שאלה

HoNeYyYy

New member
שאלה

יש עכשיו באם טי וי דירוג של עשרת להקות הבנים הטובות ביותר התחלתי לראות ממספר 5,איפה אני יכולה לראות איזה להקות היו ממספר 10 עד 6?ואיזה שירים.

necky

New member
אני יכול להגיד לך....

שהיו למטה פייב ועוד שתי להקות שאף פעם לא שמעתי עליהם מקום 8 O-TOWN מקום 9 ווסטלייף מקום 10 לא ראיתי(אבל בטח בויזיון כי לא ראיתי אותם)

necky

New member
תגידי...

את מכירה את שתי הלהקות שהיו בין O-TOWN לפייב?

f e r n a n d a

New member
לא ראיתי...

ראיתי רק את מקום 10 ואת שלושת האחרונים מה היה מקום 4 ו-5?

elina002

New member
MTV מפגרים טייק ת'אט רק 4!!!!

3. בקסטריט 2. בלו (וואט דה פאק?!) 1. אן סינק (לפחות יש להם קצת אלוהים)

את הטופ 10 מדרגים מעריצים שמצביעים

באתר, אם בלו הגיעו למקום 2 זה בגלל שלהם הצביעו יותר! לא מבינה מה הבעיות..
ומגיע להם
אז שאש

elina002

New member
לא מגיע להם!!!!!!!

אין כמו טייק ת'אט אני מגיל 5 זוכרת את ההיסטריה סביבם!!! כל מי מעל גיל 20 יש לה תמונות ילדות עם חדר שכולו מלא פוסטרים של טייק ת'אט במיוחד פה בישראל, אני זוכרת מילים של שירים מגיל 6.... ואגב להקות בנים טובות מוציאות פיטים טובים... אם בלו יתפרקו אף אחד לא ישרוד..

ערן1987

New member
זה האמת דיי נכון

אני זוכר כשגרתי בפ"ת כשטייק דאט היו ה-דבר,אז אחות של חבר שלי הייתה מטורפת עליהם.. אני חושב שהיא אפילו הייתה אמורה לטוס להופעה שלהם בחו"ל

elina002

New member
אבל אין אותו טירוף סביב בלו כמו שהי

ה סביב טייקה תאט... כי עובדה לטייק דאת היה שיר שנכנס ישר למקום ראשון במצעד האירופאי ובלו עוד לא היה שיר שבכלל הגיע למקום ראשון...

elina002

New member
זה חרא.. בכלל השמיטו להקות כמו:

וואם!, ג'קסון 5, ועוד הרבה טובים... וישנים... שזה מגיע למצעדים כאלה צריך להשאיר את זה לVH1... כמו הפאדיחה של החיים שלי שקיבלתי בטופ 10 סופרמודלס שמו לי את בריטני מקום 1!

inbal287

New member
לפני שאת כותבת דברים תבדקי עובדות!

לבלו כן יש הכרה עולמית. השנה היה להם סיבוב הופעות ביפן, ושנה הבאה הולך להיות להם סיבוב הופעות באסיה. שלא נדבר על זה שבTRL איטליה הגירסה האיטלקית שלהם לbreathe easy נשארה במקום ראשון במשך שמונה שבועות <ואני מדברת רק על הגירסה האיטלקית, גם הגירסה האורגינלית הייתה מלא זמן בטופ 10 שם, ונכון לרגע זה השיר האיטלקי שלהם והסינגל החדש נמצאים שם בטופ 3, אחד אחרי השני...>. ולמה את אומרת שלא היה להם אף שיר מקום ראשון במצעד האירופאי? כמה פעמים ראית את המצעד? פעם אחת? כי אם ככה אז זה לא נחשב, בלו היו שם שנה שעברה מקום ראשון למשך מספר רב של שבועות עם היר sorry seems to be the hardest word והסינגל הבא שלהם u make me wanna הגיע למקום 2 במצעד האירופאי וגם לא יצא מהמצעד במשך זמן רב. ובואי לא נזכיר שמלא סינגלים שלהם נכנסו למקומות ראשונים או לחמשת הגדולים ברחבי העולם... להמשיך?... אז בקיצור, קודם בדקי את העובדות. ועוד משהו, SORRY היה בין עשרת הסינגלים הכי נמכרים של שנת 2003... אהמ...

jt fan

New member
שאש..

לבריטני מגיע מקום ראשון....נא להיות אוסקוט.

למעלה