שאלה
מה הדרך הכי מהירה להגיע בקרית כרמים שבראשון לקניון עזריאלי וחזרה
אם זה במרחק הליכה מהרכבתשאלה
מה הדרך הכי מהירה להגיע בקרית כרמים שבראשון לקניון עזריאלי וחזרה
לאף אחד אין מושג????????אם זה במרחק הליכה מהרכבת
של ראשון (תחנת הראשונים שבצומת גן הורדים) הרי שאפשר ללכת ברגל לתחנה ומשם נסיעה של 23 דקות לתחנת השלום הצמודה לקניון עזריאלי. אם זה לא מרחק הליכה הרי שכבר יותר מהר לקחת אוטובוס, שאין לי מושג איזה, ישר לתל-אביב. בעצם לא בטוח. אם אין קו אחד מקרית כרמים לקריה בת"א (שהיא ממול עזריאלי) הרי שאולי בכל זאת כדאי לקחת אוטובוס פנימי בראשל"ץ לתחנת הרכבת הראשונים ומשם לסוע לעזריאלי ברכבת.
יש תשובה! מכרמים לעזריאלילאף אחד אין מושג????????![]()
מלךיש תשובה! מכרמים לעזריאלי
קו 173 עובר ברח' לוי אשכול, ופונה שמאלה לנוה שקמה ברח' תור הזהב. לאחר מכן הוא ממשיך לתל אביב ועוצר בעזריאלי. הדרך מכרמים עד עזריאלי לוקחת בערך 45 דקות. לוח הזמנים של קו 173 - כאן. (השעות הן שעות היציאה מהתחנה המרכזית החדשה בראשון. כדי לדעת את השעה שבה הוא יעבור בכרמים, תוסיפי 10 דקות.)
תודה![]()
טוב, החבר שלי גר בראשון, אז איך אני לא אכיר את ראשון![]()
תודה![]()
טוב, החבר שלי גר בראשון, אז איך אני לא אכיר את ראשון![]()
לא כרמים נמצאת לידאם זה במרחק הליכה מהרכבת
של ראשון (תחנת הראשונים שבצומת גן הורדים) הרי שאפשר ללכת ברגל לתחנה ומשם נסיעה של 23 דקות לתחנת השלום הצמודה לקניון עזריאלי. אם זה לא מרחק הליכה הרי שכבר יותר מהר לקחת אוטובוס, שאין לי מושג איזה, ישר לתל-אביב. בעצם לא בטוח. אם אין קו אחד מקרית כרמים לקריה בת"א (שהיא ממול עזריאלי) הרי שאולי בכל זאת כדאי לקחת אוטובוס פנימי בראשל"ץ לתחנת הרכבת הראשונים ומשם לסוע לעזריאלי ברכבת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.