שאלה..

בעמוש

New member
שאלה..

איך קוראים לשיר ששומעים אם אתה רואה את המאחורי הקלעים הוא הולך ככה: בוקר, עולה שוב הבוקר..ואמי אומרת קום כבר נו כבר תודה.. =))

גיגי123

New member
עונההה ../images/Emo98.gif

השיר נקרא "בוקר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אין לי שמץץ (חחח עזבו אותי...לא לקחתי את המנה שלי על הבוקר חחחחחחחח)

i love אפרת

New member
"תני לי להחליט"

זוכרים שבספישל משחק החיים אפרת בוימולד וגיא אריאלי שרו אותו וגיא אריאלי עשה ראפ חחח היו ימים

dikla222

New member
זה שיר של ריטה

באתר www.shiron.net תוכלי להכניס את המלים שכתבת פה והאתר ימצא לך את השיר. תהני שבת שלום

i love אפרת

New member
כן שיר יפההה

בוקר עולה שוב הבוקר ואמי אומרת נו כבר קום כבר בוקר
,תני לי עוד רגע לנמנם קצת על הכררררר אמא, את שוב מנדנדת תתני לי להחלייייייט למה, את מתעקשת לנהל לי ת'חיים...? משו כזה...

mary17

New member
יש לי את הספיישל במחשב הנה תמונות

מתוך הדואט של גיא את אפרת

למעלה