יש בהודו מלא אפשר ליבא אחת ו יש 1שאלה
לא כל כך קשור, אבל קצת: מישהו יודע לאן נעלמו כל ה"ריקשות" (מתוצרת פיאג'יו, תלת גלגלי עם ארגז סגור וקבינה דו-מושבית וכידון של ווספה) שהיו בשרות הדואר והצבא ? מענין שכולם נכחדו ואפילו לא ראיתי כזו כרכב אספנות. יש למישהו מושג איפה הן ???
האם במצב נסיעה ?יש בהודו מלא אפשר ליבא אחת ו יש 1
להפוך אותה לאספנות בפ"ת יש אחת ליד מוסך לאופנועים
טוב אז ככההאם במצב נסיעה ?
מיקום מדויק בבקשה .
אשמח לפרטים נוספיםטוב אז ככה
לפי זיכרוני פעם אחרונה שראיתי אותה היא לא היתה במצב נסיעה אבל אם היא מענינת אותך אז אני אבדוק היא עומדת ליד המוסכים שלידי השוק אני לא זוכר את הרחוב אבל אני יכול לבדוק ולהביא תמונה שלה
אין בעיה אז בעזרת השם מחר אני יביאאשמח לפרטים נוספים
ותודה
שאלה
לא כל כך קשור, אבל קצת: מישהו יודע לאן נעלמו כל ה"ריקשות" (מתוצרת פיאג'יו, תלת גלגלי עם ארגז סגור וקבינה דו-מושבית וכידון של ווספה) שהיו בשרות הדואר והצבא ? מענין שכולם נכחדו ואפילו לא ראיתי כזו כרכב אספנות. יש למישהו מושג איפה הן ???
שער ירושלים"לגשת" לצריפין לא מכיר את![]()
שם ה"שער" איפה שיש לצבא מגרש מכוניות למכרזים אולי שם נשארו כמה חתיכות של ריקשות. מה גם בזמנו היו בקיבצים לפני עידן הסובריות.
נצל"ש מה עם אוטובוסי קומתיייםשער ירושלים
על הכביש לבאר יעקב (ובהמשך לנצר סירני, למועדון הרכבות, אני עושה את הדרך הזו בעיניים עצומות מידי פעם בימי ו'). לא התכוונתי לקנות , פשוט תמהתי לאן ואיך הם נעלמו. אני זוכר מהצבא שהן היו מתהפכות הרבה (מה הפלא, חסכו בגלגל אחד...) ובגלל זה הצבא החליף אותן ב"סוברית", גם כן דרעק (גם היה מתהפך הרבה בגלל מרכז הכובד הגבוה יחסית, לא מתאים לנהגים צעירים ולא מנוסים שיש בצבא). דרך אגב, לנהגוסים בצבא יש סלנג מיוחד. להלן מילון מונחים שלהם: (ולא הייתי נהג בצבא, רק היה לי אחד כזה צמוד במילואים...) דחמ"ש = D500 ג'מוס = G.M.C. אבירבולנס = אמבולנס אביר האמרבולנס = אמבולנס האמר סוברית = טנדר סוברו קטן
מסתבר שהם לא היו ריוחים בקויםנצל"ש מה עם אוטובוסי קומתייים
בתחילת שנות ה- 90 היו לאגד מספר אוטובוסים דו קומתיים של Neoplan בהם השתמשו בעיקר בקווים לירושלים ולבאר שבע. מישהו יודע מה קרה איתם? מדוע הפסיקו להשתמש בהם?
הם גם התחממו מהר.מסתבר שהם לא היו ריוחים בקוים
האלו מה שכן הם היו ריוחיים דוקא בהסעת הפועלים מעזה והשמרון לעבוה בישראל. וגם מם לא "בדיוק" היו הכי יציבים על הכביש חניון אחיסמך וב מסוף ארז יש כמה מהם.
חלק מהם נשרפוהם גם התחממו מהר.
הם גם התחממו מהר, ולא תפקדו טוב בעליות לירושלים.
