שאלה

Mapisto

New member
שאלה

אם קיבלתי באנגלית השנה פחות ממה שקיבלתי בשנה שעברה, הרי הציון נשמר. אבל איך אני אדע כמה קיבלתי בכללי (או ש100 במועד א' הוא אותו 100 במועד ב')
וגם אם כן, איך אני אדע את הציון הכללי שלי

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif מי שהבין, שיגיד ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אני אשלח לו 50 ש"ח בדואר...

q a z 7

New member
אני חושב שזה מהפרק המילולי

אבל איפה 4 האפשרויות?

yakirml

New member
חחחח.... תמיד ידעתי שאתה

מסניף כל מיני עשבים לא מוכרים.
אחרת אני לא יכול להסביר את יכולת ההתנסחות חסרת ההיגיון שלך. אפילו הערתי לך על כך- פה מה יהיה
לא חבל על הבריאות

Mapisto

New member
עזוב אל תזכיר לי עשבים

ותן לי להתבטא איך שבא לי, אני מרוצה. בכל מקרה, אני אסביר את השאלה יותר טוב, my bad. נגיד במועד 2003 קיבלתי 148 באנגלית, ובמועד 2004 אני אוציא 120, הציון הגבוה נשמר. ז"א שאני אשאר עם 148 באנגלית, אבל איך זה ישפיע לי על הציון, הרי 148 במועד 2003 שונה מ148 במועד 2004. וסליחה על העילגות, זה לפעמים קורה, deal with it.

000שירה000

New member
תשובה: זה לא ישפיע

הציון של הפסיכומטרי החדש שלך יחושב לפי הציון ה*חדש* באנגלית! הציון הישן באנגלית ישמש אותך רק לצורך הוצאת הפטורים, אבל לא יהיה חלק מהחישוב של המבחן השני שתעשה. יש גבול עד כמה באים לקראתנו...חח...

Mapisto

New member
no shit

איזה זין, אז הציון באנגלית לא נשמר סעמק למה בניתי על זה

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif חחח ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הוא רוצה כאילו שמכל פסיכומטרי יקחו לו את ההכי טוב? אז נגיד בנאדם עושה 3 פסיכומטרים בראשון יוצא לו: אנלגית 150, כמותי 50, מילולי 50 בשני: אנגלית 50, כמותי 150, מילולי 50. בשלישי: אנגלית 50, כמותי 50, מילולי 150. well, אפשר לבנות על לימודי רפואה, יש לבחור פסיכו' 800 !!!!
או שלא

Mapisto

New member
לא יודע מה עלה בראשי

טוב נו (אגב לא הוצאתי 148) לפחות יש פטור. אבל פאק, אני צריך לעשות פרקי אנגלית. טוב נו, אני אלך להפיג את צערי בלף בלונד עם החבר'ה, לילה טוב וחלומות דבש.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif יש לך פטור ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הציון לא נשמר, הוא לא רלוונטי לך לציון פסיכומטרי. אבל אם קיבלת פטור, שובצת לרמה מסוימת, ובפסיכו' הבא קיבלת פחות==> הגעת לרמה נמוכה יותר, אבל הציון הכללי גבוה יותר, אתה תצא עם הרמה של הפסיכו' הראשון באנגלית, אבל הציון פסיכומטרי שלך יהיה הציון השני. אם לא ברור. נגיד פסיכו' ראשון- אנגלית 122 כמותי 140 מילולי 120 ציון סופי 650. פסיכו' שני אנגלית 118 מילולי 142 כמותי 150 סופי 696 אתה משתבץ לרמה א', והציון שהאוניברסיטה לוקחת לך הוא 696. או קיי ?

למעלה