שאלה...

t o o t

New member
טוב תקשיבי...

הבנתי ש/את חדשה בפורום אבל אי אפשר ככה יותר! אל תפתחי סתם הודעות חדשות!!! כמה חוקים: דבר 1-אם את רוצה לשאול שאלה תשרשרי אותה לאותה הודעה.כלומר:אם את רוצה לשאול מה זה משחק החתיכים את מחפשת את הירשור של דנה ועושה הוספת תגובה.ברור?הודעות חדשות פותחים על נושאים חדשים. דבר 2-שאת לוחצת שלח הודעה תלחציפעם 1 בלבד!. דבר 3-מנהלות אני מבקשת לשרשר את זה לאנשהו...

Roniii

New member
../images/Emo140.gifרחלי דווקא לא חדשה

תותי, תרגיעי. את חמודה שאת דואגת לפורום, אבל רחלי כבר היתה פה ועכשיו חזרה, אונחנו ממש שמחות על זה. נכון, היא יכלה לשרשר, אבל לא קרה כלום.

t o o t

New member
רוני אני מאוד רגועה...

אבל זה לא שהשרשור של דנה בעמוד שני והיא לא רואה אותו וגם זאת לא פעם ראשונה...וחוץ מזה...אם היא הייתה פותחת הודעה חדשה על משהו חשוב מילא...אבל השרשור מול העיניים שלה והיא פותחת הודעה חדשה ועוד שולחת פעמיים...סלחי לי אבל אי אפשר להתעלם מזה

נראה לי שאת צריכה איזה מורפיום|בוקס

אני ממש אבל ממש לא חדשה כאן.. בערך כשהפורום נפתח הייתי כאן! דבר שני, מי את לעזאזל שתגידי לי על מה לכתוב ועל מה לא?! אני שולחת בדר"כ מסלולארי אז זה דיי קשה לדפדף בשרשורים ונורא מסורבל לפתוח תגובה בתוך שרשור ארוך... אז אם למנהלות זה לא כ"כ אכפת אני בטח לא אשאל אותך..
ועוד משהו קטן- הסלולארי שולח את זה כמה פעמים ולא אני... אז אם עוד פעם ההודעות שלי לא באות לך טוב בעין שימי איזה כיסוי שיכסה חלק מהמחשב.. אולי זה יעזור לך להתמודד עם העצבים..

חחח... עליק חוקים.. ../images/Emo67.gif

אולי אני יוסיף אותם לספר החוקים של מדינת ישראל??

למעלה