שאלה ..

Falcor

New member
שאלה ..

למה אין בפורום משהו כמו " עשרת הגדולים של הפורום" אני מתכוון לגבי דיסקים של פלמנקו.. או המלצות..

La Vela

New member
ניסיתי

ליצור איזה שהוא דיון בנושא קמרון אבל היתה הענות חלקית בלבד

אני חושבת שאולי בגלל ש...

זה נורא קשה לבחור עשרת גדולים ופלמנקו זה דבר כל כך ענק ומשתנה שצריך לעשות עשרת הגדולים של כל שנה או לפי סגנונות. כל אחד אוהב מישהו אחר, למרות שיש את אלו שלא ניתן להתווכח על העובדה שהם גדולים כמו פאקו דה לוסיה, קמרון, טומטיטו, ויסנטה אמיגו.... בקיצור אפשר אולי לתת אפשרות לכל חבר או חברה (כמו בקיבוץ :) בפורום להציע את עשרת האהובים עליו ואם ניתן במקרה להשיג אותם בארץ... סתם הצעה... לילה נפלא לכולם ותראו שיש קצת חיים בפורום הזה.........

La Vela

New member
אני חושבת שאם לא זורקים הערות

מעצבנות ( כמו על דויד ברוזזזזזזזזזזזה למשללללל...
) , אז אף אחד לא מגיב

palmera

New member
נסי הערות בסגנון של

להשמיץ את אחת המורות, אפילו בצחוק... ותראי איזה שרשור אמוציונלי וארוך תקבלי

Falcor

New member
על מה את מדברת ?! ../images/Emo6.gif

חשבתי בציניות להגיד משהו על השמלות פלמנקו .. ואז חשבתי קצת יותר טוב .. והבנתי שחיי יקרים לי
יום נפלא
לכולם ! FALCOR .

Zidan de Toledo

New member
רכילות זה השם השני שלנו

אבל זה לא סותר הבעת דעות "יבשות" בנושאי הפלמנקו. אמרתי לכם, נראה לי שאם יהיו אירועים כגון הבמה פתוחה, כמות ההודעות תיגדל - שם גם, אגב, זה המקום לפרסם ולהפיץ את מהות וקיום הפורום הזה.. ולגבי עשרת הגדולים, זה אכן קשה לעשות משהו שמבוסס על דעה אישית וטעם של כל אחד..למרות שיש כמה שאין עליהם עוררין - עדיין. מה שכן אפשר לעשות שכל אחד ייכתוב את הפייבוריטים שלו, כמו שנאמר, או לעשות רשימת עשרת הפופולרים - כלומר הדיסקים הכי נמכרים בתקופה האחרונה. למשרות שזה גם לא משקף בהכרח.

La Vela

New member
אה כן......

טוב את תשכחו לספר איך היה וזה אומר מי הופיע ומה ביצע כולל חוות דעת מפורטת . אם לא יהיה פרוט טוב אני מפסיקה עם הכתבות שטח שלי........... מי הולך להשתתף ? יש בכלל הענות?

palmera

New member
אילו יכולתי להגיע הייתי שמחה לדווח

למרבה הצער יש לי ארוע משפחתי באותה שעה במרחק שעה נסיעה משם. אני סופר-סקרנית לראות מה קורה שם. עד שכבר יש משהו בסגנון הזה זה מבאס להפסיד.

Zidan de Toledo

New member
הייתי באותה צרה..

אבל הצלחתי להעביר את האירוע לשעות יותר מאוחרות..כך שאני מקווה להיות ולדווח! אגב, מישהו מהחברים פה מתכוון להכין משהו?

למעלה