שלום לחברי הפורום אני צריך חוות דעת שלכם. אני רוצה לקנות סורק תדרים 1 על איזה סורק נייד אתם ממליצים 2 האם יש מכשיר שיכול לעקוב אחרי מכשירי קשר- רב גל 3 מה דעתכם על יונידן מסדרת הsc האם מישהוא מכיר בברכה
דגם מסויים של מכשיר אני לא יודע אבל קיימים לא מעט מכשירים שיכולים לעקוב אחרי רב גל אפילו מכשיר מקסטראק יכול לעקוב אחרי רב גל אם מוסיפים לו רכיב שניקרא אפרום כמובן שאתה צריך לדעת את התדרים כי זה לא סורק רק מקמ"ש פשוט
מקסטרק יכול להיות רב-גל +10 תדרים קונבציונלים . או קןנבציונלי בלבד , מקסטרק יודע לעבוד רב-גל לפי קבוצת תדרים אשר מוכנסים אליו כקובץ TCM והוא לא ידע לסרוק תדרי רב גל ולעקוב אחר סידרה אחרת כמו שסורק שיודע לעקוב אחרי רב-גל.
האפרום לא מוכנס האפרום מוחלף לאפרום המתאים וניתן להכניס רק אפרום אחד או קונבציונלי או רב-גל. שורה תחתונה אפרום הרב-גל פשוט לא מתאים לחובבים ופשות אין מה לעשות איתו הרבה . רב-גל=מכשיר מקצועי נטו לגופים שרוצים תקשורת פנימית. (מוניות מובילים ועוד הרבה גופים שלא פה המקום לציין אותם). בברכה אבי
זה גם מה שאני רשמתי לך המקסטראק הוא לא סורק הוא מקמ"ש שיכול לשדר בצורת רב גל {רק אחרי שאתה מכניס לו את התדרים מראש} אפרום הרב גל מתאים למי שצריך את זה בין אם זה חובבים או חברות פרטיות או גופי ממשלה שאלת על סורק עניתי לך על הדבר הכי קרוב שיכול לעבוד על תדרים של רב גל {בהנחה שאתה יודע את התדרים}