שאלה!

NarihS

New member
שאלה!

האם קתרין עשתה ניתוח להגדלת חזה או לא??? כי קראתי פעם אחת בפנאי פלוס, הם רמזו בערך.. לא זוכרת מה הם רשמו אבל ממה שהיה כתוב זה היה נראה כאילו הם אמרו שהיא הגדילה את החזה, אז אם מישהו יודע שבבקשה יגיד!

SupeRonit

New member
הגיע הזמן לגלות לך ולהם את האמת

היא סתם לבשה חזיית פוש דאון באותו ביום
טוב,סתם-ברור שאין לי מושג
אבל זה עדיין משעשע אותי לראות על פעם מחדש את ה"שאלה!"

Guy K

New member
למה לה להגדיל את החזה שלה?

היה לה חזה מצוין כשהיא היתה בת 20.. ועדיין יש לה. גם לדעתי זה הכל עניין של חזיות ומחוכים.

SupeRonit

New member
אמרתי את העניין עם החזיה בצחוק -->>

שירן יודעת שאני לא יודעת

NarihS

New member
חחח כן :)

וגיא, אני יודעת שהיה לה חזה יפה, תאמין לי שאני יודעת חחחח :) אבל לא הייתי סתם שואלת את השאלה הזאת אם לא הייתי ממש בטוחה.. אבל תודה שעניתם :).

SupeRonit

New member
חשבתי בשנית (לא היה קל ../images/Emo8.gif) על מה

שכתבת,וזה מה שיש לי להגיד לך:"גיא-נראה את החזה שלך אחרי שלושה הריונות ושלוש לידות".
.ואם היא הניקה,אז אין לי ספק בכלל שהיא עברה ניתוח.. אתה לא רוצה שאני אסביר לך מה עובר על גוף האשה אחרי הריון->לידה->הנקה,או שאולי כן
??

NarihS

New member
למה לא היה לך קל לחשוב בשנית?

למה את בלונדינית? חחחחח

SupeRonit

New member
כמו ברוק את מתכוונת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

NarihS

New member
הייי הייי!!!!!

לא להעליב את ברוקי שלי!!! זה אסור!!!! היא לא טיפשה! היא חכמה! עובדה שהיא הצליחה עד עכשיו ללכוד כל גבר בסדרה בגלל שהם כאלה עלובים והיא כזאת חכמה, שהיא יודעת שכשהיא משתמשת בגוף שלה אף אחד לא יכול להתנגד!! חחחחחח

SupeRonit

New member
כמו שאמרתי-היא משתמשת בגוף שלה

לא בשכל=בלונדינית. ושזה שהגברים חושבים עם הז** שלהם ולא עם השכל זה גם ידוע=גברים,כל הגברים.

NarihS

New member
חחחח אם היה לי

גוף כמו שלה גם אני הייתי משתמשת בגוף שלי חחחח ותזהרי במה שאת אומרת, יש פה הרבה בנים, הם אולי לא יאהבו את זה בגלל שהם יודעים שזאת האמת וזה בטח רק יעליב אותם חח :).

SupeRonit

New member
מה אני יצרתי את המציאות הזאת ../images/Emo35.gif

ואם פגעתי במישהו סליחה על ההכללה-זה היה טיעון לצורך עיצבונה של שירן

למעלה