שאלה

goro123

New member
שאלה

שלום לכולם... חדש פה ראיתי את כל הסרטים של מלחמת הכוכבבים אבל את הישנים ראיתי דיי מזמן למרות שעד היום אי לא שוכח אותם (כאילו איך אפשר!
) הקיצר השאלה שלי היא כזאת .. כמה זנים יש בסטר וורס? ואיך אפשר ללמוד עליהם יותר? חוץ ממה שמתואר בסרטים. תודה על הקריאה..

juggernaut

New member
חחח..לשחק בסטאר וורס גלקסיס...D:

או לשאול אותי...אני יודע על....טוב אני אכתוב רודיאן(אלה עם האף שנראה כמו זרבובית) זאבראק(דארת' מאול...אלה עם הקוצים בראש) בן אנוש טרנדושן - נראים קצת כמו לטאות טווילאק - בעיקר רקדניות כאלה....חח יש להם דברים מצחיקים כאלה מאחורי הראש האט יש עוד זמן עם צוואר ארוך ששכחתי את שמו גנגן(ג'אר ג'אר..) ועוד 2 זנים ששכחתי את שמם..חחח כנס לאתרים של הסרטים... www.starwars.com וכו'

Lu Tze

New member
בן אנוש?

נשמע מעניין, הגזע הזה. ספר לי יותר על אותם בן אנושים.

Witch Child

New member
אמנם לא שאלת אותי...

אבל אני יודעת המון על בנאנושים. אני חוקרת אותם מאז שנולדתי (14 שנה) ולמדתי עליהם המון. הם זן מגעיל. כל הבנאנושים הורגים כל הזמן אחד את השני, הם נלחמים על סיבות שטותיות, הם הורסים את העולם היפהפה שלהם ובקיצור די מניאקים.

The Anja

New member
הסיבות

הסיבות לא שטותיות בכלל, לדוגמא: בחורה צרפתיה חושבת שהיא שומעת את אלוהים וחבורה של איכרים בורים הולכת אחריה, מה? לא נהרוג אותם? דוגמא אחרת: סלבים ויהודים גנבו לנו, הארים, את שטח המחיה שנחוץ לנו, מה? לא נצא למלחמה וננסה להשמיד אותם לגמרי?

קטרפי

New member
יש עוד מלא ../images/Emo110.gif

ובניגוד לרוב מה שאתה כתבת, אלה גם הרבה יותר ראשיים ווקים (צ`ובאקה) אוואקים (ה
ים החמודים) ג`אוות (הסוחרי דרואידים בטאטווין) טאסקנים (אנשי-חול) טוידורינים (וואטו)
ים (סבולבה) ואני בטוח שיש עוד

Padme Amidala

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני מצרפת למטה לינק לאתר הרשמי- לך לדאטאבנק ותמצא את כל מה שאתה צריך.

Lu Tze

New member
יש המון זנים.

הדרך הכי טובה לקבל עוד מידע בנוגע לקסנוביולוגיה של סטאר וורז, בהנחה שאתה יודע אנגלית, היא להשתמש במאגר המידע של סטאר וורז.קום. אם אתה לא יודע אנגלית, אתה יכול לשאול על כל גזע על גבי הפורום. בעצם, אפשר להפוך את זה למיני-פרוייקט פורומי, לבחור כל פעם גזע שונה ולתת לחברי הפורום לשפוך את כל המידע שיש להם על אותו גזע. כמו מה שעשינו עם המילון, רק יותר ממוקד.

goro123

New member
תודה

תודה על התושבות... וכן תעשו את הפרויקט הזה! כל פעם לספר על דמות אחרת... רעיון מעולה !!! D-: ודרך אגב אני יודע אנגלית... אני בן 16!

mace windu1

New member
Witch Child אני הייתי מנסח זאת...

אחרת.. לא הייתי אומר שהם מנייאקים.. הייתי אומר שהם לא בני אדם.. הם חיות..
(לא שיש לי משהו נגד חיות, כן.. אבל האא.. תראו במצבנו הנוכחי..)

The Anja

New member
אתה תתפלא

אתה תתפלא כמה ילדים בני שש עשרה לא יודעים אנגלית בגרוש, וזה לא צחוק

thorondor

New member
קסנוביולוגיה....

אחחח...לא שמעתי את המושג הזה מאז "קול למתים"...

למעלה