שאלה.. :]]

botten2

New member
שאלה.. :]]

יש לי שאלה... אולי נעמה המנהלת תוכל לעזור לי (או סתם מישהו מוכשר).. מממ יש לכם איזה רעיון למשחק כלשהו באתר שלי??כאילו משו בשביל הגולשים כדי שהאתר יהיה טיפה מעניין חוץ מהכתבות התמונות והסירטונים שיש בשפע :]] כאילו יש לי רעיון אחד (עוד רעיונות יעזרו בהחלט!!!) אבל אין לי מושג מה יהיה ה"גמול" כאילו הפרס לאותו אחד שיצליח.. יש למישהו עצה בשבילי???? (ולא בא לי על פינה באתר או לכתוב משו.. משו מקורי כזה... או מגניב.. ) בכל אופן תציעו משחקים ופרסים... תודה לכולם :]]

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif

למנהלת קוראים אביטל ולא נעמה
ואני אנסה לחשוב על משהו בשבילך..

sisty

New member
נעמה המנהלת עונה../images/Emo26.gif

אגב, קוראים לי אביטל
... אני אתן לך רעיון קטנטן ... חפש את יוסי
... תסתירי איפשהו באתר תמונה של יוסי (גבני
) וצריכים למצוא אותה
...

botten2

New member
סורי סורי סורי..!! ../images/Emo52.gif

חהחחה הייתי בטוחה שקוראים לך נעמה לאדעת למה... סורי חחח :]] מממ ות'רעיון הזה כבר יש לי.. כאילו תמונה של משו או מישהו וצריך לחפש.. אבל אני צריכה עוד רעיונות.. במיוחד איזשהו פרס...

botten2

New member
אני צכה פרסס

פרסססס אני צריכה רעיונות לפרססססס וגם רעיונות אבל פרס בינתים יותר חשובבב עזרו לי אני נואשת :(

gilmorefreak

New member
באיזה מצב נמצא הידע והנסיון הגרפי

שלך? [גאד דמאט..אין מספיק מקום לנושאים נורמליים
] אוקיי..לגבי משחקים- חידוני און ליין..וחידה שבועית.. לגבי פרסים, זה פשוט.. למי שעונה על החידה השבועית- חובה למלא אימייל או אייסיקיו ואז את מכינה לו רקע יחודי של חבר/חברי האקדמיה המועדפים, ברזולוציה שמתאימה למחשב שלו... למי שעונה על חידוני און ליין- גרפיקה חמודה..שמתאימה לחידון שהוא ענה עליו- נגיד מה אתה יודע על בנות האקדמיה? ואז איזשהו שלטון קטן עם התמונה של הבנות שאומר משהו בסגנון "עברת בהצלחה את חידון הבנות באתר האקדמיה לצחוק" טוב זה קצת ארוך..אבל יש כל מיני ניסוחים..דברים משעשעים וכאלה..אגב הרעיון לא מקורי..קיימים הרבה כאלה ברשת..אם את רוצה עוד עזרה..גם בהכנת חידון און ליין..פני אלי במסרים..פשוט אממ..היה לי כבר אתר מתוכנן..[לבנות גילמור
] ולא העלתי אותו לרשת..אז יש לי קודים מוכנים ורעיונות בשפע..

NimaZ

New member
נעמה? המנהלת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אין מי דרימס
רעיון לפרס: המממ... עט?!
דניאל לא מסטולה

botten2

New member
חחח תיקנתי תיקנתתי!!!

כבר תיקנתי !! אבל אני צריכה משוו לאדעתת מגניב שקשור לאקדמיה.. ולא נראה לי שאני אשלח אותו בדואר.. לאדעתת!!! עט ממש לא.. כאילו איך זה מתקשר לאקדמיהה?? בקשהה גם ככה משעמם לי :(

ט2לולה

New member
../images/Emo6.gif נעמה? המנהלת? ../images/Emo80.gif

רררררררררררררררר חיחיחיחי
נאנא לשלטוניישן

ofri peled

New member
הי מה נישמע?

היי נעמה מה נישמע קוראים לי עופרי ואני חדשה פו אז עם את רוצה לדבר אז תישלחי לי הודעה בבקשה תודה עופרי

botten2

New member
אוקי אז ככה

עד שיהיה לי פרס העליתי בינתים ת'משחק אני חושבת שהוא דווקא נחמד ואתם מוזמנים להיכנס ולשחק..!!! בינתים למי שיש רעיון על פרס מוזמן לשלוח לי אותו בשירשור הזה... וגם תגובות על המשחקק ובכלל יתקבלו בברכה :]]]]]]

אממממ אולי חידון?

או אפשר גם אממממ *שוברת את הראש בשעת בוקר זו* עולה לי רק חידון תאמת... עיוותים? להה אני סתם נותנת רעיונות סוג ב' בשעה זו זה מוריד ממעמדי אני יחשוב

botten2

New member
המשחק עלה בינתים

למי שעדיין לא הבין הוא כבר עלה.. חידון דווקא יכול להיות משחק יפה :]] אבל אין לי פרסים =\

Ronush14

New member
../images/Emo32.gifסתם משו..../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

אתם לא חייבים לקרוא!
היה לי כל הלילה מן שיבוצים... של ההדרכה... מי מדריך עם מי ואת מי!
והגענו... ואז אמרו לנו לאסוף 10 פריטים שאנחנו רוצים לקחת איתנו לים...ולקחו אותנו לים!
ושם עשו לנו כל מיני פעילויות...
שאחרי כל אחד מהם קיבלנו קופסא שאסור היה לנו לפתוח עדיין...
כמו למשל להרכיב אוהל מוזר כזה... (הרכבנו חלקים שלא קשורים אחד לשני!
וגם שברנו חלק ממתכת
מוכשרים שכמונו!
) ונתנו לנו 100 שקל... והלכו לסטופ מרקט... והיינו צריכים לקנות דברים שיהיו לנו עד הבוקר רק בכסף הזה...
ונעמה בידרה אותי בטלפון כשהייתי שם...
וכל מיני דברים כאלה כדי לגבש אותנו....
ובסוף כשהיו לנו כל הקופסאות כל אחד לקח את זאת עם השם שלו... ושם הייתה לו שרשרת עם צדף שרשום עליה איזה כיתה הוא מדריך!
ואני מדריכה את כיתה ד'!!!!
נחוםנחוםנחום ואני מדריכה ביחד עם חברה ממש ממש טובה שלי!!!
בקיצור... אני שמחה! ויהיה לי כייף!
ומי שקרא את זה...
קבלו ח"ח!
ועכשיו אני הולכת לישון...
אני עוד צריכה לקום היום ולנסוע למודיעין....
היום אני רואה את נעמה דניאל אייר אבילוס גל וסשה!!!
*רוני! לכי לישון!* לילה טוב!

Ronush14

New member
כן... תנועת נוער!../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

חטיבת בני המושבים!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifיאא רוני איזה יופי

ענקית בהדרכה
איזה יפה מה שעשו לכם עם הים! הלוואי עליי...

Ronush14

New member
תודההה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif

וכן... זה היה מגניב!

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

למעלה