שאלה...

omrisupersayan

New member
שאלה...

למה שגואן וגוקו סופר סאיאן 2 אז יש להם קבוצת שער מסכנה וחמודה שלא עומדת????? מה זה בשביל סטייל או שבדיוק נגמר להם הרצון להיות כועסים לפני שהעמידו את הקבוצת שיער הזאת??????

Matrix man

New member
כשגוקו סופר סאיין 2

אין לו את הקבוצת שיער הזאת כל השיער שלו עומד וגוהאן ככה בגלל שהוא חצי סאייני וזה הסטייל שלו.. גם השיער של טראנקס לא עומד מושלם כמו של גוקו ווג'יטה כי הוא חצי סאייני

mr redimmer

New member
איזה בולשיט

גם לגוקו יש קבוצת שיער שלא עומדת וראו את זה בפרק 230 לפני שהוא הפך לסופר סאיין3.

Matrix man

New member
זה לא משנה אם טרנקס לא ס"ס 2

הקטע הוא שכשגוקו ס"ס כל השיער שלו עומד בגלל שהוא סאייני טהור וגוהאן לא. ובולשיט תגיד לדודה שלך, תביא תמונה ותראה לי איפה לגוקו יש שיער לא עומד.

omrisupersayan

New member
בואנה תפסיק לזיין ת'שכל!!!!

לגוקו גם יש קבוצה שלא עומדת אין לי תמונה של זה אבל תראה את הפרק שהוא הופך לס"ס 3 יש לי עוד שאלה... מתי גוקו יהפוך לשתיים???????? או שהוא יחזור מהמתים ככה כבר???????

omrisupersayan

New member
אני רק רוצה להגיד שזה הפורום ....

הכי יבש בתפוז סתכלו על פורום סקייט ורולרבליידס על דקה יש שם הודעה חדשה כאן כל שעתיים אפילו יותר!!!!!!!! אז אם אין לכם מה לכתוב אז לפחןת תענו לאחרים זה לא לוקח הרבה זמן.....

ashkeloni

New member
אין מה לעשות

דיי יבש, נכון, אתה חייב להבין שדיברנו פה על כל נושא אפשרי... מנהל אחד בצבא, מנהל שני לא יכול להיכנס כל הזמן לפורום והחברים בפורום כבר משועממים מהנושאים שחוזרים על עצמם והילדים הקטנים שבאים ומתחילים לדבר על שטויות...

למעלה