שאלה

Rejoyce

New member
שאלה

מצאתי בארון בקבוק מלא כמעט של וויסקי, ואני לא יוטדע ממתי הוא (אני לא יודע אם זה משנה) וכתוב על עליו 40% VOL מה זה אומר ? והאם זה בסדר אם אני ישתה ?

D r a m b u i e

New member
זה אומר שיש לו ארבעים אחוז

אלכוהול בנפח. זה אופייני לרוב הוויסקים. בדוק איזה סוג הוא, מה כתוב על התווית?

Rejoyce

New member
אל תדאג מצב הכימקלים שלי גרוע

גם ככה וויסקי זה לא הרבה בשבילי...

Rejoyce

New member
Chivas Regal

זה שם הוויסקי זה משנה לפני כמה זמן הוא ?

amircn1

New member
תראה...

כל עוד הוא נשמר סגור - הוא אמור להיות בסיידר ! אגב, אם אתה בן 16, אני מציע לחכות עם זה ולא להתחיל לשתות אלכוהול, אתה לא יודע שזה ממש לא בריא בשבילך ?! אלכוהול זה רעל ! לא יקרה כלום אם תמתין לגיל 18 ואז תוכל לשתות בצורה חוקית, אתה תראה שאם תחכה - לא ייקרה כלום אמיר

Rejoyce

New member
כבר פתחו את הבקבוק כמה פעמיים בעבר

זה עדיין טוב ?

Angel of Sin

New member
שמע

כל עוד זה לא נחשף לשמש אין סיבה שהוא לא יהיה בסדר, קח כוס רחבה, זרוק קובית קרח או שתיים, תמזוג..תלגום, נהנת, ספר לנו. לא נהנת, אל תספר לנו, לא ממש יזיז לנו. תחייה את החיים.

Rejoyce

New member
או קי אני לא רוצה

להיות ילד קטן ומעצבן שמציק יותר מדי, חוץ מזה שאני גם עוד מעט בן 17 (למרות שעדיין עדיף לחכות לגיל 18) אבל זה חד-פעמי, נסביות מיוחדת. לא מטריד יותר-תודה, שלום, ושהיה לכם רק טוב !

Angel of Sin

New member
גבר...

מצידי תרד על הבקבוק, תהנה... זה הכי חשוב
ואתה לא מציק, לא לי לפחות.

uwhxhxa

New member
קרח?!

לא לא לא ו-לא תמזוג מעט מים מינרלים לתוך כוס הוויסקי זה אמור לשחרר טעמים, תן לזה לנוח מעט בערך 5-8 דקות. קרח הורס את הויסקי.

Angel of Sin

New member
באמת?!

למהול ת'ויסקי? זה לא בזבוז של וויסקי? הו וול, ננסה פעם...מקסימום החכמנו...

D r a m b u i e

New member
תוותר על קרח

אין טעם לשים קרח בוויסקי. את הטובים זה יהרוס, לגרועים זה לא יוסיף. גם מים מירנלים לא חובה, אתה לא שותה פה סינגל מולט בן עשרים. ובכל אופן אני ממליץ לך לחכות עד שתגדל קצת. גיל שש עשרה, לטעמי, זה קצת מוקדם בשביל להתחיל לשתות שיבאס. מה גם שלא נראה שאתה מי יודע מה מעריך את זה.

Angel of Sin

New member
אז בעצם לשתות את זה בטמפ' החדר?

או שאפשר לקרר אותו איכשהו? אם בכלל רצוי וכדאי לשתות וויסקי קר.

D r a m b u i e

New member
לא לקרר ולא רצוי

אם כי יש בעיה בטמפרטורת החדר הישראלית. כעקרון אם אתה נמצא בחדר עם מזגן, אז שים שם את הוויסקי כמה דקות, ושתה אותו בכיף, בלי שום קרח. ו...שלא תעיז לשים אותו במקרר!!! דוגרי, יש בעיה עם שתיית וויסקי בקיץ הישראלי.

amircn1

New member
האמת היא ש...

אצלי הוויסקי נשמר במקום מוצל אבל הוא יחסית חם (טמפ' החדר) ואני פשוט לא יכול לשתות אותו כשהוא חם בצורה כזאת !!! אז אני מוסיף קוביית קרח אחת וזה ממש לא הורס לי את הטעם... להיפך, זה יותר טעים לי בצורה כזאת ומחליק בגרון

D r a m b u i e

New member
יש מקומות בעולם שעל

הוספת קוביית קרח לסינגל מולט, אפשר לקבל כמה שנים בפנים.

למעלה