שאלה. . .

fredi boy

New member
שאלה. . .

מה קורה עם לימפביזקיט הם מזמן לא אוצעיו קליף אחרי ה"מאחורי העיניים הכחולות" מישהו שמע מה איתם?

tamirpetito

New member
זה נחשב מזמן??... חחח

יש להקות שלא מוציאות שנים... ואז הם באות באיזו יציאה איכותית... אני חושב שלימפ עכשיו יושבים בבית ונהנים מהכסף שהם עשו ... אחרי הכל - הם עבדו קשה.. לא?!

Seraphim

New member
כן ממש קשה

להקליט חידוש לשיר שכבר כתוב ומולחן ולא ממש לשנות משהו בו... עשו לו עיבוד מדהים.

Manic Subsidal

New member
הם הקליטו אלבום

אתה מוזמן להקליט אלבום בעצמך... ונראה כמה כוח יהיה לך לעבוד אחר כך או שכבר יש לך אלבום..

אפשר לחשוב

שהם מהלהקות שמשקיעות זמן ומחשבה מאחורי הליריקה וההפקות. איזהב להקה מבוזבזת. כואב לי לשמוע אותם. זו להקה שמגרבצת ותוך כדי ביד השניה כותבת את הליריקה הכי מטופשת שהתאכזבתי לשמוע בחיי. יודעים מה אני יצטט פה כמה קטעים חזקים תראו מזה ליריקה אולי תחכימו. "If I gave you pretty enough words. could you paint a picture of us that works. an emphasis on function rather than design. "-atreyu Knee deep in static" I hear you breaking up I'm breaking up I guess we're breaking up You're not the other woman You're just another(woman) Another hobby for a guy like me" ".Absence makes the heart grow still. Abuse the hunt; confuse the kill. I know, I know. Make the dead feel deader deader. Make the dead sleep nights with a razor waiting. Kill the prey." "Welcome back race fans, it's Cavalcade sport time again. Here at the jamboree, Home of the hits. How you doing Bob? It's the last stretch And my heart.. my heart stays in the lead And we see first, second behind my heart is my mind Third behind my mind is my body. Fourth behind my body is my soul And my heart stays in the lead. Coming around the stretch.. That was a good one Bob" 3 הקטעים האחרונים הם של glassjaw

Manic Subsidal

New member
גם אותך אני מזמין לכתוב חומר לאלבום

שלם. לא מזלזלים במוסיקה! אפשר להעביר ביקורת, אבל לא מזלזלים. פשוט לא עושים את זה, ואם את מוסיקאית בעצמך אז על אחת כמה וכמה

maxbass

New member
תגיד,

לא שאני מתנגד שתיהיה פה, אבל אתה לא אמור לשנוא את הז'אנר, בו עוסק הפורום? זה לפחות מה שאני זוכר שראיתי שכתבת בפורום מטאל מזמן...

LOL

אני מזלזלת בלהקה שאהבתי בצעירותי ובמהלך השנים ראיתי כל אלבום שיוצא מאכזב יותר מקודמו ועכשיו הם הגיעו למצב שהם כל כך נדושים, שהם עושים קאברים ללהיטי שנות ה50.

Wakizashi

New member
Behind Blue Eyes הוא שיר קאבר

פשוט מצויין של ליפמ ביזקיט. ההפקה מעולה, השיר של פרד מדוייקת ובמקום, הוא לקח את השיר המקורי והעביר אותו למחוזות חדשים מבלי להרוס אותו, תענוג לאוזניים. אבל זו הבעיה - שאין אף שיר *אחר* שמתקרב ברמתו לביצוע הזה, באלבום האחרון שלהם. נכון, זה יותר רוק, זה פחות ניו-מטאל, אבל נראה שמאז שפרד הפך להיות איש עסקים מוכשר בביזנס, הוא איבד מהיכולת שלו בתור מוזיקאי ומנהיג להקה. אפשר לומר אולי, שמאז שווס בורלנד (הגיטאריסט) עזב אותם - החבר'ה התחילו לאכזב בגדול. התאכזבתי מספיק גם מהאלבום הקודם, Chocolate Starfish. מזל שבאותה תקופה יצא האלבום הראשון והמצויין של Papa Roach, אז ליהודים עוד הייתה אורה וסיבה לשמחה... :)

זה לא ממש קאבר...

זה יותר כמו רי מייק של אותו שיר, הוא לא שינה שם כלום. תכלס לימפ ביזקט לקחו שיר קיים ועשו אותו בצורה חמודה.

האמת גל...

שלא ממש קשה להוציא קליפ ראי ערך ערוץ 24 . אבל תאחלס זה לא ממש שנון להוציא קליפ לשיר שכבר נעשה רק להוסיף אותו לפסקול של סרט בלי שום שינוי חוץ מהזמר.

למעלה