שאלה שלום האם מישהו גר באזור של לב העיר?
B Brolly New member 26/8/04 #3 גם לי זה בערך רבע שעה הליכה אבל תמיד אפשר לעלות על המדים ולנסוע בחינם ב29 חחחחחח
ש שגיא123 New member 27/8/04 #5 תמיד אפשר שתתפוס אותך משטרה צבאית ותשאל מה אתה עושה על מדים ולא תהיה לך תשובה הגיונית והיא תבין שאתה עושה את זה בשביל נסיעות בחינם והיא תשלח אותך לכלא חחחחחח בכל מקרה... אני גר 5 דקות מלב העיר
תמיד אפשר שתתפוס אותך משטרה צבאית ותשאל מה אתה עושה על מדים ולא תהיה לך תשובה הגיונית והיא תבין שאתה עושה את זה בשביל נסיעות בחינם והיא תשלח אותך לכלא חחחחחח בכל מקרה... אני גר 5 דקות מלב העיר
B Brolly New member 29/8/04 #6 חחחחח, קצת פרנואיד אה? מה תעשה כבר משטרה צבאית בהרצליה ואם ישאלו אותי אז אני פשוט אגיד שיש לי צו ואני צריך ליסוע לבלה בלה וכו'
חחחחח, קצת פרנואיד אה? מה תעשה כבר משטרה צבאית בהרצליה ואם ישאלו אותי אז אני פשוט אגיד שיש לי צו ואני צריך ליסוע לבלה בלה וכו'
ש שגיא123 New member 29/8/04 #7 יבקשו לראות את הצו ויבדקו את כל העניין הזה... אתה תשב בכלא 5 שנים אני אומר לך. והכל בשביל מה? בשביל נסיעה חינם באוטובוס, ועוד בנסיעה עירונית... איזה אשכנזי אתה
יבקשו לראות את הצו ויבדקו את כל העניין הזה... אתה תשב בכלא 5 שנים אני אומר לך. והכל בשביל מה? בשביל נסיעה חינם באוטובוס, ועוד בנסיעה עירונית... איזה אשכנזי אתה
Y yael n New member 29/8/04 #8 אתה סתם מגזים מלא אנשים עושים את זה כל יום ועדין לא שמעתי שאף אחד נעצר ל-5 שנים או בכלל נעצר על נסיעות חינם.
אתה סתם מגזים מלא אנשים עושים את זה כל יום ועדין לא שמעתי שאף אחד נעצר ל-5 שנים או בכלל נעצר על נסיעות חינם.
B Brolly New member 31/8/04 #11 איזה אשכנזי? אני רוסי, מה אתה בסדר? חחחחחח לידיעתך, שגיא חצי פולני חצי גרמני אם אין בו עוד צד אז זה הכל, חחחח
איזה אשכנזי? אני רוסי, מה אתה בסדר? חחחחחח לידיעתך, שגיא חצי פולני חצי גרמני אם אין בו עוד צד אז זה הכל, חחחח