שאלה מתי ההופעה הבאה הכי קרובה של ריטה? ואיפה? וכמה זה עולה? תודה
B Breaking Wave New member 15/8/04 #1 שאלה מתי ההופעה הבאה הכי קרובה של ריטה? ואיפה? וכמה זה עולה? תודה
T TEENAGER1 New member 15/8/04 #2 ../images/Emo66.gif תשובה ../images/Emo13.gif ההופעה הבאה של ריטה, ונכון להרגע גם האחרונה, תתקיים בהיכל התרבות פתח תקווה במוצ"ש ה-28 לחודש. צר לי לאכזב אותך, אבל לא נותרו כרטיסים. אם יש לך עודף כסף, תוכל להתנחם במחזמר שיקאגו שיעלה בקרוב.
../images/Emo66.gif תשובה ../images/Emo13.gif ההופעה הבאה של ריטה, ונכון להרגע גם האחרונה, תתקיים בהיכל התרבות פתח תקווה במוצ"ש ה-28 לחודש. צר לי לאכזב אותך, אבל לא נותרו כרטיסים. אם יש לך עודף כסף, תוכל להתנחם במחזמר שיקאגו שיעלה בקרוב.
B Breaking Wave New member 16/8/04 #3 ../images/Emo7.gif אני צריכה הופעה של ריטה בזמן הקרוב. חוץ מזה, שאני בת!
ת תלתלית New member 19/8/04 #5 ../images/Emo24.gifמבינה לליבך אני אפילו חולמת עליה. בינתיים אני מסתפקת בהקלטות של אהבה גדולה.זה משאיר אותי רגועה ונותן לי כמה רגעים של קסם. את מוזמנת לרקוד איתי לצלילי המערכת.
../images/Emo24.gifמבינה לליבך אני אפילו חולמת עליה. בינתיים אני מסתפקת בהקלטות של אהבה גדולה.זה משאיר אותי רגועה ונותן לי כמה רגעים של קסם. את מוזמנת לרקוד איתי לצלילי המערכת.