שאלה!

OFIRB9

New member
שאלה!

(בגלל שמחר אני נוסעת תהיה לי בעיה לשאול אז אני שואלת עכשיו) מי מכאן בא למפגש של יוסקה כדי להפרד ממנו חוץ ממני?? אני יודעת על מון ואורן שהם כנראה באים וגם שיאנה אולי באה (יש! יש! יש!!!!) אבל מי עוד? (וסליחה על הכתום אבל זה חשוף!)

Yuske

New member
ולמי שרוצה לדעת. (חשוב לכל הפורום

כמעט) בכל אופן למי שיודע ומי שלא יודע אני טס בחופש הגדול לחודשיים לארצות הברית. למה מי וכמה? עכשיו יסופר (געע סופסוף אני רושם את זה בפורום, רציתי לרשום את זה במאי ><) בכל אופן הסיפור מתחיל לפני כ-20 ומשהו שנה...*צללים של פלאשבאק וכו* אבא שלי קיבל הצעה משותף שלו לעבוד בניו יורק, ואבא שלי הסכים, כל החמולה (אבא אמא ושניי האחים שלי שהיו בגיל 3-4-5 לערך...) טסו לניו יורק. שם אבא שלי עבד בחנות ואיכשהוא הוא עבר לניו-ג'רסי לעבוד שם בחנות (לא יודע אם אותה חנות או חנות אחרת). ומאז הם גרו וגדלו בניו-יורק... בכל אופן, השנה 1986. (העבר פלאשבאק מ"היה היה") תינוק חדש נולד למשפחת מזרחי (אני).. לאחר חודשיים לערך שנולדתי אמא ואבא שלי ואחים שלי חזרו חזרה לארץ ישראל. כיום: (סיום פלאשבאקים) אבא שלי עובד באותה חנות בניו-ג'רסי, זו מן עיר קיץ כזו שפעילה 5-6 חודשים והוא נמצא שם 6 חודשים ובארץ 6 חודשים. הוא טס לשם בסביבות אפריל מאי וחוזר ספטמבר ככה. מאז ומתמיד טסתי לארצות הברית עם אמא שלי והאחים שלי ביולי עד סוף אוגוסט, לאט לאט עם השנים טסתי עם אמא שלי ועם אח\אחות אחד\ת בגלל הצבא שלהם. והשנה אני טס ב-13 ליולי עם אמא שלי וכנראה גם עם אחותי עד לקראת סוף ספטמבר. בגלל שאני מתגייס באוקטובר 13. אז זהו, זו הסיבה למה אני טס וכו. תגובות הצעות מאכלים לאוכלי קיטניות וחצאיות של סקול גירלז יתקבלו בברכה ביחד עם עכברים ושוקולד^_^

OFIRB9

New member
פארק הירקון ב12

נפגשים ליד הקופות של הלונה פארק

למעלה