שאלה...

shallit

New member
שאלה...

מישו יודע עם העונה ה9 עדיין משודרת בארצות הברית? ובאיזה ערוץ...

harmless

New member
העונה התשיעית משודרת כרגע

בשידורים חוזרים בארה"ב ואין לי מושג באיזה ערוץ. ב- 24 לספטמבר תתחיל העונה העשירית!

harmless

New member
הפרקים של היום

אזהרה:ההודעה כוללת הזלת ריר מסיבית! The Guardian- אתן ראיתן את מה שאני ראיתי??????? ועוד סצינה שלמה של זה?! ואז בתור בונוס עוד סצינה! (וכן אתן יודעות בדיוק למה אני מתכוונת), איך התלהבתי חחחחחח. ועוד מישהו חושב כמוני שצריך להחזיר את התאורנים של העונה השניה- הם יודעים מה זה אור! אלה של עונה 9 משום מה מאוד אוהבים חושך ואין לי מושג למה זה רק מסתיר את הארם! הפרק הזה פרק יפה מכל הבחינות- עלילה טובה, משחק מעולה, קומדיה , דרמה קצת אקשן (רומנטיקה - בין באד להארם) LOL- Bud if you were a girl I'd kiss you! Red light Commander! Does that mean I can have my gameboy back? איך שאני מתגעגעת להומור הזה- וחבל כי פטריק ודייויד יודעים להעביר קומדיה בצורה מעולה כפי שרואים יפה מאוד בפרקים הבאים! באד מתפלל ומקבל בדיוק את מה שהוא התפלל אליו חחחחחח ועל זה נאמר- be careful what you wish for! הארם הציל את באוור כמה פעמים בפרק הזה-אבל לדעתי הכי חשוב שבהם הייתה כשהוא החזיר לו את המדים שלו- ברגע שהוא לבש את המדים הוא קיבל את הזהות שלו בחזרה. עבודה משפטית טובה של הארם ומאק- הם בהחלט יכולים לשחק בביג ליג עם הטובים שבהם והם גם ינצחו! Harm is one smart cookie! הארם הוא המומחה ב- impassionate pleas! אחרי נאומי סיכום כאלה לא יכל לצאת פסק דין אחר! אבל הכי מוזר זה לראות אותם חוגגים ככה אחרי ניצחון! הפעם היחידה שראינו משהו שמתקרב לזה היה ב- people vs Rabb כשהארם ומאק מתחבקים אחרי המשפט. פה הארם גם מניף את היד בתרועת ניצחון, גם מחבק את הקליינט שלו, וגם מחבק את מאק! ואני שואלת למה לא ממשיכים עם זה???????????? Code blue- הפרק הזה קורע בצורה היסטרית!!! בדרך כלל באד הוא זה שמוביל את כל עניין הקומדיה ופה הארם עושה את זה לבד ואפילו לא מרגישים שבאד לא היה בפרק! אין ספק דייויד שחקן גדול- גם דרמה וגם קומדיה ולפעמים נראה שקומדיה אפילו הולך יותר טוב! אז מה היה לנו- דייויד בגופיה כחולה (ריר!), הוא אפילו גורם לרופאות שם לשבור את הכללים של עצמן ולרצות לצאת עם הפציינטים שלהם! איך שהיא התחילה איתו! טוב אי אפשר להאשים אותה בכלל- גם אני הייתי משאירה אותו ללילה! ולא רק לילה אחד! משום מה דייויד החליט לשים תחתונים בפרק הזה! למה??? הוא לא אוהב אותם במילא! ועוד משהו שלא הבנתי- כל הזמן אומרים שהארם הוא זה שיילד את התינוק! וזה ממש לא נראה ככה - כל מה שהוא עשה זה לבדוק לה את הפתיחה! אז מה נסגר עם זה????? השילוב של הארם והזקן וולטר היה פשוט קטלני! "pretty soon you'll want me to call you Tanya" "Tell it to him Walter" חחחחחח הרגו אותי שניהם האישה בהריון אחלה של תוספת! "I hope he gets eaten by a bear" "I hate men" והכי טוב "well i can honestly say I have never seen that before" עם התוספת המעולה של האנטנה!!!! "think again and don't come out of there until you see double digits" "is this your first? You think i would go through it twice first! כל הקטעים האלה פשוט מעולים! וההבעות הפנים שלו פשוט מעולות! "my name is Lt. commander Harmon Rabb Jr but my call sign is Zappy" היי גל מסתבר שלהארם אין את הכישורים של דוקטור הוט- ממש לא נראה שהוא יודע מה הוא עושה חחחחח אני רוצה שההומור יחזור- יותר מדי לבקש????????? Coyboys &cossacks- באד הזה קורע אותי! הוא ודייויד פשוט משחקים מעולה אחד מהשני! אין פלא שהרוסים כל הזמן מתנגשים בספינות אחרות- הם כל הזמן שותים וודקה בתפקיד! אהבתי את הכבוד שיש ל- 2 קפטנים אחד כלפי השני למרות ובגלל שהם אויבים. למרות שהוא ניסה להרוג אותם גם הרוסים וגם האמריקאים עמדו והצדיעו! הדברים שקורים ש-2 גברים רבים למי יש Bigger.......Ships ! חחח זה היה טוב! אוקי ועכשיו לקטע הזלת הריר- הארם בגופיה לבנה רטוב כולו!!!!!!!! יאאאאאאווווווזזזזזזזזההההההההה! 3 פרקים- 2 גופיות ו-1 חולצה לבנה של המדים! how did we get so lucky????? בקיצור אין כמו פרקים של העונה השניה- חבל שנשאר רק עוד פרק אחד לעונה הזאת! עונה פשוט מעולה! דרמה, אקשן, הומור, משפט, טיסה, תאורה נורמלית, רומנטיקה (שוב בין הארם לבאד חחחח), הארם בפלייט סוט, הארם בגופיה הארם בלי גופיה, חולצה לבנה ושאר דברים טובים! חבל באמת שזאת לא הייתה עונה מלאה! :(

