../images/Emo58.gif
ובכן צ'ריטי לרעה בעזרת קיי והקובה קיי מחליטה למכור את נשמתה לשטן בכדי שתוכל להיות עם מיגל ובעזרת הקובה היא מוכרת לשטן אותה. קיי מקפיאה את צ'ריטי , שמה אותה בתוך קרחון ובינתיים מגיעה זומבי-צ'ריטי שצריכה להרוג את מיגל. קיי מתחזה לצ'ריטי ושוכבת עם מיגל. כשנשמתה של קיי מוחזרת אליה בסופו של דבר צ'ריטי חוזרת והיא ומיגל מתארסים ביום חתונתם מגלה קיי לכולם שמיגל שכב איתה ושהיא בהריון ממנו , צ'ריטי ומיגל ממשיכים להיות יחד אבל מיגל מבטיח לקיי שיהיה שם בשבילה ובשביל התינוקת (ששמה מריה אייבי בנט). התינוקת שנולדת לקיי ולמיגל בסכנה וצ'ריטי מקריבה את עצמה ואת הקשר שלה ושל מיגל בכדי להציל את התינוקת , היא עושה עסק עם המוות וכך מצילה את התינוקת. נראה לי שבעקבות העסקה הזו הופכת צ'ריטי שוב לרעה ובנוסף לכך היא הופכת גם לפרועה , גברים שונים יוצאים ונכנסים אליה לחדר והיא אפילו משכיבה את ריס (האקס של ג'סיקה באותה תקופה) ומיגל תופס אותם.... גרייס נכנסת להריון מסם ויש להם בן אייבי מספרת לה על העבר שלה ושל סם וגרייס נופלת במדרגות ומאבדת את התינוק.. וסם נשאר לצידה של גרייס...בינתיים גם אייבי נפצעת והיא בכסא גלגלים כשהיא ניסתה להפריד ביניהם..אייבי מחליטה על תוכנית להפריד לצמיתות בין סם וגרייס ומגייסת את דיויד ובנו ג'ון. גרייס לא זוכרת את 20 שנות חייה הראשונות ואייבי מנצלת את זה ומבקשת מדיויד שיגיד לגרייס שהוא היה נשוי לה בעבר לפני שאיבדה את הזכרון (ג'ון חושב שהיא באמת אמו אם אני לא טועה..) גרייס מאמינה ומתחילה לפתח רגשות לדיויד , סם מבקש ממנה לבחור בינו לבין דיויד והיא בוחרת בדיויד , ותוכניתה של אייבי הצליחה , סם מודיע לאייבי שהוא רוצה להיות איתה. ועכשיו הם ביחד וזהו....... c לא לי! זה ממשהי שעזבה! (לאורה לפ)