שאלה

Spirit4

New member
שאלה

יש לאירוסמית' תקליטים? ואם כן אפשר להשיג אותם בארץ?

SaintJohn

New member
תשובה

היו פעם תקליטים, אבל תומר שדד את כל החנויות בארץ... יש חנות בכיכר דיזנגוף בשם off the record, והיה להם מגוון מאוד יפה של אלבומי אירוסמית' בתקליטי וייניל, ואז הגיע ידידנו המושחת ורודף הבצע תומר, שמוכר פה לכולם בניק ניים AeroTom, וניקה להם את החנות. הייתי אצלם בשבוע שעבר (זה היה כשהלכתי לאסוף את הכרטיסים למשחק של ליגת האלופות
), והיה להם את Live! Bootleg ב140. המוכר הסכים להגיע ל120 בשבילי, אבל החלטתי שאת דיסקוגרפיית הוייניל המלאה אני אקנה בארה"ב ביקור הבא שלי - גם יותר זול וגם במצב יותר טוב. אגב, היה להם את Pump ב59 ואת Toys ב46 (בדיסקים, בדיסקים) יש תקליטים גם בחנות "החור בשחור", ברח' שאול המלך מאוד קרוב לקינג ג'ורג', ובטוח שיש להם תקליטים, אבל דווקא שם לא הייתי הרבה זמן, ובטח יש להם משהו להציע. אני חושב שתומר קנה שם את Toys בוייניל. מעבר לזה - אני אישית לא יודע. מקווה שעזרתי

AeroTom

New member
עוד תשובה:

ובכן,יש כמה וכמה חנויות יד שניה באמת באיזור ת"א ששם מצאתי את התקליטים שכרגע שיש אצלי. ב-Off the record אכן אין כרגע משהו חוץ מ-Live bootleg ב-140 או 120 ש"ח אחרי שבזזתי אותם פעם אחרונה שהייתי שם...אבל תמיד טוב לחפש בכל מיני חנויות כאלה כמו גם בחור בשחור שם מצאתי למשל את Done with mirrors ואת Toys בתקליטים...

תומר שאלה

מה הייתה עושה עם היה יוצא סידרה מוגבלת של ניין לייבס אל תקליטי ווינלי?

AeroTom

New member
Vynil של NL אכן יהיה יותר מ-אדיר...

וכמובן שאעשה את כל המאמצים להשיג את זה אם דבר כזה יצוץ. אבל כרגע עוד חסר לי את הגרסה האחרונה שלו על דיסק וגם את קלטת הטייפ שלו שאני אשמח מאוד להשיג גם... אם אני לא טועה (וגיא יוכל לתקן אותי) Nine Lives הוא אלבום הסטודיו היחיד של אירו שלא יצא ב-Vynil ודבר כזה אכן יהיה מוצר נחשק לאוסף (שבתוך האוסף).

AeroTom

New member
אכן כן...

לגיא יש את JPP...ו-בובו יצא גם ב-Vynil אבל במהדורה מאוד מאוד מוגבלת אם אני לא טועה ואפשר להשיג אותו רק בארה"ב נראה לי. בובו יצא אפילו בקלטת טייפ גם...

למעלה