shipper heart

New member
אוקיי כמה דברים לפני שאני אגיב על

מה שתר רשמה- וואי...המון זמן לא נשארתי כדי לראות....לא היו לי טלוויזיות פנויות כבר חודש שלם...כל הזמן הקלטתי...זה הרבה פחות כיף חחח גו להישאר עד 6 וליראות ג'אג!! *לא יכולתי להירדם אחרי זה! איך אפשר להירדם אחרי שרואים ככה את הארם?!?!* דבר שני- המיחזור שחקנים בג'אג עובד אוברטיים!! חחח מוסטפה הזה חוזר בסוף עונה 7 כקאביר אטיף, יורי חוזר כאלכס...LOL איזה חולים...הם בטח חושבים שאפחד לא שם לב *אל תשכחו שיש גם את השחקן של סאדיק שמופיע גם בעונה ראשונה חח...* דבר שלישי- מה זה היה צריך להיות?! שני פרקים ברצף שדייויד הולך בהם עם תחתונים?! זה לא הגיוני! *גם ב cowboys& cossacks בקטע שרואים את באד נוחר והארם יוצא מהמיטה רואים קצת את הבוקסרס הלבנים חחח...לא שאני מתלוננת או משו אבל א. למה לא הראו את זה ליותר משנייה וחצי?!?! ב. למה דייויד היה עם?!?! WE'RE SUPPORTING THE COMMANDO!!
אה עוד משו- מה לעזאזל הולך עם המדים שלהם?! שוב, לא שאני מתלוננת אבל מה הולך שם?! הארמי היה עם דרס בלוז שאלה המדי חורף כשכל השאר היו עם PB קצר! שזה בכלל מדים שהם אמורים ללבוש או בחקירות או על נומ"טים , כל פעם כשהוא היה במשרד הוא היה בלי הג'קט של הDB (שוב זאת ממש, ממש לא תלונה
)... זה היה כאילו הם הולכים עם המדים שהם אמורים ללכת איתם (במקרה הזה המדי חורף) רק כשהם במשפטים וכל שאר הזמן הם הולכים עם הPB....חח זה היה מוזר... אה ואיי ג'יי כבר קיבל את התוספת שורה שלו בריבונס חחח... שבוע שעבר היו לו שלוש שורות ועוד ריבון אחד למעלה והשבוע כבר היו לו ארבע שורות ועוד אחד למעלה חח... וסיפרו את החתול של מאק! זה לא היה כל כך נורא הפעם!! *אושר* הארם בDW !!
*THUD* למה הוא החליף למדים של הרופאים?! חחחח לא שזה רע *אני אוהבת את החליפה הזאת חחח...לפחות זה לא היה בצבע טורקיז כמו שיש באי.אר. (למרות שלאלה שעובדים בOR בER *חיחיח* יש כאלה)
* אבל בהחלט העדפתי לראות אותו עם החור מאחור
ואם הוא כבר החליף למה לא הראו לנו?!?! אני מוחה בתוקף!! חח אוקיי- אין טעם להגיד שהסכמתי עם כל מה שתר אמרה נכון? בכל מקרה חח הסכמתי- וכן תר, מה הולך עם זה שבYEAH BABY אומרים שהארם יילד את התינוק שלה?! הוא אמר שהוא יילד אותו אבל זה בכלל היה וולטר!!(LOL קרע אותי הבנאדם...חולה נפש!!) חחח הארמי חסר קישורי OB חח... לא נורא...חחח
כל הפרקים היו אדירים, כל כך מצחיקים! חח זה היה כל כך מגניב.....אוףףףףףף למה העונה כל כך קצרה??! אני רוצה עוד עונה שנייה! חחח אבל שבוע הבא זה פרק אחרון שלה...דמט אני אהיה במעברות....טוב נו...נשים טיימר אצל סבתא

harmless

New member
חחחחחחחחח גם אני שמתי לב

לריבונס ! הבן אדם בהחלט עושה הרבה מעשה גבורה בשבוע תוך כדי שהוא יושב מאחורי שולחן ועושה עבודת ניירת! חחחחחחח אם איי ג'יי יכול גם הארמי יכול! תוסיפו לו עוד שורה!!!!! וכן כל הקטע של המדים הרג אותי אבל ברגע שראיתי את החולצה הלבנה שכחתי מזה לגמרי! חחחחח הייתי מהופנטת!!! ואגב אני חושבת שרימו אותנו בזה שלא הראו אותו מחליף את החלוק במדי רופאים! how rude!!! עוד שניה אחת להראות אותו מתלבש היה הורס משהו?! וב- cowboys & cossacks היה הורג אותם להראות אותו רץ ברחבי הספינה עם בוקסרס????? במקום לראות עוד שניה את באד נוחר??? ותודה לאל שהוא לפחות ישן עם מדים בעעעעעעע! what if הספיק לי! ואגב אני בטוחה שדייויד מחליט על תחתונים כשהוא קורא את התסריט זה הדבר היחיד שיכול להסביר 2 פרקים ברצף עם בוקסרס! ונראה לי שאמרו את זה ב- yeah baby כדי להראות איזה גבר הארם שיילד תינוק בבית חולים שהותקף על ידי טרוריסטים לעומת החננה מיק שיילד כבשים , או קנגורו או איזה קרובי משפחה אחרים שלו חחחחחח! אגב זה שמשחק את יורי/אלכס הוא היועץ לעינייני רוסים שלהם בסידרה והוא גם זה שמלמד את השחקנים לדבר רוסית (כולל את קתרין) אז למה לא להשתמש בו כשאפשר ? חח אם הוא כבר שם זה די חוסך!

