שאלה

BRONCO

New member
שאלה

שלום לחברי הפורום אני צריך חוות דעת שלכם. אני רוצה לקנות סורק תדרים 1 על איזה סורק נייד אתם ממליצים 2 האם יש מכשיר שיכול לעקוב אחרי מכשירי קשר- רב גל 3 מה דעתכם על יונידן מסדרת הsc האם מישהוא מכיר בברכה

4Z7GBA

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אסור לייבא סורקי תדרים לארץ מה שאתה כן יכול לעשות אם אתה חובב רדיו אפשר ליקנות מכשיר קשר רגיל שבו מגיע סורק מובנה ויש כאלו שיכולים גם לעקוב אחרי רב גל

b13

New member
איזה סוג מקמ''ש

איזה סוג מקמ''ש יודע לעקוב אחרי רב-גל? (מה הדגם)

4Z7GBA

New member

דגם מסויים של מכשיר אני לא יודע אבל קיימים לא מעט מכשירים שיכולים לעקוב אחרי רב גל אפילו מכשיר מקסטראק יכול לעקוב אחרי רב גל אם מוסיפים לו רכיב שניקרא אפרום כמובן שאתה צריך לדעת את התדרים כי זה לא סורק רק מקמ"ש פשוט

b13

New member
מקסטרק

מקסטרק יכול להיות רב-גל +10 תדרים קונבציונלים . או קןנבציונלי בלבד , מקסטרק יודע לעבוד רב-גל לפי קבוצת תדרים אשר מוכנסים אליו כקובץ TCM והוא לא ידע לסרוק תדרי רב גל ולעקוב אחר סידרה אחרת כמו שסורק שיודע לעקוב אחרי רב-גל.

b13

New member
אפרום

האפרום לא מוכנס האפרום מוחלף לאפרום המתאים וניתן להכניס רק אפרום אחד או קונבציונלי או רב-גל. שורה תחתונה אפרום הרב-גל פשוט לא מתאים לחובבים ופשות אין מה לעשות איתו הרבה . רב-גל=מכשיר מקצועי נטו לגופים שרוצים תקשורת פנימית. (מוניות מובילים ועוד הרבה גופים שלא פה המקום לציין אותם). בברכה אבי

4Z7GBA

New member

זה גם מה שאני רשמתי לך המקסטראק הוא לא סורק הוא מקמ"ש שיכול לשדר בצורת רב גל {רק אחרי שאתה מכניס לו את התדרים מראש} אפרום הרב גל מתאים למי שצריך את זה בין אם זה חובבים או חברות פרטיות או גופי ממשלה שאלת על סורק עניתי לך על הדבר הכי קרוב שיכול לעבוד על תדרים של רב גל {בהנחה שאתה יודע את התדרים}

למעלה