שאלה... כמה פרקים יש בעונה הזו ? והאם זו העונה האחרונה או שיבואו עוד אחריה?
A abkm New member 6/8/04 #1 שאלה... כמה פרקים יש בעונה הזו ? והאם זו העונה האחרונה או שיבואו עוד אחריה?
F Franz Ferdinand New member 6/8/04 #2 אם את\ה מתייחס\ת לעונה השלישית שמשודרת עכשיו בyes+ אז יש 14 פרקים והשבוע היה הפרק האחרון... יש עוד עונה כמובן! והיא מתחילה ממש שבוע הבא!
אם את\ה מתייחס\ת לעונה השלישית שמשודרת עכשיו בyes+ אז יש 14 פרקים והשבוע היה הפרק האחרון... יש עוד עונה כמובן! והיא מתחילה ממש שבוע הבא!
N netaK New member 6/8/04 #5 עונה 4 שידורי העונה הרביעית באר"הב כבר נגמרו, שודרו בה 14 פרקים שמתחילים בשבוע גם בארץ ב"יס+" , תהיה עונה חמישית שתגיע שוב בסביבות אפריל עם 13 פרקים.
עונה 4 שידורי העונה הרביעית באר"הב כבר נגמרו, שודרו בה 14 פרקים שמתחילים בשבוע גם בארץ ב"יס+" , תהיה עונה חמישית שתגיע שוב בסביבות אפריל עם 13 פרקים.
A abkm New member 6/8/04 #6 באמת?!?! איזה מבאסים....... אני לא יהרוס לכם אבל מאכזב לדעת שזה הסוף אחרי עונה כל כך טובה
ג גולה חתולה New member 7/8/04 #8 יבואו עוד../images/Emo3.gif אני לא יודעת כמה פרקים יש בעונה הזאת אבל אני כמעט בטוחה שתהיה עונה רביעית... ושלבראין יהיה סרטן באשכים ויורידו לו אחד קראתי על זה איפה שהוא לא זוכרת בדיוק איפה מקווה שעזרתי...
יבואו עוד../images/Emo3.gif אני לא יודעת כמה פרקים יש בעונה הזאת אבל אני כמעט בטוחה שתהיה עונה רביעית... ושלבראין יהיה סרטן באשכים ויורידו לו אחד קראתי על זה איפה שהוא לא זוכרת בדיוק איפה מקווה שעזרתי...