שאלה

Yildiz Star

New member
שאלה

שכן טוב שלי , בן חמישים, הוא גדול מימדים. הוא מחפש חנות לבגדים אלגנטיים (הוא נוסע לכנס מרצים בחו"ל) במידות גדולות. באזור ת"א. האם אתם/ן מכירות מקום כזה ?

Revi 22 Tal

New member
בוודאי.. תכנס לקישורים של הפורום

בצד שמאל יש קטגורייה "גברים בגדול" תוכל למצוא שם מספר אתרים של רשתות שיש בארץ שמתמחות בהלבשת גברים במידות גדולות בהצלחה

micpri

New member
המומלצים שלנו:

(שלי ושל בעלי): א. חנות הנמצאת בטשרניחובסקי, ממש מול שוק בצאלאל. המון גזרות של מכנסיים מחוייטים, גם כאלו שלא קיימות ברוב החנויות האחרות.שירות מדהים+ תיקונים. ב. עזורי ברמת גן, רח ביאליק, כ-50 מ' מהסופר פארם - זול ויש מבחר - רק צריך להיות מוכנים נפשית לצפיפות ודוחק בחנות, המלאה תמיד. מחוץ לתל אביב - ג. חתיך בגדול, מרכז אליאב, אחוזה 68 רעננה. החנות הכי יוקרתית (ויקרה) מכולן. מבחר גדול מאוד של בגדים. ד. בצומת בילו, חנות שנראת "עופר" - זולה יחסית. מכנסיים וחולצות אלגנטיים בטוח יש - לא מצליחה להזכר אם ראיתי שם חליפות. ומקום אחרון - לא יודעת איזו מידה אתם צריכים, אבל במשביר מחסני אופנה יש מכנסיים מחוייטים וחולצות עד מידה 60.

DREAM111

New member
אם מוכנים להגיע לראשון אז יש מספר

חנויות שאחת מהן שאבי אני יודעת שקנה חליפה ובמחיר אנושי יש להם עד מידה 72 ועד 7X. כמובן כמו שצויין במאמרים יש פרטים על חנויות נוספות. קניה מהנה.

למעלה