שאלה...

chinuk

New member
שאלה...

שלום לכולם! יש לי איזו שאלה/בקשה... אני רוצה להכין איזו תוכנה קטנה, שנגיד אני פותח אותה זה מבצע פעולה שאני קובע מראש בתוכנה. הפקודות שאני רוצה מופעלות דרך התחל--->הפעלה. אין לי ממש ידע בתכנות, לפחות לא משהו שמספיק לזה נראה לי... ניסיתי בעצמי אבל לא הצלחתי... מישהו יכול להסביר לי בקצרה או בהרחבה (מה שהולך- טוב) איך אני מכין את הקובץ עד למצב שבו אני רק צריך להכניס את הפקודה וזהו...? או יכול להכין את הבסיס ולהסביר לי איך להכניס את הפקודה? אני מזכיר שהפקודה מופעלת דרך התחל>הפעלה... מקווה שהבנתם אותי ומצטער על האורך תודה!

chinuk

New member
מישהו...?

למישהו בא לעזור לי...? זה הדבר הכי פשוט שיש... בבקשה....

vinney

Well-known member
אם זה כזה פשוט, למה אתה שואל.

אבל אם זה לא כזה פשוט, אז תנסה להסביר את עצמך יותר טוב, כי נראה לי שאף אחד לא מבין.

chinuk

New member
כמה דברים...

זה נראה לי פשוט- כי זה ברור שזה פשוט, מה שאני צריך לא אמור להיות קשה... אני לא יודע איך לעשות אותו כי אני לא מבין בזה. אני אנסה להסביר קצת יותר ברור: אני רוצה תוכנה, קטנה ופשוטה, שכשאני או כל אחד אחר יפעיל אותה היא תפתח פקודה כלשהי. את הפקודה שאני רוצה מפעילים דרך start>run. אז ביקשתי שאם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות את זה- שיכתוב כאן איך או שיכתוב את הבסיס או משהו כזה... תודה!!

נראה לי שהוא מחפש BATCH...../images/Emo13.gif

נניח ששם ה"פקודה" שאתה רוצה להפעיל הוא dir. כנס ל-notepad למשל, כתוב שם:
dir​
ושמור את הקובץ בשם כלשהו עם סיומת bat. (למשל chinuk.bat) עכשיו שתפתח את הקובץ הזה - הפקודה תתבצע.

chinuk

New member
שאלה לכולם! משהו קטן ואחרון...

אני מחפש איזה אתר שאפשר להעלות אליו קבצים כאלה. אבל לא להעלות קבצי txt ושישמרו אותם כ-bat, אלא שיהיה מראש כ-bat... יש משהו כזה? עדיף משהו שאפשר לקבל ממנו קישור שכשנכנסים לקישור זה ישר יכנס להורדה... תודה!

niminet

New member
כל אתר אחסון

שלא בודק את סוגי הקבצים יקבל כזה קובץ. נענע לדוגמא.

chinuk

New member
אז זהו- בקשר לנענע

נכנסתי שם ל"אתר אישי", ואז למתקדמים, וניסיתי להעלות את זה אבל כשנכנסים לקישור זה לא עובד... דרך שם התכוונת?

אני חושב שהבנתי...../images/Emo26.gif

אתה מבקש הוראות איך לכתוב תוכנית שעושה... "פעולה"... זה די כללי אני חושב. אבל הנה אני אעזור לך: תלמד CPP. אני מעריך שזה יענה לרוב הדרישות שלך. שמחתי לעזור.

למעלה