shipper heart

New member
חחח כנראה שהיה הורג אותם...כי עובדה

שהם לא עשו את זה...חארות חח.. ושמת לב שהם מראים לנו את כל האנשים שלא צריך בלי חולצה אבל כשזה מגיע לדייויד נורא קשה לקרוע לו את החולצה! איכס חח... חחחח מעניין אם נותנים לו תוספת...חח סביר להניח שכן! למה הם לויכולים לחסוך גם בבגדים של דייויד לעזאזל?!

shipper heart

New member
תר מה זה אין לך מושג באיזה ערוץ?!

בCBS!! כל יום שישי ב9 PM EST חח ומאה אחוז יש גם שידורים חוזרים בהולמארק האמריקקי ובUSA.... אבל זה לאו דווקא של עונה 9...

harmless

New member
התכוונתי לזה שאין לי מושג איזה מספר

ערוץ חחחחחחחח אני יודעת שזה CBS! אומנם בקושי ישנתי וכואב לי הראש אבל אני לא עד כדי כך גמורה!

harmless

New member
כי לא ישנתי עד ג'אג ואז העירו

אותי קצת אחרי שנרדמתי - אז בקושי ישנתי.

shipper heart

New member
אוי באסה חחח... אני שיחקתי עם שיר

שבץ-נא באנגלית עד עשרה לשלוש חיחיחי ואז...הסתכלתי על השידורים החוזרים של האולימפיאדה עד שהתחיל ג'אג
והתעוררתי ב1300 חח

harmless

New member
וואי איזה פרק יפה

אבל משהו אחד אני לא מבינה ! זה הרי היה ברור שזאת הבת שלו כבר מהפעם הראשונה שהם הזכירו את הפיקניק בפרק הקודם! למה לעזאזל לקח להם 2 פרקים בשביל להגיע למסקנה הזאת!! וסוף סוף הארם אומר בדיוק את מה שהוא צריך להגיד- ועוד אומר את זה כמו שצריך!!! קראתי את הקטע הזה כמה פעמים ! ככה בדיוק זה צריך להראות בסידרה!!!! מהפה של אירוגירל לדונלד חחחחחחח

shipper heart

New member
חיחיחי שמתי לב שבVS של 2003 וגם

של 2004 AG כותבת את הפרק שהארם ומאק talk it out ומתחילים לצאת סופסוף חחח...

shipper heart

New member
נראה לך? לוידעת....דרך אגב יש לי

הערה טוב לערוץ שלוש- סופסוף הם הוסיפו את ג'אג לדף תוכניות שלהם....הגיע הזמן באמת חח.. נכון בתקצירים יש להם רק את עונה שישית וגם שם רק 4 פרקים אבל לפחות יש משו....

