שאלה ...

מיואשת3

New member
הלוווו..

בלי לעשות הכללות לא כולם שקרניות. טופ טופפפ גם לא כול הגברים שקרנים.

מיואשת3

New member
../images/Emo24.gifחחחחח

ימופרעת אחת..

L M A E

New member
מיואשת ערב טוב יקירתי

ואני יודעת:) ותעני לי את,,למה גברים משקרים?

מיואשת3

New member
ממממ...

נדמה לי שהם יותר מנסים לתחמן מאשר לשקר. כמה שזה נשמע עצוב בכולנו יש קצת מזה יש כאלה שמשתמשים בזה באופן קבוע וכאלה שיודעים מתי צריך ומותר להשתמש בשקר.אני אישית לא סובלת שקרנים.

L M A E

New member
אני...

שונאת שקרנים ורמאים אבל ממש שונאת והכי גרוע זה שהם לא רק משקרים ומרמים הם גם מנצלים אוקיי אני שונאת גברים היום:)

L M A E

New member
ערב טוב mr lonely

באת בזמן,, אתה בתור גבר אני אשאל אותך,,למה גברים משקרים?

mr_lonely

New member
ערב טוב LMAE

את בתור אישה אשאל אותך, למה כל החתולים בלילה שחורים ? אני די מסתייג מהכללות, מכל סוג ! גברים משקרים ? כולם ? אין צדיק אחד בסדום ? את יודעת שאני ( למשל ) משקר ?

L M A E

New member
אוקיי הבנתי אותך ,,אז...

אולי תסביר לי לשקר לצורך הגנה,, ואני אסביר,, חבר הכי טוב שלי שיקר עלי במשך המון זמן,,לטענתו הוא שיקר בכדיי להגן עלי,,ושאני לא אפגע ואני לא מבינה את זה,,איך אפשר בכלל לשקר כך ולא רק זה,,מה הוא חושב שהשקר עצמו זה לא מה שפוגע??

מיואשת3

New member
בקצב הזה.......

כול מה שההנהלה תעשה פה זה ללחוץ על כפתור ה.....F8 אבל תמשיכו גם ככה כולם רדומים פה.....ולך יקירתי תתפלאי יש מצבים שהשקר אכן נועד להגן.

L M A E

New member
מיואשת..

את יודעת את הסיפור,,תגידי לי את השקר שלו זה מצב שנועד להגן? <זאת אומרת שאת מסכימה איתו> ודיי להפחיד אותי עם הכפתור הזהההה

מיואשת3

New member
רגע של רצינות..

<ואני שונאת להיות רצינית כידוע לך> כשאוהבים ליפעמים עושים דברים בלי לחשוב כנראה שהכוונה שלו הייתה טובה קשה לי להאמין שאדם שאוהב ירצה לפגוע.שיחה על זה איתו לא הייתה מזיקה לא לך ובטח שלא לו.

mr_lonely

New member
גם אני לא מבין את זה...

אבל זה החבר שלך...זה לא "כל הגברים"... לשקר אין רגליים והרי ברור שזה יתגלה.

L M A E

New member
יצר הרע???

אם כבר העצביםםםםםם עוד שניה אני מתפוצצת:))

למעלה