני מסתדרת? תלוי.. החודש הזה, למשל, ממש קשה לי. כשהגעתי לשם הכל היה ממש נפלא ונהדר, אבל אז החלה בחודש השלישי איזו כרוניקה של התדרדרות, כשהתחלתי להכיר באמת כמה מהאנשים שלצערי עליי לבוא איתם במגע במסגרת העבודה. אבל באופן כללי אין לי תלונות, האחיות מתייחסות אליי ממש טוב, יש פידבק חיובי לא מעט ובד"כ האווירה די נעימה בימים כתקנם.. ולצערי אין יותר מידי כאלה כשעובדים באחת המחלקות הכי עסוקות בקו האש
אבל היי, מה שלא הורג - מחשל. או לפחות עושה אותי יותר צינית ואדישה
באשר לשביתה: בטוח ב-99%. את יודעת איך הם.. תמיד יש סיכוי שבדקה ה-90 יחליטו שמחר כן עובדים כרגיל.

הייבי

New member
גם אני הייתי

אבל רק 3 שעות. בעיקרון דיברתי גם עם המנהלת של המכון - והיא אמרה לי ללכת אחרי 3 שעות כי לא היה לי מפתח לנעול וזו היתה השעה שהאחראית האחרונה אצלנו הלכה ודיברתי עם הרכזת שלי בשלומית והיא אמרה לי להישאר כל עוד המכון פתוח וכשסוגרים אז ללכת וזה לא אשמתי ובדקתי איתה והיא אמרה שזה לא יורד מהימי חופש כי זה לא בשליטטתי.. בכל מקרה, אני מאוד מקווה שזה לא ירד מהימי חופש.. יש לי תוכניות אחרות בשבילם... מקווה שהכל יסתדר עם השביתה הזו ולא נמצא את עצמנו בוהות בקירות שבועות שלמים או לחילופין מפסידות ימי חופש אחד אחד..

Mיקי_

New member
זה לא יורד לכם מימי החופש

כי זה לא בשליטתכם כפי שאמרה הרכזת שלך. לי היו שיפוצים במקום השירות במשך חודש. חודש שלם הייתי בבתי, לפעמים עשיתי גיחות וארזתי כל מיני דברים אבל עקרונית כמעט ארבעה שבועות הייתי בבית. והם לא ירדו לי מה ימי חופש, ונחשבו לי כימי עבודה, כי אני הייתי קשירה לעבודה וגם רציתי לעבוד רק שכל המקום הושבת ככה שלא היה לי מה לעשות. אותו דבר בשביתה, כמו שהעבודים מקבלים על זה שכר וזה נחשב להם ימי עבודה כך גם את כבת שירות, וזה לא צריך לרדת לך מימי החופש.

Mיקי_

New member
אני לא רשמתי

המנכל"ית של המקום בו עבדתי רשמה מכתב שמציין שאלו שבועות שנחשבים כעבודה כיוון שהם לא היו באחריותי ושעשיתי את כל המוטל עלי באותו זמן (הלכתי אחת לכמה ימים ולקחתי את הדואר למרכז, דאגתי להוריד הודעות מהתא הקולי ודברים שכאלו...). ככה שזה היה בסדר.

גם אני שובתת,

אני עובדת ברכבת ישראל, ואנחנו גם שובתים. לבנות השירות אין דרך זולה להגיע למקום העבודה, כי הן צריכות לקחת אוטובוס פנימי שעולה כסף, כיוון שהנהגים באגד הם אינם נחמדים, ובודקים היטב את הקוד על הוורוד. אנחנו ברכבת שובתים ללא כל סיבה מוצדקת לעין, שכן אנחנו בכל מקרה גזלנים, ורוב מחירי הכרטיסים שלנו מופקעים מעצמם. סתם, יש סיבות, אבל כל ההשלכות מעכירות את העניין, ומבאסות את בנות השירות לגמרי. וברצינות: במוזיאון אף אחד לא שובת, הרי ההיסטוריה לא יכולה להיעצר
. אבל כן, השביתה הזו היא מבאסת ברמות, ולו רק בגלל הרכבת החינמית והמושבתת נכון לרגעים אלה, אשר חוסר פעילותה מאלץ אותי לנסוע באוטובוס למרכזית חוף הכרמל, וללקט את הקבלות אחת לאחת. הוי, כרטיס ורדרד ויקר, זמן רב כל-כך לא גיהצתי אותו... מחר אני נוסעת הביתה. באוטובוס. אוח. - נעמה.

אני היום הייתי בקופ"ח

ולא שבתתי, כלומר גם לא נתתי שירות לאנשים. המנהלת שלי אמרה לבוא ולהשגיח על המשרד, לא התעסקתי עם טפסים וגם היה אסור להדליק את המחשב ולענות לטלפונים. כמובן שכרגיל אנשים צעקו עליי למה לא נותנים שירות אבל מתחילה להיות קצת יותר קשוחה ולהתמודד מולם. נכון שנמאס לי שאני תמיד שעיר לעזאזל שלהם אבל אני מניחה שזה דיי מגיע עם התפקיד, לא?!

MaYa 181

New member
אז מה העניין??

לבוא לקופ"ח ולשבת כל היום,בלי לעשות כלום... לי אמרו שאני יכולה ללכת,כי בעצם אני לא במשרד-אז זה ממש טיפשי סתם לשבת על איזה כסא ולחכות שהיום יגמר. זה ממש חסר תועלת....מצחיק....

למעלה