../images/Emo103.gifמבקשת את רשות הדיבור../images/Emo66.gif

אוקיי. בוא נתחיל מזה שאני אגיד לכולכם שבוע טוב. כי היתה לי שבת פצצית! א-נ-ש-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רציתי להתפוצץ אתמול בלילה כי לא יכולתי לבוא ולהגיב אחרי CB!!!! רציתי להתפוצץ! בחיי! אין לי מושג איך החזקתי מעמד עד עכשיו!!!!!!!!! ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואו!@ ~@ ! אוקי, למרות שיש לי את הפרק מוקלטזה ממש לא משנה. שתבינו, אתמול, לפני שנכנסה השבת שאלתי את תרי איזה מבין השלושה זה CB. היא אמרה לי "הראשון או השני אני לא בטוחה..." אמרתי לעצמי..אוקיי. סוזי. הלילה לא יושנים! מחכים לCB! אבל.... נחשו מה? ב2:00 נכנעתי...
נרדמתי..shame on me...אבל.. זה פשוט לא ייאמן.. כאילו הגוף שלי ידע כמה באמת השתוקקתי לראות את CB.... ועוד בלילה.... תאמינו או לא... התעוררתי שניה לפני שהתחיל הפרק CB!!!!! הייתי המומה ממני! הארמי בדמי ושום דבר לא יעזור..... יש דברים שאין , לא מוותרים עליהם... CODE BLUE זה אחד מהם! אם תלכו לארכיון מהיום ה1 אמרתי לכווווולם שזה אחד הפרקים הכי טובים שיש.
ועכשיו..למה?????? אז ככה....נתחיל מההתחלה: קודם כל הארם ומאק. בריצה .(אוקיי ההתחלה היא סוסים דוהרים אבל זה לעניי בלבד..
) אז..נחזור לעינייננו. הארם ומאק כבר אז.. בתחילת יחסיהם, הדבר הכי ברור בין שניהם זו התחרות הענקית הזו שהם תמיד נמצאים בה.. זו באמת הLL שמלווה את הסדרה.. הנה תראו מה היא אמרה לו בפרגוואי...צודקת או לא.. צריך להודות שדונלד הוא עקבי. בגלל CB אני גם מודה שאין מה לעשות.. הבחור יודע לכתוב. יודע לכתוב סדרת דרמה אקשן והרבה הומור יפה וטוב. SO WHER THE FUCK IS THAT NOW???????????????? בשיא הרצינות אני אומרת לכם.. הייתי מוותרת על כל עונה 9 על הצדדים הטובים והרעים שבה אם היו נותנים לנו עונה "שטוחה ורדודה" כמו עונה 2... כ"כ הרבה ג'אגיות אופיינית דאמט...כ"כ כיף שאין היום.. אוקיי..אז נמשיך... הארם מגיע לבית חולים. איך שהוא מגיע הוא זוכה לכבוד הראוי לו: הרופאה מתחילה איתו במבט הראשון! איפה הימים אני שואלת וזועקת??????איפה??????? ממתי הארם צריך לרדת על בירכיו ולהיות כמו סמרטוט רצפה ולהתחנן למאק שתהיה איתו??????????כאילו WTF?????????? דונלד? להזכיר לך את העונות הטובות והראויות??? הארם היה מחוזר בכל מקום אליו היה הולך אבל הוא לא היה מתמסר לאף אחת וזה היה סוד הקסם שלו כי הוא כאילו היה שומר את עצמו להיות האביר של מאק שיום אחד הוא יבוא סוף סוף יציע את עצמו והיא תימס ותתמסר אליו.. זה מה שאני רוצה לראות FCOL! לא אותו מושפל כי היא החליטה שהוא לא טוב לה! איפה מבטי ההערצה שהיו לה אליו עד עונה 7???? איפה????איפה?????? אז... אחרי שהרופאה התחילה איתו באה גולת הכותרת: האדון מולבש בכותנת בי"ח כמו שצריך!!!!!!!!!!!!! רק שאני לא מבינה למה בדיוק הוא היה צריך להשים תחתונים?? הוא לא יודע שזה נוגד את חוקי בית החולים. הוא חייב ללבוש את בגדי בי"ח במלואם! התחתונים לא חלק מהם! חחחחחחחח הרג אותי איך הוא היה מתעצבן מההצקות של וולטר... הקטעים האלה אפעם לא נמאסים עליי...