שאלה

dannyshadow

New member
אממ ../images/Emo58.gif

הוא לא חוזר מיד אחרי המשחקים.. רוצים להחיות אותו אבל הוא אומר כך "הצמרות רודפות אותי וכך הן פוגעיות באהובי.. אני לא רוצה לחזור"

ashkeloni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

Gohan

New member
אתה רואה באנגלית?

כי ביפנית זה משו אחר בכלל..ביפנית הוא פשוט אומר שעכשיו כשעולם לא בסכנה יותר אין לו סיבה להישאר שם. וגם אם תהיה סכנה, גוהאן מספיק חזק כדי לטפל בה.

dannyshadow

New member
אלוהים...

"אתה חושב?" נשמע כמו סנוביות מוחלטת. כול הכבוד, המשך כך
תקבל ככה חדשים.

Gohan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה ?

מה אתה קשור XD? אמרתי את זה כי אני בדיוק אומר ומדגים לך שזה שונה, אז אתה בא ועושה לי "כנראה זה שונה בשפות"..

Gohan

New member
זה לא עניין של "תחשוב מה שאתה רוצה"

זאת עובדה o:

עוד אחת

New member
ומה עם המשפחה שלו?

למה שישאיר את גוהן בלי אבא ואת צ'יצ'י בלי האיש שהיא אוהבת? למה שישאיר את גוטן לגדול בלי אבא? (הוא נולד חודשיים אחרי סאגת סל על-פי הנתונים בסדרה, אז כנראה ידעו שצ'יצ'י בהריון, וגם אם לא, יכלו לומר לו באמצעות דנדה אחרי שהוא נולד). זה ממש מגעיל מה שגוקו עושה!!! לדעתי מתחת לנחמדות הענקית שהוא שם על עצמו מסתתר לב אנוכי ונטול-רגשות. אולי הוא נחמד, אבל הוא לא טוב-לב בכלל. הוא רע יותר מוג'יטה, לדעתי. זה ממש לא יפה שרק בגלל שהוא נהנה מהרפתקאות ורוצה לבדוק את הכוח שלו, כשטראנקס סיפר לו שהאנדרואידים יגיעו ובולמה הציעה לו להרוג את ד"ר ג'ירו כדי שלא ייצור אותם, הוא סירב רק כדי לדעת עד כמה הוא חזק והיפקיר את תושבי כדור-הארץ סכנת מוות. ואפילו שהתברר מאוחר יותר שהאנדרואידים לא מסוכנים והאימונים כדי להילחם נגדם בעצם חישלו את גוהן לקרב נגד סל, עדיין באותו הזמן לגוקו לא היה איכפת מתושבי כדור-הארץ. וזה ממש מגעיל שהוא נתן לסל סוכריית שנזו רק בשביל ההגינות, בזמן שסל התכונן לחסל את כל תושבי כדור-הארץ. אם לסל לא היה חשק לחסל את אנדרואיד 16 וגוהן לא היה הופך לסופר סאיין 2 האנושות היתה גמורה!!! והכל בשביל שגוקו רצה קרב הוגן. זה כמו שחייל ישראלי נותן למחבל פלישתיני רובה כדי שהקרב ביניהם יהיה שקול, כשברור שאם המחבל ינצח הוא יהרוג כמה שיותר ישראלים. ולמה הוא לא תוקף את סל עם כל הלוחמים החזקים (וג'יטה, טראנקס וגוהן) ביחד?!!! בשביל ההגינות? בשביל למדוד את הכוח שלו?!!! זה כמו שאם מחבל פלישתני נתקל בחמישה חיילים ישראלים, אז הם שולחים רק אחד מהם להילחם בו לחוד כדי שיהיה קרב שקול! אם הוא רוצה "הגינות" ולראות כמה הוא חזק, שילך לטורניר הסטנדרטי שנערך כל שלוש שנים שבסיומו מי שזוכה מקבל 500 אלף מטבעות. אבל כשנלחמים על חיי תושבי כדור-הארץ אין מקום ל"הגינות", ולבדיקת כוח. כל גיבור-על צריך לעשות מה שהוא יכול כדי להציל אנשים חפים-מפשע שעומדים למות, ולא צריך לערב שיקולי אגו. לפי דעתי גוקו הוא סתם סאייני שחצן ואנוכי, שלא איכפת לו מהמשפחה שלו.

Gohan

New member
כן, גוקו ממש אגואיסט...

