שאלה אתם יודעים אם הטלנובלה "תשוקה" תגיע לערוץ ויוה?
ל לולו המשוגע New member 10/8/04 #3 אני מקווה שהיא בכלל תגיע../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif סתם, היא בטוח תגיע ^____^ צריך רק להיות סבלניים
אני מקווה שהיא בכלל תגיע../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif סתם, היא בטוח תגיע ^____^ צריך רק להיות סבלניים
N niravital New member 12/8/04 #5 עודד אמר להרים ידיים אז מה, אנחנו מרימים ידיים ונכנעים מה פתאום! אני עדיין חושב שאל דסאו תגיע לישראל למרות כל ההצהרות שויוה יכולים להצהיר, ושזה רק שאלה של זמן, שיכול להיות גם ארוך מאוד
עודד אמר להרים ידיים אז מה, אנחנו מרימים ידיים ונכנעים מה פתאום! אני עדיין חושב שאל דסאו תגיע לישראל למרות כל ההצהרות שויוה יכולים להצהיר, ושזה רק שאלה של זמן, שיכול להיות גם ארוך מאוד
E elLa111 New member 13/8/04 #6 מה אפסי?? איזה באססס!! רוצים תשוקה! חחחח איך זה נשמע - "רוצים תשוקה"! ! ! רוצים elDeseo ! ! ! רוצים ק-ל-י-א-פ-ט-ר-ה ! ! ! ולא נרים ידיים
מה אפסי?? איזה באססס!! רוצים תשוקה! חחחח איך זה נשמע - "רוצים תשוקה"! ! ! רוצים elDeseo ! ! ! רוצים ק-ל-י-א-פ-ט-ר-ה ! ! ! ולא נרים ידיים
N niravital New member 14/8/04 #9 וזאת רק ההתחלה חחחחח מה זה ליאת, דווקא את עוד לא מגיבה לשרשור מפגש ממך הייתי מצפה ליותר חחחח