סיבה נוספתנצל"ש מה עם אוטובוסי קומתייים
בתחילת שנות ה- 90 היו לאגד מספר אוטובוסים דו קומתיים של Neoplan בהם השתמשו בעיקר בקווים לירושלים ולבאר שבע. מישהו יודע מה קרה איתם? מדוע הפסיקו להשתמש בהם?
"לגשת" לצריפין לא מכיר את![]()
שם ה"שער" איפה שיש לצבא מגרש מכוניות למכרזים אולי שם נשארו כמה חתיכות של ריקשות. מה גם בזמנו היו בקיבצים לפני עידן הסובריות.
בריות אלוסובריות מה הן![]()
![]()
בריות אלוקטנים של חב'![]()
יפאנאוטו סברו. אצלנו קראו לאחת מהם ביובית.שירתה את האנסטלטור\שרברב. למה בני ישראל הלכו 40 שנה במידבר? כי היתה שביתה של תח"צ.
D-: . אבל זה היה "שהטציאו דיבתבריות אלוקטנים של חב'![]()
יפאנאוטו סברו. אצלנו קראו לאחת מהם ביובית.שירתה את האנסטלטור\שרברב. למה בני ישראל הלכו 40 שנה במידבר? כי היתה שביתה של תח"צ.
היכן הריקשות? תשובהשאלה
נסעתי בריקשה בצבאהיכן הריקשות? תשובה
הסיבה שהריקשות נעלמו היא ממש פשוטה ומצערת במציאות הישראלית. מסתבר שהריקשה "גניבה" מאוד. אתה נכנס מניע בכל מפתח ונוסע. אני טיפלתי בשנות ה-80 בגניבת ריקשות רבות, לא היה שבוע שלא היו מגיעים אלי מספר אנשי צבא עם תלונה על גניבת רקשה. אחד המקרים החריגים היה גניבת 5 ריקשות ע"י אותו אדם שהרס אותן כיוון .....שלא ידע לנהוג, ואף שינה את צבעיהן וצייר להם מספרי רישוי שלא התאימו לסוג הרכב וכך נתפס. כך שהרשויות החליטו שהרכב הזה למרות שהוא זול ונח ומבצע את תפקידו כראוי, יוצא יקר מידי בגלל הגניבות. והמצחיק הוא שהגנב המחומש מנהל היום פורום שמתחזה לעזור לאנשים עקב נסיונו כגנב וכמי שישב בבית סוהר , ועוד יותר מצחיק שהסתבר שהעוזר שלי מכיר אותו כיוון שכאשר היה לפני שירות צבאי הוא עבד בחנות של אותו גנב לפני שהיה גנב אלא עסק בלרמות אנשים כולל את העובד שלו.
איזה סוג רשיון נהיגה נדרש לנהיגההיכן הריקשות? תשובה
הסיבה שהריקשות נעלמו היא ממש פשוטה ומצערת במציאות הישראלית. מסתבר שהריקשה "גניבה" מאוד. אתה נכנס מניע בכל מפתח ונוסע. אני טיפלתי בשנות ה-80 בגניבת ריקשות רבות, לא היה שבוע שלא היו מגיעים אלי מספר אנשי צבא עם תלונה על גניבת רקשה. אחד המקרים החריגים היה גניבת 5 ריקשות ע"י אותו אדם שהרס אותן כיוון .....שלא ידע לנהוג, ואף שינה את צבעיהן וצייר להם מספרי רישוי שלא התאימו לסוג הרכב וכך נתפס. כך שהרשויות החליטו שהרכב הזה למרות שהוא זול ונח ומבצע את תפקידו כראוי, יוצא יקר מידי בגלל הגניבות. והמצחיק הוא שהגנב המחומש מנהל היום פורום שמתחזה לעזור לאנשים עקב נסיונו כגנב וכמי שישב בבית סוהר , ועוד יותר מצחיק שהסתבר שהעוזר שלי מכיר אותו כיוון שכאשר היה לפני שירות צבאי הוא עבד בחנות של אותו גנב לפני שהיה גנב אלא עסק בלרמות אנשים כולל את העובד שלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.