שאלה

kick ass70

New member
שאלה

ראיתי באיזה אתר שכתוב שלבארדוק אבא של גוקו יש עוד בן טורלס (זה מהסרט "טרי אוף מייט") שהוא אח של גוקו אבל לא כתוב שהוא אבא של ראדיץ שרואים בסאגת סאיין שהוא גם אח של גוקו

gokussj2

New member
יש פה טעות...

בארדוק אבא של גוקו וראדיץ וטורלס מאיפה הבאת שהוא קשור לגוקו? ראיתי את הסרט ולא אמרו שם כלום על זה שטורלס הוא גם אח של גוקו או שאולי אני לא זוכר?

king kazabubu

New member
הוא לא סתם נראה כמו גוקו

הסיבה שהוא נראה כמו גוקו היא כדי להמחיש שהוא מאוד חזק...

Brolly

New member
אבל החוזק שלו לא חומר בגלל שהוא

נובע מעץ העצמה(sailor moon anyone?) אני רואה קצת סיילור מון בזמן האחרון כי מתרגמים את זה מחדש, פאנסאבים, יש סאגה קצרה של 2 חייזרים שבאים לכדור הארץ(אחד מהם הוא מדובב שאני אוהב מסלאם דאנק ^^) ושניהם ניזונים מהאנרגיה שנותן להם עץ החיים שלהם, אירוניה אה? מי לקח ממי, די בי זי מסיילור מון או ההפך, זאת השאלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Brolly

New member
*חומרי

אוף, אני הייתי רוצה שיהיה עריכת הודעות כמו בפורומים מחוץ לתפוז, אם טועים בהודעה שם אז אפשר לערוך אותה XP

bebi vegeta1

New member
הגם אתה ברוטוס?

המממ עוד מעט תראה רק שוג'ואים :S ותאהב את פושיגי יוגי בצורה חולנית?:\ חוץ מזה תבדוק ב anidb מה יצא קודם נראה לי אבל פה בסרטים סיילור יצא קודם אבל תבדוק:p

gokussj2

New member
זה לא כדי להמחיש את הכוח זה...

סתם כי לטורימה בא לצייר אותו ככה יכול להיות שזאת הייתה רמיזה לאיך שגוקו היה צריך להיות במקור בתוך סייאני אז הוא לקח דמות שנראית כמו גוקו רק בצורה של לוחם סייאני

URNFS

New member
לטוריאמה אין מושג מי זה בכלל

טורלוס הוא דמות פילר שהמציאו חברת האנימציה.

למעלה