שאלה

pizzi131

New member
שאלה

קיבלתי מהדיוטי פרי את האבסנט 85%, ואני לא באמת מאמין שאפשר לשתות אותו בשאט, אז אם יש לכם הצעות נוספות אני אשמח תודה

סער א

New member
אני מבין שכל אחד בארץ...

שיקבל אבסינת' , ייכנס לכאן וישאל את אותה השאלה . ולך השואל... תעשה חיפוש ותמצא תשובות לכל שאלותיך לגבי המשקה המזעזע הזה.

crusher

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

אני רק רציתי להגיד, שאתמול יצא לי לטעום אבסינת... הברמן היה נחמד ושם לי קצת בכוסות הקטנות האלה (של ערק נראה לי).. ידעתי שזה אמור להיות משהו חזק, אבל לא תיארתי לעצמי כמה חזק הדבר הזה יכול להיות... שתיתי את זה בשוט וזה היה נורא חזק... אני לא יודע איך אפשר לשתות את זה בכלל
זה לא השפיע עליי, (בכל זאת זו הייתה כמות קטנה) אבל מרוב שזה היה חזק הייתי חייב כוס מים אחרת הייתי מת... הרגשתי מת אחרי ששתיתי טעימה קטנה כזו, אז איך אנשים אחרים יכולים לשתות את זה בכלל

fishey

New member
שמעתי על מישהו כזה פעם

מישהו לקח שרף 95% עירבב אותו עם סירופ בטעם פטל ושתה ...השלב הבא שלו היה שטיפת קיבה בבית חולים רמב"ם ומיותר להגיד שהוא הגיע לשם מחוסר הכרה אחרי ששהה זמן לא קצר בתוך שלולית הקיא שלו...נשמע מעניין ,לא?

vgsign

New member
אני מניח שזה לא הדבר היחידי שהוא

שתה באותו הערב, אלה אם כן הוא שתה המון מזה.. אני פשוט חושב לשתות סתם בשביל לבדוק איזה שוט אחד מזה.. פשוט רוצה לדעת אם משהו ניסה ויודע.. כי לא בא לי על איזה חור בקיבה או משהו בסגנון.

סער א

New member
רק רגע ,לפני שאתה שותה שוט של 95%

תטבול אצבע בשרף 95% ותטעם... ואז תחליט אם בא לך להכניס שוט שלם של זה פנימה . הטעם מגעיל בטירוף ואני לא מתכוון לחריפות של האלכוהול אלא לטעם שלו , פשוט מגעיל . ואז מתחיל לשרוף לך בגרון , אבל ברמות שאתה לא מסוגל לדמיין אפילו . ואני לא מתכוון להתחיל אפילו לנחש מה זה יעשה לך לקיבה....

Some Devil

New member
אל תגזים....

אפשר לשתות את זה, זה לא כל כך גרוע. אני מכיר הרבה אנשים ששותים את זה, בכוס שאט, עם קצת גרנדין ולפעמים גם טבסקו. זה חזק, אבל אפשר לחיות אחרי זה.

סער א

New member
לא אמרתי שזה יהרוג אותו...

אולי אחרי שוט הוא יתחרט שזה לא הרג אותו אבל בטוח שיחיה. אני טעמתי , אבל לא שוט רק טעימה בשביל לדעת המב אני משתמש וזה מגעיל בטירוף וחזק מאוד .

MidNight Flame

New member
כן... התחושה של הנוזל מתאדה...

לך מהלשון היא בעעע! עשיתי את זה עם האלכוהול שהושרה בלימונים לפני שהכנתי לימונצ'לו.

vgsign

New member
לטבול כבר טבלתי

אכן מגעיל.. אבל אני רוצה לנסות שוט. טוב, אני מחכה לדעת מומחה (מישהו שכבר ניסה בעצמו) ואז אני מבטיח להשתדל שיקחו תמונות של ההבעה שלי של אחרי ולפרסם אותם כאן.

amircn1

New member
אני שמעתי...

על כמה חבר'ה שעשו על האש בחורה אחת שהתבלבלה בין המדליקן (ספירט טהור!) לבין בקבוק וודקה חדר מיון ושטיפת קיבה

Orrza

New member
אני שמעתי... ראיתי בטלויזיה תכנית

על אלכוהוליזם. הקיצר מישהי החליטה להגמל, ונעלה את עצמה בחדר. אממה, היא נכנסה לקריז ומצאה אלכוהול לחיטוי (הורדת לק מהציפורניים) ושתתה את זה.

Orrza

New member
דווקא חיה!

אבל מספרת בזעזוע על המקרה. חשבה שהיא נשרפת מבפנים...

MidNight Flame

New member
אמא שלי תיארה אותה תחושה...

לאחר שתיה של כוסית לימונצ'לו - קיבה רגישה לאלכוהול ולפירות הדר.

למעלה