חחח בחיי... מתה על זה.... ואז קטע החטיפה... כמובן שהארם הוא הכתובת הכי טובה לחילוץ מכאלה מצבים. השבוע זכור לי שקראתי פה דיון על הדרגות של סטאורג'יס ואיך זה שיש לו יותר משל הארם. אני מסכימה עם כל מילה! הבנאדם צנון! לא ייתכן שהוא עבר יותר מבצעים גם בשדה וגם בבתי משפט יותר מהארם או אפילו יותר ממאק! זה פשוט לא הגיוני! רק על חילוץ בית החולים כמו שהוא עשה מגיע לו 10 עיטורים! ועכשיו: לגולת הכותרת!
!!!! (טוב יש שניים אבל השני בהמשך!) גולת הכותרת הראשונה: האישה בהריון! אחד מקטעי הקומדיה הכי גדולים של ג'אג. "i have never seen THAT befor" !!!!!!!!!!!! הרג אותי!! הורג אותי כל פעם מחדש!
!!!!!!!!!! הקטע השני שהורס אותי תמיד וזו גולת הכותרת השניה הוא: "i won't tauch that - AGAIN!" u הרג אותי!!!!!!!!! הפרצוף שהוא עשה שהוא התחשמל!!!! ווואי כמה זמן לא צחקתי ככה....... ואז.. היה משהו שלמרות שראיתי את הפרק הזה כבר כמה פעמים.. שמתי
אליו בפעם הראשונה: נכון שזאכי נורה בראש, הארם כאילו טיפל בו? שמתם לב לזה?חחחח כאילו WTFWT??????? הוא כאילו שם לו תחבושת גזה מרובעת קטנה כזו על איפה שירו לו בראש. ..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....כאילו זה מה שיציל אותו! התגלגלתי מצחוק ב3 לפנות בוקר אנשים, בחיי!!! ואז כשההצלה המיוחלת הגיעה WHAT IS YOUR NAME? -C.HARRMON RABB JR.. BUT U CAN CALL ME THE " ZAAAAAAAAAAAAAAAAPER"!!!!!!! הרג אותי!! וואי כל פעם זה מצחיק אותי! איזה תותח על הבחור! הוא ידע להיות נייבי כ"כ טוב ! אוףףףףףףףףףףף כמה יש לי עוד להגיב על הפרק הזה.. בחיי...אין לכם מושג... יש מלא פרקי ג'אג שאני כל כך אוהבת . זה דפנטלי אחד מהם. אני חושבת שמאז שאתם מכירים אותי(וזה כבר הרבה זמן לא?) תמיד אמרתי לכם את זה.. ויש לנו את הארכיון שיוכיח... וווואו אני לא מאמינה שרשמתי כ"כ הרבה! הכל בגלל CB! רואים?? מה שצריך זה רק פרקים טובים ואז אי אפשר לעצור אותי...
וואי.. אוף..היה כל כך כיף להתעורר לראות את הזריחה אחרי הפרק הזה.. גל אני מבינה למה את מתכוונת שאת אומרת שקשה להרדם אחרי זה.. אבל אני נרדמתי..אבל מה זה נרדמתי.. עם חיוך ענק על הפרצוף!!!!!!!! וואו כמה שאני אוהבת פרקי ג'אג טובים שעושים לי מלא
לדונלד...למה הוא לא נותן לנו הרבה סיבות כאלו לחייך? למה? אוף... שבוע טוב אנשים.. יש לי עוד מלא מה לכתוב..אבל אני בכלל בספק אם מישהו הגיע עד לפה.. ובכלל ..כבר כואבות לי האצבעות... אני רק אסכם: I LOVE CBֱ! ALWAYS HAS ALWAYS WILL!!!!
!

harmless

New member
דונלד לא כתב את הפרק הזה!

R.Scott Gemmil כתב את הפרק! אין סיבה לתת לו קרדיט על משהו שהוא לא כתב! אלא אם כן מישהו כותב פרק חרא ואז אפשר להאשים אותו חופשי
בהחלט קוד בלו אחד מהפרקים הטובים והקורעים ביותר! אבל איך פיספסת את הפרק הראשון שהיה??????????. את ראית בכלל מה שהיה שם??! וגם לא הגבת כלל על הפרק השלישי- הארם עם גופיה כולו רטוב !!!!!

shipper heart

New member
אהההה הנפלאות של לא להירדם אלא

אם כן אתה מחליט על זה
סוז איך הפסדת את הארמי עם האנדר שירט של הDB?! כישרון!

למעלה