אושטןןןן מגניב שמחה שיצאת בלי ... אממ... הקרציה
N NimaZ New member 29/8/04 #19 אושטןןןן../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif מגניב שמחה שיצאת בלי ... אממ... הקרציה
ח ח ב ו ד ה New member 30/8/04 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חהחהח רוצה פרס? אני כן! אני מסטולה אני כל כך מסטולה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חהחהח רוצה פרס? אני כן! אני מסטולה אני כל כך מסטולה
R Ronush14 New member 30/8/04 #30 את תמיד מסטולה ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif וד"א... מה עשית עם הקרם ידיים של פנג'ל בסוף? ולמה לא הסכמת לשים אותו בתיק שלי במקום להחזיק אותו כל ההופעה?!
את תמיד מסטולה ../images/Emo11.gif../images/Emo110.gif וד"א... מה עשית עם הקרם ידיים של פנג'ל בסוף? ולמה לא הסכמת לשים אותו בתיק שלי במקום להחזיק אותו כל ההופעה?!
ח ח ב ו ד ה New member 30/8/04 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון../images/Emo70.gif נקשרתי אליו לא רציתי שהוא יהיה לבד כל ההופעה!!! מסכן... הוא עכשיו פה בבית שלי...!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נכון../images/Emo70.gif נקשרתי אליו לא רציתי שהוא יהיה לבד כל ההופעה!!! מסכן... הוא עכשיו פה בבית שלי...!
ט טל1ש היחידה New member 29/8/04 #22 'השלם את הקומיקאי../images/Emo151.gif' יש לי רעיון למשחק:'השלם את הקומיקאי '. תבחרי תמונה של קומיקאי ותגזרי בה חלק בצייר שנמצא בכל תוכנה במחשב- ובקשי להשלים את זה. פרס- להכין כתבה על אחד הקומיקאים מהאקדמיה? הצעתי.
'השלם את הקומיקאי../images/Emo151.gif' יש לי רעיון למשחק:'השלם את הקומיקאי '. תבחרי תמונה של קומיקאי ותגזרי בה חלק בצייר שנמצא בכל תוכנה במחשב- ובקשי להשלים את זה. פרס- להכין כתבה על אחד הקומיקאים מהאקדמיה? הצעתי.
B botten2 New member 29/8/04 #23 משחק מגניב אבל פרס לווו .. =\\ בעע בכל מקרה יש לי משחק אחד שכבר עובד באתר.. כנסו ותראו משחק דווקא יפה :]] מממ וזה יהיה המשחק הבא רק הבעיה שלי זה פרסיםםם אין לי פרסים!@#$%^
משחק מגניב אבל פרס לווו .. =\\ בעע בכל מקרה יש לי משחק אחד שכבר עובד באתר.. כנסו ותראו משחק דווקא יפה :]] מממ וזה יהיה המשחק הבא רק הבעיה שלי זה פרסיםםם אין לי פרסים!@#$%^
H H e L L L L L L o O New member 30/8/04 #25 אולי חתימה שלהם? או שתדפיסי על כרית תמונה של X ? אבל זה כבר יעלה בסביבות ה30 שקלים תלוי כמה את מוכנה להשקיע... כי בקטע הזה אפשר גם חולצה/שעון/כוס/עט הכל
אולי חתימה שלהם? או שתדפיסי על כרית תמונה של X ? אבל זה כבר יעלה בסביבות ה30 שקלים תלוי כמה את מוכנה להשקיע... כי בקטע הזה אפשר גם חולצה/שעון/כוס/עט הכל
B botten2 New member 30/8/04 #26 חחחח למה מה קרהה? חחח לא סתםם אבל בינתים אפחדד לא שלח לי תשובות.. ות'אמת זה לא כזה קשהה =\\ כנסו זה דווקא נחמד :]]
חחחח למה מה קרהה? חחח לא סתםם אבל בינתים אפחדד לא שלח לי תשובות.. ות'אמת זה לא כזה קשהה =\\ כנסו זה דווקא נחמד :]]
D darkman 36 New member 30/8/04 #32 ירחמיאל מנצלש../images/Emo67.gif מי המנוול שהצביע לעדי כהן בסקר הפורום?! יש כאן מישהו שאוהב את עדי כהן יותר מאשר את אביטל? שיתבייש לו!!!
ירחמיאל מנצלש../images/Emo67.gif מי המנוול שהצביע לעדי כהן בסקר הפורום?! יש כאן מישהו שאוהב את עדי כהן יותר מאשר את אביטל? שיתבייש לו!!!