שאלה!!!!

מיטל101

New member
אמממ.....

קודם כל,בפעם הבאה אולי תנסי לנצל"ש אבל חפיף.... אז בקשר לשאלה שלך-ייצא שודדי הקאריביים 2 וגם 3 הם יצלמו את 2 הסרטים במקביל אבל יצאו בהפרש של שנה... אבל ייקח להם קצת זמן בערך שנה שנתיים....!! ואפילו יודעים שלסרט השני יקראו שודדי הקאריביים:וצווארו של השטן משו כזה....מקווה שעזרתי לך....ועכשיו אורלי מצלם את אליזבת'טאון היה אפילו שרשור עם תמונות אבל אני אתן לך תמונה אחת מהסט...

כן.

אמור לצאת עוד סרט של שודדי הקאריביים. ולפי מה שאני יודעת הוא מצלם בימים האלה את "אליזבטאון" או איך שלא כותבים את זה. אבל למה את לא מנצל"שת? למה לפתוח הודעה ככה סתם? אפשר לעשות גם לבצע חיפוש בפורום!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifבפעם הבאה לשרשר בבקשה

ובקשר לשאלתך: שודדי הקאריביים 2 ייצא [אני לא יודעת אם פה או בחו"ל] בשנת 2005.

T u r n e r 1

New member
אני רואה שכבר ענו לך בקשר ל..

שודדי הקאריבים 2 אבל לשאלתך השנייה, מלבד אליזבת טאון לאורלנדו אמורים לצאת בקרוב עוד סרטים לאקרנים והם: "קינגדום אוף הבן" "הייבן" "קלציום קיד" (עדיין לא ידוע אם זה יצא לדי וי די או לקולנוע) וזהו לפי מה שידוע לי

kittycatbone

New member
קלציום קיד למיטב ידיעתי

כבר יצא והוא יגיע בקרוב לדיויד ווידאו אם אני לא טועה (!!!!!) ו"הייבן" בעצם אומרים אם אני לא טועה "הבן" (כמו גן עדן) רק שהפרוש של זה זה "חוף מבטחים". (כמו העלילה של הסרט כנראה) הקטע שמעצבן אותי מאוד בזה זה שראיתי שמתרגמים כנראה תסרט הזה ל"מסתור" שאולי זה גם הרעיון של הסרט ותרגום בסדר. אבל אם תחפשו במילון haven הפירוש שימצאו לזה יהיה "חוף מבטחים" שלדעתי זה שם מאוד יפה לסרט ככה שאני אישית ממש לא קולטת למה להסתבך עם זה ולתת שם אחר....
ובקשר ל"לנצל"ש פעם הבא", אם כבר כתבו פה איזה מליון הודעות בסגנון הזה עם שאלות בימים האחרונים-או שאותה משתמשת פתחה כבר שתי שרשורים חדשים על שאלות אז בסדר-היא באמת הייתה צריכה לשרשר. אבל בינתיים חפיף אם היא פתחה הודעה חדשה. אני חושבת שזה בסדר כשפעם ב.. פותחים הודעות כאלה שמקסימום אפשר לנצל"ש בקלות...

karin byrne

New member
צודקת בקשר ל...

haven....חוף מבטחים נשמע בהחלט יותר יפה וחוץ מזה זה התרגום המדויק...אני לא מבינה למה הם חייבים תמיד לעוות ת'שמות של הסרטים בעברית...אההה ו....הוא כבר סיים לצלם את אליזבת'טאון...

kittycatbone

New member
בטוחה?../images/Emo12.gif

חיחי אם כן-אז זה היה מהיר
כאילו.. תוך חודש או פחות לסיים לצלם סרט זה לא קצת מהר?
מה הסרט הבא שהוא יצלם אגב? שודדי הקאריביים2?

karin byrne

New member
כן בטוחה...

קראתי את זה בכמה אתרים....והם נראה לי צילמו אותו איזה 3 חודשים....וכן,אם אני לא טועה אז הסרט הבא שהוא אמור לצלם יהיה שודדי הקאריביים 2+3...

kittycatbone

New member
אהה כן?../images/Emo12.gif

אז אולי אורלנדו בא לצילומים אחרי שהם התחילו לצלם?? כי זכור לי שרק משחזרתי מצרפת, או יותר נכון משטסתי, שזה היה ב-20 התחלתי לראות כל מיני הודעות וחדשות בקשר לזה שהוא עכשיו מתחיל לצלם את אליזבת'טאון...
נהה, שיהיה..
אהה ובקשר לשודדי הקאריביים-אז זה אמור להיות בסוף איזה טרילוגיה (כלומר שלושה סרטים) או שסתם לבינתיים מצלמים על בטוח את 2 ו3?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifלשודדי הקאריביים יהיו

שלושה סרטים. ולא יותר^^;;;

karin byrne

New member
נמנמנמ...

בקשר לשודדי הקארייבים-לא ידוע בנתיים אם זה טרילוגיה או לא..אני יודעת שבטוח יהיה שודדי הקאריביים 2...לגבי 3..אני לא ממש בטוחה אבל יש שמועות שהם יצלמו את שודדי הקארייביים 2+3 ביחד..ובדמוה לשרה"ט שודדי הקאריביים 3 יצא שנה אחרי הסרט השני....ואמממ תראי יכול להיות שהתפרסם שהוא מצלם את אליזבת'טאון רק אחרי שהוא התחיל לצלם...לא יודעת...כי אממ הרי הם צילמו בעוד מקומות חוץ מאליזבת'טאון...היו פה תמונות ששמו שלו שול קייט ב..אממממ...louisville משו כזה..מקווה שכתבתי נכון...שזו גם עיירה וגם שם צילמו את אליזבת'טאון למיטב ידיעתי...ויכול להיות שכמו שאמרת,הוא הגיע לצילומים רק אחרי שהם התחילו(זה פחות סביר לפי דעתי האמת)....

kittycatbone

New member
חח אז זה פשוט מוזר..

שגם זכרתי שרק לא מזמן סיימו לצלם את "ממלכת עדן". אבל.. חח שיהיה בקיצור..
כנראה שאני פשוט לא הייתי מספיק מעודכנת באותם זמנים..

karin byrne

New member
חחחחחחחחח...

כנראה....ואמממ כן צילמו את שני הסרטים האלה די מהר...
....חפחפחפחפ....

כן, קלציום קיד..../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

יצא בבריטניה בDVD כבר... הוא בטח אמור להגיע גם אלינו (ה-ל-ל-ו-י-ה!)

למעלה