בריטני? ממתי בריטני זה להקת בנים?!
E elina002 New member 7/8/04 #7 הנה 10 באסטד 9 או טאון 8. ווסטליף עכשיו אני לא זוכרת מקומות אבל היה new kids from the block east 17 five
הנה 10 באסטד 9 או טאון 8. ווסטליף עכשיו אני לא זוכרת מקומות אבל היה new kids from the block east 17 five
E elina002 New member 7/8/04 #8 ובושה להם שהם לא שמו את וואם! ואת טייק ת'אט במקום כזה נמוך? 4? ומה עם בלו? מבחינתי הם בקושי בכלל להקת בנים!!!
ובושה להם שהם לא שמו את וואם! ואת טייק ת'אט במקום כזה נמוך? 4? ומה עם בלו? מבחינתי הם בקושי בכלל להקת בנים!!!
נ נ ע ל ו ל י פ ל א New member 7/8/04 #9 בקושי להקת בנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הם להקה ולא בדקתי או משו, אבל כמה שידוע לי הם בנים אז הם להקת בנים
בקושי להקת בנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הם להקה ולא בדקתי או משו, אבל כמה שידוע לי הם בנים אז הם להקת בנים
N necky New member 7/8/04 #14 מה זה קשור בכלל.... אם הם לא הגיעו למקום ראשון אז הם לא נקראים להקת בנים זה הדבר השטותי הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי ודרך אגב הם היו מקום 2 במצעד הזה ו-והיו לה שירים שהגיעו למקום הראשון במצעד הבריטי
מה זה קשור בכלל.... אם הם לא הגיעו למקום ראשון אז הם לא נקראים להקת בנים זה הדבר השטותי הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי ודרך אגב הם היו מקום 2 במצעד הזה ו-והיו לה שירים שהגיעו למקום הראשון במצעד הבריטי
E elina002 New member 7/8/04 #15 אני מדברת על היסטריה בקנה רחב לא רק בריטניה... זה לא שהם לא נקראים להקת בנים הם פשוט לא אחת מצליחה במיוחד...
אני מדברת על היסטריה בקנה רחב לא רק בריטניה... זה לא שהם לא נקראים להקת בנים הם פשוט לא אחת מצליחה במיוחד...
N necky New member 7/8/04 #23 טוב אני רואה.... שאת לא נמצאת בעולם כי הם כן מצליחים השיר שלהם עם אלטון ג'ון הגיע לשלושת הגדולים באירופה ועכשיו בבלין נמצא מקום 7 במצעד של MTV
טוב אני רואה.... שאת לא נמצאת בעולם כי הם כן מצליחים השיר שלהם עם אלטון ג'ון הגיע לשלושת הגדולים באירופה ועכשיו בבלין נמצא מקום 7 במצעד של MTV
E elina002 New member 7/8/04 #25 הם כן מצליחים אבל רק באירופה וגם שום שיר לא הגיע למקום ראשון כמו שאמרתי טייק ת'אט שברו שיאים...
N necky New member 7/8/04 #26 מה יש לך מטייק ת'אט היום.... הם כבר עבר רחוקקקקקקקקקק אז תסתפקי ברובי בלו הם ההווה ומקווה שלא יהיו העבר בקרוב
מה יש לך מטייק ת'אט היום.... הם כבר עבר רחוקקקקקקקקקק אז תסתפקי ברובי בלו הם ההווה ומקווה שלא יהיו העבר בקרוב
E elina002 New member 7/8/04 #28 ברור שאני חיה בעבר הרחוק הדיסק הכי נשמע אצלי בבית זה הלהיטים הגדולים של ג'ורג' מייקל... אני פשוט מאוכזבת מכך שאין להקות בנים טובות כמו פעם...
ברור שאני חיה בעבר הרחוק הדיסק הכי נשמע אצלי בבית זה הלהיטים הגדולים של ג'ורג' מייקל... אני פשוט מאוכזבת מכך שאין להקות בנים טובות כמו פעם...
נ נ ע ל ו ל י פ ל א New member 7/8/04 #33 ומה עם - גוד שארלוט, בלינק 182, מארון5, סליפנוט, לינקין פארק, ועוד כמה שלא עולות לי כרגע לראש לא לקפח אותן
ומה עם - גוד שארלוט, בלינק 182, מארון5, סליפנוט, לינקין פארק, ועוד כמה שלא עולות לי כרגע לראש לא לקפח אותן