שאלה....

שאלה....

כל אחד עובר תקופות מסויימות בחייו, תקופות בהן הוא מאושר בחלקן עצוב ובחלקן פשוט מרגיש בודד ... (אני יודעת שאין לשאלה ממש קשר לפורום אבל משום שבמהלך השהות שלי פה למדתי להכיר חלק מהדעות ולקלוט כמה אנשים העדפתי לפנות אליכם בשאלה...) האם פעם הרגשתם בודדים למרות שלמעה לא הייתם ?שהיו סביבכם חברים קרובים שהיה להם אכפת אבל פשוט הרגשתם לבד ? שאין אף אחד מסביבכם ?

HyPeR SoNiC

New member
בטח שכן

לכל אחד יש רגעים כאלה לפעמים אני מרגיש ככה אפילו במפגשים חברתיים או ביציאות.....

TheWhiteTigris

New member
כן.

כי זה לא משנה אם יש סביבך אנשים ו\או חברים, מה שמשפיע על התחושה הוא מידת ההרגשה שאת מעורבת בעיניין. יכול להיות מסיבה מפוצצת, ואת תרגישי לבד (כי את לא מערבבת, לא רוקדת וכו'...) ויכול להיות שתקופה כלשהי תהיי רק עם שני חברים אבל תעשו דברים שתהני מהם ויתנו לך תחושה שאת כן מעורבת. קיצר, מדד האנשים שנמצא באיזורך אינו מהווה בהכרח פקטור להרגשת שיכות ו\או בדידות.

Cobe1982

New member
כן, זה קורה...

בדידות באה מבפנים, כשחסר משהו, וזה לא עוזר שיש מסביב אנשים, לפעמים זה רק מדגיש את הבדידות.. הייתי פעם עם מישהי שלא אהבתי, וכמה שהיא הייתה יפהפיה, הרגשתי איתה הכי בודד בעולם. תחושה נוראית... עונה לך על השאלה?

Cobe1982

New member
כן, זה קורה...

בדידות באה מבפנים, כשחסר משהו, וזה לא עוזר שיש מסביב אנשים, לפעמים זה רק מדגיש את הבדידות.. הייתי פעם עם מישהי שלא אהבתי, וכמה שהיא הייתה יפהפיה, הרגשתי איתה הכי בודד בעולם. תחושה נוראית... עונה לך על השאלה?

Stripperella

New member
אוי זה קורה לכל אחד....../images/Emo88.gif

אני שונאת את ההרגשה הזאת.... שפתאום אתה מרגיש כל כך לבד וחושב שאף אלד לא מבין אותך ושאף אחד לא יכול לעזור לך ואז את נמצא בדיכי כל הזמן ואין לך כח יותר לכלום.... אני שונאת את ההרגשה הזאת....!!!

Zoharrr

New member
תקשיבי

בתור אחת שכולם חושבים שמזה טוב לה בחיים והכל טוב ומעולה ויש לה כסף וחברים והיא מקבלת הכל וזה באמת באמת לא ככה והאמת היא שאני מאוד לבד ועצוב לי אני עובדת על עצמי ומנסה להתחיל למצוא את האושר בדברים אחרים.... אותי,אפחד לא מבין...אני יכולה להתחבר עם כל בנאדם אבל בתכלס אפעם לא הרגשתי שייכת וכמה שלכולם אכפת,ושבאמת סובבים אותי אנשים שאכפת להם ושאוהבים אותי,בין אם זה חברים או משפחה גם אני מרגישה ככה לפעמים... וזה עובר...גם אם זה לוקח מלא זמן...זה עבור ואם זה לא עובר תבקשי מהאנשים הכי קרובים לך שיעזרו לך לצאת מזה למה אם את לא תצאי זה לא יגמר טוב... אם אחי לא היה מוציא אותי מזה בפעם האחרונה לא הייתי מדברת איתך עכשיו... קבלי חיבוק ענקי!!!!!!!!

../images/Emo23.gif

תודה רבה לך חומד קבלי שני חיבוקים האמת שיצאתי מזה במזל ... אבל פגעתי באנשים שהיו קרובים אליי בהרגשה שלי .. אבל ייסתדר הכל יהיה בסדר ...

למעלה