שאלה

Mr Invisibilety

New member
שאלה

שלום אנשים :) רציתי לשאול מה דעתכם על הגלידה החדשה לא זוכר של איזה חברה יש אחת 3% שומן ואחת 5% שומן? אני מתאר לעצמי שבגלידה רגילה יש שמנת אז זה בערך 30% שומן +- אז ברור שזה כבר עדיף, אבל השאלה אם יש בזה הרבה שומן או פחמימות? הרי, כמעט בטוח שיש פה איזה קאטצ' לא? מה אתם חושבים? ועוד משהו, יש שוקולד חלב של עלית (רגיל כזה, של הפרה) ללא סוכר.. וזה מאושר ע"י א.י.ל מה אתם אומרים?

אליסה10

New member
השוקולד

הוא ללא סוכר ומתאים לחולי סוכרת, מבחינה קלורית אין הרבה הבדל בינו לבין השוקולד הרגיל.

בדרך כלל אומרים שבמה שללא סוכר

יש יותר שומן אבל כתוב 5% שומן, הייתי ממליצה פשוט לבדוק מאחורה;]

Infin1ty

New member
לפי דעתי

האלה עם ה 5% שומן (את בטח מתכוונת לקרמיסמו או משהו כזה) מכילים אותה כמות של סוכר. עדיף ללכת על הגלידות של שטראוס, בכוס אחת יש כ 71~ קלוריות ובאריזה שלמה יש כ 320 קלוריות וזו אריזה גדולה רגילה, ככה שזה שווה לפי דעתי.

SomeGirl1

New member
עזבי אותך מגלידה ../images/Emo98.gif

יש כל מיני שרבטים טבעיים (בעיקר האג אנד דאז) שאין בהם בכלל שומן, והם הרבה יותר טעימים. אם את הולכת על פשוט, יש את הגלידות האלה באריזות של 2 ליטר שנקראות "מעדן קפוא" ומכילות פחות מ-3% שומן וכ-130 קלוריות ל-100 גרם (!). נכון שזה לא טעים כמו גלידת שמנת עם סירופ ופיצפוצים, אבל זה בסדר גמור, וגם יותר זול. אל תקנו את הלוקשים של "לה קרמריה"! הם לא הראשונים להמציא 3% שומן בגלידה. והם גם מפקיעים מחירים.

Infin1ty

New member
מה הקטע עם השומן?

אתה מסתכלים על % שומן בלה בלה .... אתם לא מבינים שדוחפים לכם לשם טונה של סוכרים במקום השומן וזה עוד יותר גרוע מהשומן..

SomeGirl1

New member
לא בדיוק...

בגלל זה מסתכלים גם על כמות הקלוריות הכוללת, גם על אחוזי השומן, וגם על אחוז הקלוריות המגיעות משומן מתוך סך כל הקלוריות. אני אישית משתדלת לא לאכול מזונות בהם הקלוריות שבאות משומן מהוות יותר מ-30% מסך הקלוריות הכולל. סוכר פחות גרוע משומן, כי סוכר הופך לשומן רק אם הוא לא מנוצל לאנרגיה מיידית.

Infin1ty

New member
ממש לא

סוכר יותר גרוע משומן, זה גם תלוי איזה שומן! דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לסתכל מאיפה הפחמימות מגיעות, פחמימות פשוטות (סוכר וכו'..) ישאירו אותך רעבה וישאירו תשוקה לסוכרים מה שאחר כך יוכל לגרום לבולמוס קטן. להסתכל גם על השומן מה המקור שלו, מקור הפחמימות , רכיבים וכו'..

Mr Invisibilety

New member
הMR בכינויי שלי לא גרם לכם לתהות

ש..... אולי אני בן? וניראה לי שהכי טוב זה פשוט לא לאכול גלידה! ולא להשתמש בגלידה למשל אתמול הכנתי מילק שייק עם שתי בננות יוגורט אפס אחוז שומן ו125 מ"ל חלב :) וכף סוכר וזה טעים גם בלי גלידה :) ותתפלאו שגם בנים(!!) עושים דיאטות ורוצים אורח חיים בריא! חחח :) שיהיה לכולכן שבוע טוב. ניר.

SomeGirl1

New member
אופסי! ../images/Emo12.gif

מצטערת... אני כמעט ולא מסתכלת על הכינויים, ובכלל, כבר התרגלתי שרוב הגולשות פה הן נשים. למה לא לאכול גלידה? זה מאכל מושלם...
אני לא לוקחת את הסיכון של הכנת משקאות במעבדי מזון. לפני כמה זמן ניסיתי להכין מיץ גזר, ובטעות עשיתי משהו לא נכון, והתכתי מעט את שני חלקי המיכל זה לזה...
אבא שלי תיקן את זה, אבל אני את הלקח שלי למדתי.

למעלה