שאלה...

מצב
הנושא נעול.
שאלה...

שאלה...
יש למישהו במקרה רעיון מקורי איך להגיע מתל אביב לבאר שבע אחרי 12 בלילה בלי שזה יעלה הון אם יש כזו בכלל? תודה

יש לי הצעה בשבילך

שאלה...
יש למישהו במקרה רעיון מקורי איך להגיע מתל אביב לבאר שבע אחרי 12 בלילה בלי שזה יעלה הון אם יש כזו בכלל? תודה
יש לי הצעה בשבילך
לנסוע באוטובוס הראשון או ברכבת הראשונה למחרת בבוקר. זה הכי זול
ושלא תחשבי שאני צוחק על חשבונך. אני אומר את זה בשיא הרצינות, כי אני לא חושב שיש מהתחנה המרכזית בתל אביב מוניות לבאר שבע אחרי חצות.

novarex

New member
מונית שירות מנתב"ג

יש לי הצעה בשבילך
לנסוע באוטובוס הראשון או ברכבת הראשונה למחרת בבוקר. זה הכי זול
ושלא תחשבי שאני צוחק על חשבונך. אני אומר את זה בשיא הרצינות, כי אני לא חושב שיש מהתחנה המרכזית בתל אביב מוניות לבאר שבע אחרי חצות.
מונית שירות מנתב"ג
אפשר אולי לנסוע במונית שירות מנמל התעופה בו-גוריון לבאר שבע. אני מניח שיש מספיק טיסות נכנסות כדי להצדיק מונית כזו מדי פעם. אפשר לנסות להתקשר לשירות מוניות הפועלת מתוך נתב"ג ולברר מה הסכוי ומה המחיר לאדם. לגבי הקטע מת"א עד נתב"ג, אולי מישהו אחר יודע. אפשרות אחת היא אולי להזמין מונית שירות לנתב"ג, ויתכן שקיים איזה שירות אוטובודים מיוחד מאזור ארלוזורוב הפועל בלילה. אופציה נוספת היא טרמפים...

tzvika pick

New member
אולי יש מצב לעלות על האוטובוס

שאלה...
אולי יש מצב לעלות על האוטובוס
שנוסע לאילת, ויוצא מתל-אביב בחצות. אני די בטוח שהוא עוצר בבאר-שבע, השאלה היא אם אפשר לעלות עליו ולשלם על נסיעה רק לבאר-שבע, ולא עד אילת...

oh-da

New member
נצל"ש../images/Emo26.gifמוניות שירות...

שאלה...
נצל"ש
מוניות שירות...
יש מוניות שירות בשבת בקו ת"א-חיפה ו/או חיפה-עכו?

בשעות האלה

שאלה...
בשעות האלה
טרמפים זה הפתרון הכי טוב הוא הכי זול ללא ספק ובין 12 בלילה ל 6 בבוקר זאת גם אופציה לא רעה מבחינת זמנים (חוץ מזה שזה כיף לפגוש כל מיני אנשים שונים ומשונים)

טוארג

New member
אני מאוד מציע לך ל-א לעלות על טרמפ

בשעות האלה
טרמפים זה הפתרון הכי טוב הוא הכי זול ללא ספק ובין 12 בלילה ל 6 בבוקר זאת גם אופציה לא רעה מבחינת זמנים (חוץ מזה שזה כיף לפגוש כל מיני אנשים שונים ומשונים)
שחס וחלילה לא תיפגעי, אין לך מושג איזה אנשים משונים (אנסים, רוצחים...) תמצאי שם, מצטער שיצאתי קצת "אמא פולניה", אבל... היו כבר מקרים... כמו נועה אייל ז"ל למשל (שהכרתי אותה).

ארזS

New member
רק לא טרמפים !!!

שחס וחלילה לא תיפגעי, אין לך מושג איזה אנשים משונים (אנסים, רוצחים...) תמצאי שם, מצטער שיצאתי קצת "אמא פולניה", אבל... היו כבר מקרים... כמו נועה אייל ז"ל למשל (שהכרתי אותה).
רק לא טרמפים !!!
השמרי לנפשך !!!

אני לא מבין מה רע בטרמפים

זה בן
לא בת

אבל עדיין, שומר נפשו ירחק מטרמפים
בשנים עברו כמעט ולא ידעתי איך נראה אוטובוס היום אני הולך על מה שמגיע קודם (אוטובוס או טרמפ) ואני יכול לספר המון סיפורים על המון טרמפים זה מענין זול ובשעות הקטנות של הלילה גם מהיר (וגם האופציה הכמעט יחידה) בכל אופן גם אני מקפיד לנסוע בטרמפ עם עוד מישהו לכן אני יכול לומר רק לא לבד.

