שאלה

giljfk

New member
שאלה

אהלן לכולם! אני בן 23 ומאז ומתמיד רציתי לעסוק בהתעמלות קרקע / מכשירים או לחלופין - ריצות קצרות, ברמה הישגית. אולם מעולם לא הצלחתי להבין מאיפה מתחילים. אני מתאמן מזה מספר שנים עצמאית אולם הייתי רוצה לפנות לגוף מקצועי שיוכל לכוון אותי ולפתח אותי ברמה ההישגית. אני מתגורר בירושליים. תודה רבה לכולם על התשובות !

natali25788

New member
אני לא יכולה לייעץ לך לאן

לפנות באיזור ירושלים, כי אני לא מהאיזור, אבל רק לידע כללי, יותר קל להתחיל בגיל הזה בספרינט מאשר בהתעמלות מכשירים.

giljfk

New member
אוקיי...

תודה על התגובה...אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עוד נתונים לגבי התפתחות באחד משני הענפים באיזור ירושלים / ובכלל.

Matth

New member
תשובה

באתלטיקה קלה אתה יכול לבוא לאצטדיון האתלטיקה בגבעת רם בשעות הצהריים- בד"כ יש שם אימונים- ופשוט תדבר עם אחד המאמנים [יש שם מאמנים לריצות קצרות, בינוניות, ארוכות מאמני זריקות, ומאמני קפיצות], פרטים נוספים יוכלו לתת לך חלק מחברי הפורום שמתאמנים שם [אני כבר די פרשתי]. בקשר להתעמלות קרקע- לי היה פעם מאמן שאימן התעמלות קרקע באולם הכדורסל במלחה- הוא היה אחלה מאמן- אלוף אוקרינה לשעבר ובנאדם נחמד, אני חושב שעדיין יש שם קבוצה- אז תתקשר לשם לברר.

GK2670

New member
אני מעירוני ירושלים אז ככה:

בחופש מתאמנים משעה 5 עד 7 וחצי 8... מה1 לספטמבר האימונים מתחילים מ3 וחצי עד 7 וחצי ואפשר להגיע מתי שרוצים עדיף בסביבות 4-5 להתחיל את האימון... את המאמנים אי אפשר לפספס אז פשוט תגיע והחברה ממש מעולים אז אתה תתקבל בברכה.

GK2670

New member
מסכים איתך נטלי!23זה לא גיל להתחיל

התעמלות...אתלטיקה זה גם מאוחר קצת אבל הרבה יותר קל... בוא לאצטדיון תכיר ת'חברה!

giljfk

New member
GK2670...

אני חושב שזה מה שאני יעשה... על איזה איצטדיון אתה מדבר ומתי ?

giljfk

New member
וגם -

האם זה עולה כסף, באיזה מסגרת זה מתנהל, והאם אפשר להתקדם משם לעבר משהו בעתיד ?

Ben Joshua

New member
איצטדיון גבעת רם

תגיע ותדבר עם אחד משני המאמנים (רומן או איגור) שנמצאים שם.. עדיף מאוחר מאף פעם...

למעלה