שאלה:

טלולית1

New member
אמממ..

אם את אוכלת פסטה ואז אנטי פסטה זה כאילו לא אכלת בכלל לא?... ומה לעזאזל זה אנטי פסטה?....(זה קיים?..)
 

haunter

New member
אנטי פסטה זה

פסטה שבה הפרוטונים נושאים מטען שלילי והאלקטרונים נושאים מטען חיובי. כשאנטי פסטה נפגשת בפסטה רגילה משתחררת אנרגיה רבה בנצילות של 100%. אני חושב.
 

cha ching

New member
פרוטונים לא יכולים לשאת מטען

פרוטונים הם סוג של מטען.. ואותו דבר לגבי האלקטרונים
 
טעות בידך.

פרוטונים ואלקטרונים הם חלקיקים בעלי מסה ונושאי מטען. אם, כמו שהוא כתב, האלקטרונים בפסטה היו בעלי מטען חיובי והפרוטונים בעלי מטען שלילי הם היו אנטי- חומר ולכן הפסטה אנטי- פסטה. וכדי לא להיות לגמרי אוף- טופיק: אטום פחמן נכנס לפאב. הברמן שואל אותו "למה אתה מבואס" והאטום עונה "כי רע לי" (ליודעי כימיה אורגנית בלבד) An Ion meets af friend and tell him that he lost an electron. "Are you sure" asks the friend "yes, I'm positive"
 

Wake Up Trix

New member
זה אומר שאת פסטהפובית.

את מודעת למצב שלך? זה מצב מאוד קשה. אני פעם אכלתי תפוח כשהייתי אנטי תפוח. אנטי זה לא משחק!
 
אוקי לכל אלה שהם קצת ../images/Emo163.gif

אני פסטי זה באיטלקית וזה אומר:לפני הפסטה,לפני המנה העיקרית.... הבדיחה פה זה שכיאלו אכלתי פסטה ואז לא אכלתי אותה-אני פסטה הבנתם?
 
לא../images/Emo12.gif

אנטי-פסטי ז ומנה. כן כן, אוכל. כל מיני ירקות חרוכים ורכים- חצילים קישואים וכו' [ברוטב].
 
למעלה