שאלה

qet1

New member
"כל מה שאפשרי כבר נעשה,

כל מה שבלתי אפשרי עוד יעשה" (יוליוס קיסר).

qet1

New member
כן

והתגובה שלך עכשיו כמובן תהיה: אבל אני בכלל לא ממלא לוטו. זה עדיין לא הופך את זה לבלתי אפשרי...תאר לעצמך שפתאום באיזה משב רוח חזק עף לתוך ביתך כרטיס הלוטו הזוכה ונוחת לך ביד בדיוק ברגע שבו מציגים את המספרים הזוכים (וכמובן עברת לערוץ הזה בטעות כי התיישבת על השלט)

Mr GK

New member
זה תלוי,

אם היקום סופי או אין סופי. אם הוא סופי, הרי ייתכן שאנחנו צורות החיים האינטילגנטיות היחידות שקיימות (חיידקים בעיני לא כ"כ חכמים, מצטער). אם הוא אינסופי - הרי מכאן שישנן אינסוף תרבויות עם אינסוף אפשרויות לרמות של אינטילגנציה וטכנולוגיה. רק צריך לקוות שאלו שמשוכללים מספיק יטרחו לבוא לפה לבקר. :)

TalHai

New member
שיבואו לבקר?

מעלה לי סצנות מכל מיני סרטי מדע בדיוני, על מלחמה בין כוכבי הלכת.

Mr GK

New member
תהייה אופטימי...

אולי הם יביאו לנו מתנות, בטח יש שוקלדים מעולים על כוכבים אחרים...

lmatan1

New member
תאורטית אם באנו בטעות אז גם,,,,

נלך בטעות שהרי החוק אומר שטעות לעולם חוזרת,

lmatan1

New member
שום דבר לא נוצר בטעות יש כוונה בכל

לעומת זאת יש סוג של סטיה מהנורמה, כדאי שתשתמש בצלילילםפחות צורמים, אם אתה רוצה שכוכב אחר ימשך אליך, ההבדל בין אבולוציה והאבליות הוא דק מאוד,

lmatan1

New member
למה אתה מרגיש מאויים

האיום היחידי הוא שיש אנשים שקוראים לעצמם חכמים לפני שהם הבינו מה זה ,דע לך שיש תורה מדעית שאומרת שאם אתה כועס עכשיו או מנבל את הפה או מתנהגג באלימות מילולית אתה גורם לכוכבים בקוסמוס להתנגש, מה דעתך,

qet1

New member
וכל פעם שמישהו אומר

"אני לא מאמין בפיות" מתה פיה אחת.

קפהש

New member
אבולוציה בכוכבים אחרים

לא מזמן היתה תוכנית בניושל גאוגרפיק שדיברה על קריסה כבידתית של סופרנובות. (נדמה לי שאלו סופרנוסבות, אני לא בטוח, אולי אלו כוכבים אדומים?) התהליך הזה מתרחש ביקום שלנו בשכיחות גבוהה מאוד. דיברו על 2-3 תצפיות של קריסה של סופרנובות ביום ממצוע. הקריסה הזו פולטת כמיות אדירות של קרינה על סגולה. קרינה כל כך עזה, שהטלסקופים מזהים את הקריסה ממרחק של מליוני שנות אור. ופרופסור אחד חכם (מאוניברסיטת חיפה!!!) העלה את ההשערה שהבזקי האנרגיה הללו למעשה מעקרים את היקום מכל החיים. אני מתנצל שאני לא מצרף קישורים על הנושא הזה. קפהש

Mr GK

New member
אני מקווה ששום קריסה כזאת...

לא תקרה בסביבתנו. זה אפשרי הרי, לא? אני מודאג עכשיו.

קפהש

New member
קריסה כבידתית

זו היחתה השורה התחתונה של התוכנית. שקריסה כזו בהחלט יכולה להשמיד את החיים על כדור הארץ עוד 2 דקות מעכשיו, ואין לנו שום דבר לעשות בנידון.

למעלה