שאלה... האם חולי אפילפסיה מורשים לנהוג?
Q qt1 New member 8/9/04 #4 שלום אפרת וברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif ידידי חיים התכוון לרשיון נהיגה הזה כשהוא הפנה אותך אל המאמרים, אני מקווה שתמצאי בכתוב את התשובות לשאלותיך , על כל פנים , ברוכה הבאה ואנחנו כאן להשיב על כל שאלות ,ונשמח כמובן אם תשארי איתנו
שלום אפרת וברוכה הבאה../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif ידידי חיים התכוון לרשיון נהיגה הזה כשהוא הפנה אותך אל המאמרים, אני מקווה שתמצאי בכתוב את התשובות לשאלותיך , על כל פנים , ברוכה הבאה ואנחנו כאן להשיב על כל שאלות ,ונשמח כמובן אם תשארי איתנו
H hashy New member 8/9/04 #5 שמעו, כל פעם שאני מסתכלת במה שיש בשורה הכחולה אני ממש מתפעלת. כל הכבוד להנהלה החרוצה שלנו... וחוצמזה, אולי באמת כדאי להוסיף בשאלות את נושאי התזונה, אורך החיים וטיפולים אלטרנטיביים. אם צריך עזרה כלשהי, אשמח לעזור... חיבוק| - אחד לכל אחד
שמעו, כל פעם שאני מסתכלת במה שיש בשורה הכחולה אני ממש מתפעלת. כל הכבוד להנהלה החרוצה שלנו... וחוצמזה, אולי באמת כדאי להוסיף בשאלות את נושאי התזונה, אורך החיים וטיפולים אלטרנטיביים. אם צריך עזרה כלשהי, אשמח לעזור... חיבוק| - אחד לכל אחד