שאלה

• פותח הנושא f10
  • פורסם בתאריך

f10

New member
שאלה

אפשר לתכנת בשפת C ב microsoft visual stuio net.?

HaRmosh

New member
אז ככה

כעיקרון, ניתן לתכנת C ב- NET. כחלק מ-++C, כלומר הקומפיילר הנכלל שם הוא ל-++C, ומן הסתם יקמפל C ללא בעיה מיוחדת. ה-NET. לא משנה כלום בתכנות, אלא רק מציע לך, אם אתה רוצה, לעבוד תחת "שדרוג" של ++C שנקרא ++Managed-C ואמור להציע "איסוף-אשפה" (ניהול זיכרון אוטומטי) בנוסף ל- ++C המסורתית. לא מומלץ, לפי מה שהבנתי ממי שהשתמש.

f10

New member
תודה. ועוד משהו

במה אתה מתכנת? אתה ממליץ על תוכנה מסויימת?

HaRmosh

New member
שאלה כללית מדי.

אני כעיקרון התחלתי לתכנת ב-C, שזה הבסיס הטוב והמקובל היום, לדעתי. אח"כ ++C, שזה כבר יותר מתקדם ויותר מקשר אותך לתכנון נכון של התוכנה ולא רק תכנות מסודר יותר (מונחה עצמים). כרגע, אני עובד על מעבר ל-#C, שזאת שפה חדשה (יחסית) של מייקרוסופט, ועובדת ב-NET. אחלה שפה, מעניינת והפיתוח בה חוסך המון זמן.

HaRmosh

New member
בקשר להמלצה,

אני יכול רק לומר לך ש-JAVA היא השפה הכי "מדוברת" היום - פועלת על כל פלטפורמה, ידידותית, מונחית עצמים וניתן לעשות בה מגוון עצום של תוכנות בכל מיני תחומים. המלצה שלי, למרות שאני אישית נעול על NET. .

f10

New member
אופס..

שמתי לב שלא ניסחתי את עצמי נכון
הכוונה שלי הייתה: באיזה קומפיללר אתה משתמש? ושוב תודה..

HaRmosh

New member
אוקיי...

זה כבר יותר ספציפי
אני משתמש בקומפיילר שבא עם Visual Studio .NET 2003 לקמפול תוכניות #C, ובקומפיילר של Visual Studio 6 (כן, עדיין !) לקמפול C ו- ++C. ה-VS6 אמנם נורא ישן, אבל יחד עם התוסף Visual Assist ו- WndTabs שעוזרים מאוד לפיתוח מהיר יותר, הוא אחלה דבר. ישנם גם קומפיילרים חינמיים כמו gcc, אבל לטעמי הסביבות עבודה שלהם מחורבנות, אפילו אם הם עצמם טובים.

f10

New member
../images/Emo12.gif איך מקמפלים תוכניות ב C

באמצעות VS6? יש שם קומפיילר של C++, לא של C. איך עושים את זה

annefan

New member
בשתי דרכים

יש שני קומפיילרים בכל ה-VS. אחד ל-C ואחד ל-++C. הבחירה נעשית בד"כ לפי הסיומת של הקובץ (c או cpp). אתה יכול להגיד לו להתייחס לקובץ מסוים כ-C או כ-++C ע"י TC/ לקימפול כ-C או TP/ לקימפול כ-++C. ב-VS.NET זה נמצא: Properties->C/C++->Advanced->Compile As

f10

New member
אפשר פירוט?

מה עושים שלב אחר שלב? כי לא ממש הבנתי (סליחה על הנידנוד
)

annefan

New member
פירוט על מה?

כברירת מחדל, קבצים עם סיומת c. יקומפלו כ-C, לא כ-++C (לדוגמא תוכל לכתוב:
int class;​
קבצים עם סיומת cpp יקומפלו כ-++C, לא כ-C (השורה מלעלה תגרום לטעות קומפילציה) אם אתה רוצה לכפות התנהגות, כלומר לקמפל קובץ עם סיומת c כקובץ המכיל קוד ב-++C, לך לאיפה שכתבתי בהודעה הקודמת שלי ותגדיר איך שאתה רוצה.

f10

New member
טוב אני אסביר את המצב מחדש:

עוד לא התחלתי לתכנת. רק הורדתי מדריך בעברית בשביל ההתחלה. יש לי microsoft visual c++ 6 אבל המדריך הוא לשפת C ולא C++. אמרתם לי האשר לקמפל קוד מקור של C עם microsoft visual c++ 6 אבל לא הבנתי איך עושים את הפעולה הזאת. לא הבנתי בכלל מה אני צריך לעשות כדי לפתוח את הדף שבו אני מקליד את הקוד מקור (כשהתוכנה נפתחת יש שני חלונות על רקע אפור - אחד בצד שמאל ואחד למטה (זה שכותב לי את השגיאות כשאני לוחץ על build->compile). אז.. השאלות שלי הם: 1. מה אני צריך לעשות כדי לפתוח את הדף שבו אני כותב את הקוד מקור? 2. בשביל לקמפל אני צריך פשוט ללחוץ על build->compile?

annefan

New member
למה לא ב-VS.NET???

למה להשתמש ב-VS6 ל-C\C++, כשיש לך כבר VS.NET?

HaRmosh

New member
הכבדות, הכבדות.

VS2003 פשוט מענה אותי עד שאני פותח פרוייקט ++C ומתחיל לעבוד שוטף. VS6 פשוט נותן לי להתחיל לכתוב כמו אדיטור, בלי Solutions ובלי שטויות.

למעלה