שאלה...

gambakupu

New member
שלום שלום

אחת הדרכים (אם כי לא מומלצת על ידי חלק מהאנשים) היא ללמוד בחוג. http://www.the-orc.com/mainpage/ad.html לינק לחברה שמתעסקת בזה, אתה יכול לברר האם יש חוגים בקרבתך. אפשרות שנייה היא שכולכם תקנו את ספרי החוקים ביחד (כך זה לא יצא יקר. נורא.) ותלמדו ביחד מההתחלה. כל פעם מישהו אחר ישה"ם.

Illithid

New member
מוחה בתוקף.

רצוי+++ שה"ם מקצועי לפחות ל 5-10 פגישות ראשונות בשביל לקבל רעיון טוב מה המשחק רוצה מהם בכלל. בניית דמויות טובות (מבחינת עומק...), פירוש חוקים, הסבר על דברים מסובכים יותר והרפתקה ראשונה טובה זה הרבה דברים שמאוד קשה להשיג לבד במסגרת זמן הגיונית. אני הייתי ממליץ להתחיל בחוג, וגם יכול להמליץ על אחד ספציפי... איפה אתה והחברים גרים?

חוג= "שה"מ מקצועי"?

איזו שטות. מנחה בחוג אולי הפך את תחביבו למקצוע, אבל חוג הוא הדרך הבזוייה והגרועה ביותר להתחיל לשחק. אתה יודע איפה עוד משלמים כסף על משהו שאמור לבוא בשביל הכיף, בחינם ועם אנשים שאתה אוהב, נכון?

רמץ

New member
הדרך הנוחה והזולה

כשזה אתה לבד, אני ממליץ לנסות להצטרף לחבורה קיימת כדמות זמנית (עם אופציה לקבע). כשזה אתה וחברים, זה קצת יותר מסובך. אולי כדאי לך לנסות בעצמך בחבורה קיימת ואז לחזור עם הידע ולשחק עם חברים שלך...

AriesBU

New member
הגילדה

אני ממליץ לך להיכנס לאתר הגילדה שאני לא יכול להיזכר בכתובתו. האתר הוא בעצם מאגר של שחקנים. אתה יכול למצוא שם שחקן/שה"ם מכל הארץ.

DDN

New member
ברוך הבא לפורום.

אתה יכול כמו שאמרו להצטרף לחבורה או גם לקנות את הספר לשחקן וללמוד לבד. בכל מקרה, במקום כמו חולון אני מאמין שלא תהיה לך בעיה למצוא חבורה או שחקנים ותיקים.

למעלה