צחקן2

New member
מסתייג.

בשנים עברו כמעט ולא ידעתי איך נראה אוטובוס היום אני הולך על מה שמגיע קודם (אוטובוס או טרמפ) ואני יכול לספר המון סיפורים על המון טרמפים זה מענין זול ובשעות הקטנות של הלילה גם מהיר (וגם האופציה הכמעט יחידה) בכל אופן גם אני מקפיד לנסוע בטרמפ עם עוד מישהו לכן אני יכול לומר רק לא לבד.
מסתייג.
ב"ה גם לנסוע לא לבד זה סכנה. אני אישית היתי לוקח טרמפ או מבקש ממישהוא שיתן לי פלאפון להתקשר הביתה או למישהוא שיכול לתת עצה. אך צריך לה'קפיד לנסוע עם אנשים טובים. צריך לדוק ת'בנדם לפני שאתה עולה על האותו... זה מאוד מסוכן.!.

טוארג

New member
צחקן, אי אפשר לדעת עם מי אתה עולה

מסתייג.
ב"ה גם לנסוע לא לבד זה סכנה. אני אישית היתי לוקח טרמפ או מבקש ממישהוא שיתן לי פלאפון להתקשר הביתה או למישהוא שיכול לתת עצה. אך צריך לה'קפיד לנסוע עם אנשים טובים. צריך לדוק ת'בנדם לפני שאתה עולה על האותו... זה מאוד מסוכן.!.
ואני אומר את זה מנסיון של שנים (7-8 שנים) שבהן הייתי לוקח טרמפים על בסיס יומיומי בין מכבים לרעות (כי אין תח"צ בין מכבים לרעות) אין אפשרות לדעת עם מי אתה עולה. הוא יכול להראות לך בנאדם מקסים ומדהים, ולהתגלות כמפלצת אמיתית, ושוב אני אתן דוגמה של נועה אייל ז"ל שנרצחה בשנת 98' אחרי שעלתה על טרמפ בין מרכז העיר לשכונת רמות בירושלים, ונאנסה ונרצחה בדרך, ועד היום לא יודעים מי הרוצח, והשמועה אומרת שהיא עלתה על טרמפ עם מישהו שהיא הכירה (לפי עדותם של מספר אנשים שראו אותה עולה על טרמפ שהנהג היה מישהו שהיה ניכר שהכירה אותו), והשמועה אומרת שהוא היה תושב רמות אלון. נועה אייל היתה בנאדם חכם מאוד, ואני סומך על שיקול הדעת שלה שהיא היתה חושבת פעמיים לפני שהיתה עולה לטרמפ עם דמות חשודה.

צחקן2

New member
../images/Emo45.gif תומך ../images/Emo45.gif

ואני אומר את זה מנסיון של שנים (7-8 שנים) שבהן הייתי לוקח טרמפים על בסיס יומיומי בין מכבים לרעות (כי אין תח"צ בין מכבים לרעות) אין אפשרות לדעת עם מי אתה עולה. הוא יכול להראות לך בנאדם מקסים ומדהים, ולהתגלות כמפלצת אמיתית, ושוב אני אתן דוגמה של נועה אייל ז"ל שנרצחה בשנת 98' אחרי שעלתה על טרמפ בין מרכז העיר לשכונת רמות בירושלים, ונאנסה ונרצחה בדרך, ועד היום לא יודעים מי הרוצח, והשמועה אומרת שהיא עלתה על טרמפ עם מישהו שהיא הכירה (לפי עדותם של מספר אנשים שראו אותה עולה על טרמפ שהנהג היה מישהו שהיה ניכר שהכירה אותו), והשמועה אומרת שהוא היה תושב רמות אלון. נועה אייל היתה בנאדם חכם מאוד, ואני סומך על שיקול הדעת שלה שהיא היתה חושבת פעמיים לפני שהיתה עולה לטרמפ עם דמות חשודה.
תומך

ב"ה אתה צודק... . 100,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 וכו'.... %

ליילנד

New member
שנים עברו זה שנים עברו

שנים עברו זה שנים עברו
והיום זה היום. היום זה מאוד מסוכן. לא הייתי רוצה שהבנים שלי יסעו בטרמפים למרות שהם עברו את 20.

מצב
הנושא נעול.
למעלה