בגלל זה הוא הקריב את עצמו ולקח את סל לכוכב של קאיו כדי שלא יפוצץ את כל כדו"א...ובגלל זה הוא נלחם נגד הרד ריבון כדי שלא ישתלטו על העולם..ובגלל זה הוא נלחם כ"כ קשה נגד בג'יטה ונאפה בהתחלה, ומאוחר יותר נגד בוו... נכון, בתור סיאן מרגש אותו למצוא יריב ממש סוס. הוא סיאן אחרי הכל, מה לעשות. וכשהוא בודק עד כמה הוא התחזק והכל, הוא גם בדרך, ככה בד"א, מציל את כדו"א.. ללכת לטנקאיצ'י בודוקאי יהיה לא פייר כלפי המתחרים האחרים כי מין הסתם גוקו קצת יותר חזק מהם..ממש טיפה... נכון, אולי אם סל לא היה הורג את 16 גוהאן לא היה נהיה סופר סיאן2..אי אפשר לדעת...אבל גוקו ידע שגוהאן צריך ממש להתעצבן כדי להוציא את הכוח החבוי הזה, והוא לקח את הסיכון. בחיים צריך לפעמים לקחת סיכון, אפילו בידיעה שהתוצאות אולי מסוכנות. ובקשר למשפחה שלו - נכון, זה באמת לא יפה כ"כ שהוא לא נשאר לגדל את גוטן, שבעצם לא הכיר את אבא שלו עד הטנקאיצ'י בודוקאי עם המאג'ינים והכל. לזה אין לי סיבה\הצדקה\טענה.

עוד אחת

New member
אבל למה גוקו נתן לסל סוכריית שנזו?

ולמה הוא לא אמר לגוהן, טראנקס ווג'יטה לבוא להלחים יחד איתן בסל ביחד? אולי אז הוא לא היה צריך למות, וגן לא אנדרואיד 16. למה הוא לא עשה את המקסימום כדי להציל את כדור-הארץ עם מינימום אבדות? וזה נורא לילד לגדול בלי אבא, בעיקר בלי אבא חביב כמו גוקו ): לדעתי צ'יצ'י היתה צריכה להשיג לגוטן אבא בכל מחיר. ולא גוהן, גוטן צריך אבא קשוח ובוגר. לפי דעתי צ'יצ'י היתה צריכה לעבור לגור במשכן של הקאמי עם דנדה ומר פופו (דנדה היה מסכים בלי שום בעיות, כי הוא אוהב את גוהן) יחד עם גוהן וגוטן, ולתת לגוטן לגדול עם פיקולו, שחי שם, כמו שגוהן גדל. זה היה סבבה אם פיקולו היה מאמץ את גוטן לבן כמו שהוא אימץ את גוהן. ופיקולו היה מסכים בלי שום בעיות, כי הוא אוהב ילדים. (תראו איך הוא מסתדר עם גוהן ודנדה, שאיתו הוא עובר לגור אחרי סאגת סל). מה זה חבל שצ'יצ'י לא עשתה את זה. נראה לךי ממש מקומם שגוטן גדל בלי אבא. ילד זקוק לאבא. גוקו הוא אבא ממש אגואיסט!

dannyshadow

New member
באמת.. חלקית מסכים

יש בגוקו איזושהיא תאוות סייאן שפשוט דורשת קרב.. כמון שראית היום, גוהאן אמר שהוא לא אוהב להלחם.. וגוקו אוהב.. זה דם סייאה זורם בו..

S™eX

New member
רגע רגע,לא ממש הבנתי

למה גוקו ימות? וזה לא גוהן שיחסל את סל?

עוד אחת

New member
אבל אני לא מבינה איך גוקו מצליח

לרכוב על עננה צהובה?... הרי בשביל זה צריך לב טהור, ולמי שיש יצר אלימות אין לב טהור, בדיוק כמו שלמי שיש יצר חרמנות אין. (ע"ע מסטר רושי שלא יכול לרכוב על עננה...)

URNFS

New member
זה לא כאילו הוא מרביץ למי שבא לו

הוא נלחם רק במי שנלחם בו.

Gohan

New member
אין לו יצר אלימות...

הוא אומנם סיאן אבל אל תשכחי שהוא נפל על הראש כשהוא היה תינוק וזה שינה את האופי האכזרי הטבעי של הסיאנים. זה שגוקו אוהב להילחם באנשים\יצורים חזקים לא אומר שהוא רע ואלים. הוא פשוט אוהב לבדוק את הכוח שלו, וכמובן להתחזק במידה והוא לא חזק מספיק. מעבר לזה יש לו לב טהור ותמים.

Gohan

New member
קודם כל....

זאת שעועית, לא סוכריה. אבל לא נהיה קטנוניים x; גוקו לא אמר לכולם להילחם איתו כי הוא רצה לראות עד כמה הוא עצמו התחזק והאם הוא יכול בעצמו לנצח את סל. טוב שאתם לא נתפסים על כל דבר קטן כדי להוציא את גוקו מניאק. מה הקטע? יא אללה, איזה משועממים. ובקשר לגוטן, שוב, זה לא היה ממש אבהי מצידו לא להיות שם איתו, ואין לי הצדקה לזה. אבל אני לא חושב שפיקולו "אוהב ילדים" עד כדי כך כמו שאת טוענת..חוץ מזה, גוטן יצא בסדר גמור, אז בקטנה.

למעלה