שאלה

shai_shai_shai

New member
שאלה

לי ולעוד 2 חברים שלי יש הרכב(להקה לא הייתי קורא לנו). אנחנו רוצים להופיע קצת במועדונים(חינם, ואם נותנים כסף אז למה לא), אנחנו פשוט נהנים לנגן ביד והייתי שמח אם מישהוא ימליץ לי על מקומות שנועדו לכך, או מועדונים שהקהל שנמצא בו הוא בעל טעם של רוק ישראלי בברכה שי

מבלי לזלזל...

אני לא בטוח שמישהו שלא מצליח להוציא סולו משיר יכול להופיע במועדונים. אתם עושים חומר מקורי ? ואיך רק שלושה אנשים ? גיטרה, בס תופים ?

אשף

New member
היה להם את קורט...

יש איזה מועדון "הלילה ה13" או משהו כזה...

הבעיה עם השברולט...

מצד אחד, בהחלט מקום טוב, יוזמה מבורכת, מועדון שממומן ע"י עיריית חולון, היו בו מהמסיבות רוק הגדולות והעמוסות שהיו אי פעם במרכז. הוא בהחלט נותן במה ללהקות צעירות (אנולה ג'יי בזמנם, חוות האלפקות, סקוויזופוביה, רקטאל זיט ועוד אינספור להקות...) מצד שני, אל תצפו ליחס יותר מדי מלבב. וממוצע הגילאים של הקהל נורא נמוך. אם עד לפני חצי שנה ממוצע הגילאים היה 16, 16.5, היום הוא 14... אולי פחות... ואני אומר את זה עם המון כאב, כבנאדם שגדל במקום, וכבנאדם שהיה חלק מארגון המסיבות שם במשך חצי שנה...

Ne§t£A Gi®L

New member
לא בהכרח../images/Emo108.gif

נכון, הצטרפו גם כל מיני ילדים לקהל [אל תשכח שגם אני הגעתי לשם בגיל 14, גם אתה הגעת לשם בערך בגיל הזה, וגם כולם]- אבל ממוצע הגילאים הוא עדיין 16. אני מסכימה אתך שמה שקרה שם עם הצוות הישן היה מגעיל ומכוער ולא צודק-אבל בחייאת, כשאתה לא בצוות, איזה יחס בדיוק אתה מצפה שיהיה? אתה בא להנות, לשמוע ת'מוזיקה, לרקוד, להכיר אנשים, ולא להתעמק ביחסים עם מנהלי המקום. חבל שככה זה נגמר

אני לא אומר מילה על הצוות הישן פה

זה לא המקום. כל מה שהיה צריך להיאמר, נאמר, חבל שלא הוסקו מסקנות שכל נער בחולון (ובראשלצ) יודע מה הן אמורות להיות... לגבי הנושאים האחרים: כשאת הגעת בגיל 14 (שקרנית, הגעת בגיל 13 וקצת...), את היית הילדה אולי הכי קטנה במועדון... ונכנסת פנימה בפרוטקציות... היום ילד בן 13/14 שמגיע לשברולט הוא לגמרי לא קטן... זה הגיל הממוצע שם... ממוצע הגילאים כבר מזמן לא 16... אפילו ממוצע הגילאים בצוות עכשיו לא מגיע ל16... את מספר האנשים שעברו את גיל 16 ועדיין מגיעים למועדון אני יכול לספור בשתי ידיים... במסיבות העמוסות יותר אני אוסיף גם אצבעות של רגל אחת... בקשר ליחס, תשאלי כמה אנשים בצוות החדש עצמו ותגלי, שגם אליהם, כלהקה, התייחסו כמו לחרא... וחלקם עזבו ת'צוות לתקופה מסוימת כתוצאה מכך.

hillali 86

New member
אני חושבת

אתה יכול לנסות את מזלך בקאצה בגבעתיים, פעם היו שם הופעות של להקות צעירות מתחילות לא מוכרות כאלה או בטאטי - ליד הבניין של פלאפון, ליד עזריאלי ...אם אתה רוצה עוד פרטים אני אחפש בשבילך..

Ne§t£A Gi®L

New member
אולי הצוללת הצהובה בירושלים../images/Emo108.gif

כבר המליצו לך על השברולט בחולון, ובאמת פעם בכמה זמן ערב להקות צעירות- ואני מוסיפה המלצה לצוללת:)

למעלה