שאלה גוד שרלוט הוציאו שיר חדש בזמן האחרון?
T the z girl New member 6/8/04 #2 כן.. אבל לא ממש עקבתי אחרי זה.. הדיסק נראה לי אמור לצאת באוקטובר או ספטמבר.. ואפשר לשמוע כמה שירים חדשים דרך הרשת, יש קישורים אולי במאמרים ואם אין אז בשרשורים קודמים.. תבדקי בעמודים קודמים (שניים-שלושה)
כן.. אבל לא ממש עקבתי אחרי זה.. הדיסק נראה לי אמור לצאת באוקטובר או ספטמבר.. ואפשר לשמוע כמה שירים חדשים דרך הרשת, יש קישורים אולי במאמרים ואם אין אז בשרשורים קודמים.. תבדקי בעמודים קודמים (שניים-שלושה)
E EleVaTioN New member 6/8/04 #3 המממ../images/Emo129.gif Hold on יצא כזה רישמי עם קליפ אבל לפני כמה זמן השמיעו את walk away גם, אבל זה היה מתוך הופעה אני חושבת ולא בתור קליפ הממממממממ יש קישור לאתר עם המון שירים שלהם שבחיים לא הכרתי לפני פה *מקווה שזה הלינק הנכון*
המממ../images/Emo129.gif Hold on יצא כזה רישמי עם קליפ אבל לפני כמה זמן השמיעו את walk away גם, אבל זה היה מתוך הופעה אני חושבת ולא בתור קליפ הממממממממ יש קישור לאתר עם המון שירים שלהם שבחיים לא הכרתי לפני פה *מקווה שזה הלינק הנכון*
J joelgirl New member 6/8/04 #4 יש עוד אחד עוד שיר חדש חוץ מWalk away שהם שרו בהופעה, קוראים לו on the mountains
N nobody175 New member 6/8/04 #5 ויש גם תאריך למתי שהקליפ הבא שלהם יצא בטי אר אל או משו כזה... אבל כרגע אין לי מושג מתי זה