שאלה

KingRaptor

New member
שאלה

שלום, אני מעוניין להתחבר ליס, ורציתי לקבל סקירה קצרה על הערוץ. תודה

KingRaptor

New member
אין תגובה?

כל מכורי הערוץ לא מסוגלים לכתוב עליו כמה מילים טובות? חבל.

anazapela

New member
ההתרשמות שלי:

מבחינה תכנית, אין ספק שיס+ הוא הערוץ הכי טוב בארץ, והכוונה היא לא "יחסית לערוצים אחרים" - הערוץ פשוט מצוין בכל קנה מידה, נקודה. ביס+ תוכל למצוא תכנים מכל הז'אנרים המובילים: דרמות וקומדיות בריטיות מהשורה הראשונה (אם אני אתחיל עם דוגמאות אני לא אסיים לעולם), סדרות אמריקאיות הורסות (קרניבל, מלאכים באמריקה, וויל וגרייס, סטרדיי נייט לייב ועוד), סדרות אנימציה נושכות (המוגבלים, המלך היל ופמילי גאי), סרטים דוקומנטרים מעולים (רצועה יומיומית), תכניות אירוח (קונאן, קולין קווין) והפקות מקור (הבורגנים, סדרות של ציפי ברנד המעולה ואפידורל). יס+ הוא סיבה מספיק טובה להתחבר ליס, אם זאת השאלה. אבל חוץ ממנו יש עוד מלא ערוצים ששווים גיהוץ חודשי של כרטיס האשראי: ערוצי הסרטים המעולים, יס ריל, YTV ועוד. מה גם שהממשק הטכני של יס הרבה יותר טוב משל הכבלים, שזה פלוס רציני. עוד פרטים על הערוץ כאן .

KingRaptor

New member
תודה רבה!!!

אני עדיין אשמח לשמוע דיעות נוספות. בינתיים זה נשמע שווה.

chiff4

New member
אני יכול לומר דבר אחד

לא כי היתר לא שווה , אלא כי זה הדבר המרכזי עבורי ביס+! קונאן אובריין! תשכח מיצפאן שממחזר את עצמו כבר 4 שנות שידוריו...ראית הכל ותראה את אותו הדבר כל תכנית שלו! ביס + מצפה לך תכנית האירוח המובילה בארה"ב!!(ולא ג'יי לנו אפס לעומתו) תכנית האירוח של קונאן אובריין!!!האיש הכי מצחיק בארה"ב .(נקודה!) גם אתה כל פעם תופתע מחדש שלאיש אין גבולות בתכנית שלו (יכול להיות כי הוא משודר ב 00:35 בארה"ב) אבל הוא יעשה הכל כדי להצחיק ויירד על עצמו כל שניה!(אגב ההוכחה שהוא טוב יותר מג'יי לנו היא שקונאן מועמד לאמי וג'יי לא!). כל פרק בתכנית תמצא הפתעה או משהו שתשפך מצחוק ממנו ולא תשכח.... ואם דברים כאלה מצחיקים אותך אתה תתמכר לקונאן תוך ימים ספורים ותשכח מיצפאן!(ותפסיקו להשוות את יצפאן לקונאן כי הוא אפילו לא מגיע לברכיים של קונאן!)....אז זה למה אני אוהב את יס ואת יס + ....אני לא יכול בלי האיש המצחיק הזה!

גם אני מתה עליו!!

חשבתי שאף אחד לא מכיר אותו חוץ ממני! מתה על התוכנית שלו, ואני מסכימה איתך, לפי דעתי הוא יותר טוב מיצפאן ומג'יי לנו, בגלל הדרך שהם מעבירים את התוכנית..

dean4

New member
יש גם את המשפחה ההודית הקורעת!

משפחת קומה אם אני לא טועה, שבו הבן מארח אנשים בביתו ההודי תוך ביקורת נוקבת מצד משפחתו, והסבתא הקרועה שלו! אתה תפתח ולא תפסיק להתגלגל מצחוק!

assafTV

New member
משפחת קומאר

ויש עוד תכנית אחת בלבד שתשודר ב-9/8. שבוע לאחר מכן, ב-16/8, עולה תכנית ההומור והנונסנס הישראלית "אפידורל" (שעל פי מה שפורסם במגזין yes החודש נראית מבטיחה ביותר)

gombi

New member
תתחבר רק בשביל

קונאן אובריין רק בגלל זה יש לי ייס

Aviad1987

New member
אין ספק ש...

יס פלוס הוא בין הערוצים הכי טובים בארץ אם לא הערוץ הכי טוב. באמת - מכל הז'אנרים, מכל הסוגים פשוט כיף לראות את הערוץ הזה כל הזמן. קצת בעיה שאי אפשר לזוז מהמסך בגלל ערוצים כמו זה ודברים אחרים כמו השיר שלנו, וואי טי וי (או בשמו החדש- יס וואי), יס ריל (השולט
), ועוד. ואלו היו שלושים שניות על יס פלוס ויס

dean4

New member
יס+, yes Y, יס רייל, ויס 1,2,3,4

וכמובן ריאליטי טי וי, אבל זה לא שייך ליס. מדובר בערוצים הכי הכי טובים שיש בארץ. אזהרה, הערוצים האלו ממכרים חזק!

למעלה