אוקיי כמה דברים לפני שאני אגיב על
מה שתר רשמה- וואי...המון זמן לא נשארתי כדי לראות....לא היו לי טלוויזיות פנויות כבר חודש שלם...כל הזמן הקלטתי...זה הרבה פחות כיף חחח גו להישאר עד 6 וליראות ג'אג!! *לא יכולתי להירדם אחרי זה! איך אפשר להירדם אחרי שרואים ככה את הארם?!?!* דבר שני- המיחזור שחקנים בג'אג עובד אוברטיים!! חחח מוסטפה הזה חוזר בסוף עונה 7 כקאביר אטיף, יורי חוזר כאלכס...LOL איזה חולים...הם בטח חושבים שאפחד לא שם לב *אל תשכחו שיש גם את השחקן של סאדיק שמופיע גם בעונה ראשונה חח...* דבר שלישי- מה זה היה צריך להיות?! שני פרקים ברצף שדייויד הולך בהם עם תחתונים?! זה לא הגיוני! *גם ב cowboys& cossacks בקטע שרואים את באד נוחר והארם יוצא מהמיטה רואים קצת את הבוקסרס הלבנים חחח...לא שאני מתלוננת או משו אבל א. למה לא הראו את זה ליותר משנייה וחצי?!?! ב. למה דייויד היה עם?!?! WE'RE SUPPORTING THE COMMANDO!!
אה עוד משו- מה לעזאזל הולך עם המדים שלהם?! שוב, לא שאני מתלוננת אבל מה הולך שם?! הארמי היה עם דרס בלוז שאלה המדי חורף כשכל השאר היו עם PB
קצר! שזה בכלל מדים שהם אמורים ללבוש או בחקירות או על נומ"טים , כל פעם כשהוא היה במשרד הוא היה בלי הג'קט של הDB (שוב זאת ממש, ממש לא תלונה
)... זה היה כאילו הם הולכים עם המדים שהם אמורים ללכת איתם (במקרה הזה המדי חורף) רק כשהם במשפטים וכל שאר הזמן הם הולכים עם הPB....חח זה היה מוזר... אה ואיי ג'יי כבר קיבל את התוספת שורה שלו בריבונס חחח... שבוע שעבר היו לו שלוש שורות ועוד ריבון אחד למעלה והשבוע כבר היו לו ארבע שורות ועוד אחד למעלה חח... וסיפרו את החתול של מאק! זה לא היה כל כך נורא הפעם!! *אושר* הארם בDW !!
*THUD* למה הוא החליף למדים של הרופאים?! חחחח לא שזה רע *אני אוהבת את החליפה הזאת חחח...לפחות זה לא היה בצבע טורקיז כמו שיש באי.אר. (למרות שלאלה שעובדים בOR בER *חיחיח* יש כאלה)
* אבל בהחלט העדפתי לראות אותו עם החור מאחור
ואם הוא כבר החליף למה לא הראו לנו?!?! אני מוחה בתוקף!! חח אוקיי- אין טעם להגיד שהסכמתי עם כל מה שתר אמרה נכון? בכל מקרה חח הסכמתי- וכן תר, מה הולך עם זה שבYEAH BABY אומרים שהארם יילד את התינוק שלה?! הוא אמר שהוא יילד אותו אבל זה בכלל היה וולטר!!(LOL קרע אותי הבנאדם...חולה נפש!!) חחח הארמי חסר קישורי OB חח... לא נורא...חחח
כל הפרקים היו אדירים, כל כך מצחיקים! חח זה היה כל כך מגניב.....אוףףףףףף למה העונה כל כך קצרה??! אני רוצה עוד עונה שנייה! חחח אבל שבוע הבא זה פרק אחרון שלה...דמט אני אהיה במעברות....טוב נו...נשים טיימר אצל סבתא