שאלה

• פותח הנושא 55
  • פורסם בתאריך

55

New member
שאלה

שלום האם מישהו יודעת איפה ניתן למצוא הלבשה תחתונה לנשים גדולות [מלאות כהגדרת הפורום] באיזור השרון? תודה

55

New member
תוספת

ואי אפשר גם נעלי ערב במידות 42 ומעלה במחירים לא יקרים תודה

DREAM111

New member
היי 55

באיזור השרון ובכלל כמעט בכל מקום מגיעה המאדאם עם כל מרכולתה ומפנקת אותך בהלבשה תחתונה יפיפייה ולא יקרה. לגבי נעלים לא יקרות אני בחום רב ממליצה על יעקב סי סרנו ביפו.

../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

(וגם שמחה לחזור לכאן אחרי הרבה זמן...
) סופסוף הצלחתי לאסוף את עצמי, ליסוע ליפו ולהיכנס ל"סי סרנו". יצאתי עם שני זוגות (מידה 44) - סנדלים שחורים פשוטים עם עקב עדין ורצועות ב-X (חיפשתי כאלו המון זמן ולא מצאתי), ועוד נעל חצי סגורה (קצת כמו נעל בובה) גם על עקב - שני הזוגות מאד נוחים ומחמיאים לכפות רגלי המפלצתיות - והמחיר? בואו נגיד שבמחיר בו קניתי את *שני* הזוגות, הייתי יכולה לקנות בחנות הקודמת בה הייתי קונה נעל וחצי לא כולל שרוכים...
כיף.

roni1151

New member
חזיות גם אצל מירל, במרכז שוסטר

ברמת אביב. האמת ששם מצאתי חזיות איכותיות ביותר (מחירים לא זולים) אצל המדאם אני צריכה לבקר ולרכוש ואז להצטרף אולי לכל יתר הממליצים.

Pluplu

New member
מרכז שוסטר

מרכז שוסטר נמצא ברמת אביב ג'..מנתיבי איילון עולים בקק"ל לכיוון הים...בחיים לבנון ברמזור ימינה ותוך 500 מטר מגיעים...

55

New member
אבל זה בטח נורא יקר שם את לא מכירה

משהו יותר זול?

roni1151

New member
בעונות בצומת בילו יש גם ובמחיר זול

נדמה לי שעל כל חזיה שאת קונה, את מקבלת את השניה ב50% הנחה, אם אני לא טועה, כל חזיה לאחר ההנחה עלתה 100 ש"ח. אבל אני לא אהבתי את החומר, אז לא רכשתי. אני אוהבת לייקרה ואילו בעונות החזיות היו מחומר קצת יותר נוקשה. בכל מקרה בגלל המחיר, אולי שווה בדיקה. ואולי באמת תפני למאדאם, אני לא יודעת מה המחירים, החזיות נראות מדהימות. אבל אולי יש לה דגמים קודמים שהמחיר יתאים לך.

micpri

New member
לא זול - אבל

וזה אבל גדול - האיכות מעולה, וההתאמה לחזה מדהימה (העובדות שם פשוט מקצועיות - מדהים). הם עושים גם תיקונים במקום כשצריך. המבחר שם רב. אין מה להשוות בעיני לוומן אונלי, שמציעים (על הנייר) שירות דומה. מה שכן - כדאי להזמין תור מראש, אחרת אפשר להגיע ולחכות המון זמן בתור.

החורזת**

New member
טעות, המרכז לא נמצא ברמת אביב ג'

אלא בנווה אביב ברח' אופנהיימר לבאים מרח' לבנון (רח' האוניברסיטה) בצומת של בריכת האוניברסיטה פונים לרח' טאגור (שמאלה לבאים מכיוון האוניברסיטה וימינה לבאים מהכיוון הנגדי). בבכיכר הראשונה פונים ימינה וזה רח' אופנהיימר. כבר שפונים ימינה רואים מרכז חנויות וכשעומדים עם הפנים למרכז (הוא מולינו) החנות של מירל נמצאת מצד שמאל (אחרי שתי מסעדות פביו וקלורס ומספרה). אבל צריך להתקשר ולהזמין תור כי שם זה מבוסס על שירות אישי. והמחירים לא רק שלא זולים, אלא מאוד יקרים.

החורזת**

New member
אודליוש, הבאים מאילון או שמגיעים

לבנון כשעולים במחלף האוניברסיטה ואז בטאגור שמאלה ועם עולים במחלף קק"ל, אז ברמזור הראשון צריך לפנות שמאלה לרח' לבנון. ואז בטאגור ימינה.

silvey

New member
ההכוונה הקודמת אינה נכונה...

רמת אביב ג' ונוה אביבים אלו שתי שכונות שונות לחלוטין. והחנות נמצאת בנוה אביבים...

victoria777

New member
גמני מידה 44 בנעליים

ולמה רגליים מפלצתיות???מידת כף הרגל מתאימה לגובה ולמבנה הגוף וגם רגל גדולה יכולה להיות יפה!

פעם ראשונה

שקניתי שם לפני שבועיים ומצאתי שם נעל שחיפשתי הרבה מאוד זמן ואני מאוד מרוצההההההה

victoria777

New member
ואני הייתי לפני חודשיים

חיפשתי סנדל פתוח על פלטפורמה ולא היה להם.ותאמיני לי שגם בפעם השנייה והשלישית שתבואי יהיו שם אותן הנעליים.הם כמעט ולא מחדשים את הקולקציה...

למעלה