שאלה

שאלה

זוכרים שלפני כ-7 שנים שידרו מרתון שירי אלביס באחד מערוצי הרדיו הישראלי? האם למישהו יודע אם יש תוכניות לזכרו במדיה הישראלית מלבד ל-TCM? גם שמתי לב שלא מציינים את יום מותו של אלביס באף אתר חדשות מקוון. חבל...

MissPop

New member
אני זוכרת היו כמה תוכניות

הייתה תוכני ברשת ג' לא זוכרת את השם של השדרן המוכר מאוד שהוא עשה סדרת תוכניות במשך כמה שבועות, פעם היו שמים הרבה יותר תוכניות בערוצים השונים. חבל שרק שמים ב-TCM. פעם גם היו מקרינים את "אלביס ואני" כל שנה והפסיקו. חבל. למרות שיש לי את הסרט בוידיאו וכמה סרטים בוידיאו. גם חשבתי שישימו היום את ההופעה החיה בהוואי שהיתה לפני כמה שבועות בערוץ 23. חוצפה.
וכן, מוזר שלא כתבו באף עיתון היום. גם את זה בדרך כלל היו כותבים כל שנה. יש לי מאז שהייתי קטנה שבעיתון מזכירים והשנה לא הזכירו. ברדיו לעומת זאת כן הזכירו אתמול בבוקר.

"האיש והאגדה" בהנחיית מנחם פרי

היה ברשת ג' לפני כמה שנים והשנה היה שוב שידור חוזר אבל זה היה בשעות המאוחרות של הלילה ברשת ב'. דרך אגב, מנחם פרי מדי פעם נכנס כאן לפורום וחבל שלא ראינו אותו היום כאן בפורום. אולי הוא עסוק היום לרגל יום השנה למותו של אלביס. לגבי עיתון - למי שמעוניין
המגזין הישראלי למעריצי אלביס פרסלי בשפה העברית מוכן והוא עתיר כתבות, תמונות ועוד כל מיני הפתעות. כל מה שנשאר עכשיו זה למצוא מישהו שיממן את ההדפסה שלו וההפצה. למי שמעוניין/נת לראות איך נראה המגזין, מוזמן ליצור איתי קשר ואני אשמח להכין לכם העתק מהמגזין במחיר עלות ההפקה של המגזין.

היום בקפה טלעד בבוקר

אצל ירדנה ארזי ודוב גילהר הופיעו ערן לברון, יעקב טובי והרצל שמעוני. שלושתם מעריצי אלביס שגם מופיעים בשירי אלביס. הקדישו להם איזה שתי דקות לשיחה ועוד איזה שתיים-שלוש דקות נתנו להם לשיר קטעי שירים. לפחות זה

למעלה