שאלה

• פותח הנושא parw
  • פורסם בתאריך

parw

New member
שאלה

האם מדריכי פסיכומטרי לא יכולים לגשת לבחינה בעצמם?

הם יכולים.

אני מניחה שהשאלה הבאה היא כמה מקובל לשלם להם...

קסם, כששאלת כמה לשלם

התכוונת למכון עבור ההדרכה, או לתלמידים עבור זה שיוציאו ציונים נמוכים בפסיכו'?

thebadboy

New member
מה, זו לא סתם שמועה שמדריכים

ניגשים לבחינה? הם עוד מקבלים על זה כסף? לא מספיק הנזק שהם גורמים לתלמידים בכך שהם ניגשים...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif המכונים ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

רוצים להמשיך להתקיים- בשביל שאני ואתה נוכל להגיע לבחינה עם הכנה טובה, מסכים ? אין ברירה, המדריכים חייבים לעשות את הבחינה בשביל לדעת מה השינוים שחלים בה, סוגי שאלות חדשים ולא יודעת מה, בשביל להכין את האנשים שלוקחים קורס בצורה הכי טובה לבחינה.

thebadboy

New member
אוקיי, בשביל זה אצלי בקורס המדריך

נפגש איתנו לאחר הבחינה ושאל את השאלות כדי לדעת מה השתנה, איזה שאלות היו וכו'. לא יודע, אולי גם מישהו ניגש שם לבחינה, אבל בכל מקרה זו גם דרך של המכונים אני מניח להוציא מגמות ושאלות.

gabimaor

New member
אל תדאג

אין למדריכים צורך בציון גבוה במבחן (כנראה שכבר יש להם אחד כזה....) המטרה היא כמו שנאמר,למצוא מגמות חדשות במבחן ולהתאים את חומר הלימוד בצורה הטובה ביותר. אם רוצים רק להוציא שאלות אז אין בעיה להיפגש עם מספר תלמידים (10 אנשים תמיד יזכרו יותר מהמדריך הבודד). פשוט יש דברים שמדריך יודע לחפש ולמצוא ותלמיד לא.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif תראה ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

המידע שלי לא מבוסס, הוא מתבסס על שמועות בעיקר, אבל יש בו הגיון.. אז... המדריכים לרוב לא בהכרח הורסים לך את הציון. לפעמים- הם הולכים לעשות את הבחינה, ופרקים שלמים הם לא עושים/עושים סתם, כי זה לא המטרה שלהם- להוציא 798 <כשהם הולכים להיבחן בשביל המכון שלהם- לא בשביל האגו> המטרה היא לזכור שאלות, אולי לנסות לעלות על פרקי פיילוט ולזכור משם, וכמובן לראות את מגמת השינוי של הבחינה... איך אתה חושב שהמכונים מכינים את חוברות המרתון ? לפי מה הם מעדכנים את הספרים שלהם ? זה לא יכול להיות לפי מה שכמה תלמידים זרקו להם...כלומר, אולי גם- אבל חייב להיות לא רק. לא יודעת, זה לא מידע מבוסס, אבל נשמע לי אמין...

thebadboy

New member
אם "לקנות" את מה שהמרכז הארצי

מפרסם, אז זה תכלס לא כל כך משנה, כי מנרמלים את הציונים ביחס לכולם וגם כמה מועדים אחורה.

למעלה